Menu toggle

Welkom

GEBRUIKTE auto-onderdelen VOOR TOYOTA 4

NU METEEN 33 Onderdelen te koop

Keuze model

Snel zoeken

of kies automodel

Zoek OEM, Motorcode, etc.

GEBRUIKTE auto-onderdelen VOOR TOYOTA 4

NU METEEN 33 Onderdelen te koop

Keuze model

Europa's grootste assortiment auto-onderdelen

Gratis en snelle levering

Volledig retourbeleid

Gebruikte onderdelen voor Toyota 4

1995 - 2003

Toyota 4 Runner (_N18_)

2002 - 2009

Toyota 4 Runner (_N21_)

1984 - 1989

Toyota 4 Runner (_N5_, _n6_, _n7_)

1987 - 1996
Toyota 4 Runner (_N1_)
2009 - Now

Toyota 4 Runner (_N28_)

Toyota
Bespaar veel geld op gebruikte reserveonderdelen voor Toyota

Reserveonderdelen voor auto’s kunnen een dure deal zijn. Maar als u ervoor kiest om gebruikte reserveonderdelen te kopen, kunt u veel geld besparen. Ze zijn aanzienlijk goedkoper dan nieuwe. En omdat u volledige garantie krijgt wanneer u ze bij ons koopt, bent u net zo goed gedekt als wanneer u gloednieuwe onderdelen had besteld. Vind gebruikte reserveonderdelen voor uw Toyota en begin nu geld te besparen.

Weinig mensen vinden het leuk om geld uit te geven aan autoreparaties. Het moet alleen worden uitgevoerd wanneer dat nodig is en geen gedoe. Maar het is niet eenvoudig om te voorkomen dat u uw Toyota af en toe moet repareren. Maar gelukkig kunt u besparen op de kosten van het kiezen van gebruikte reserveonderdelen de volgende keer dat de auto moet worden gerepareerd.

Wat zijn gebruikte reserveonderdelen?

Gebruikte reserveonderdelen zijn onderdelen die afkomstig zijn van automatische sloop. Ze worden uit schrootauto’s gehaald. Hoewel de auto wordt afgedankt, kunnen er nog steeds veel auto-onderdelen worden gebruikt.

Op oude auto’s kunnen er nieuwe onderdelen zijn die aan het einde van de levensduur van de auto zijn gemonteerd. Bij auto’s die tijdens het ongeval volledig zijn beschadigd, is het mogelijk reserveonderdelen te nemen van het niet-beschadigde deel van de auto. Alle bruikbare onderdelen van dit soort auto’s worden verwijderd, gecontroleerd en geïnspecteerd, net zoals sommige onderdelen worden gerenoveerd voordat ze voor recycling worden verzonden.

Volledige garantie – uw zekerheid voor kwaliteitsonderdelen

We hebben de autosnijders geselecteerd waarmee we samenwerken. Ze komen uit zowel Denemarken als een aantal landen in Europa. Elke individuele autoschraper heeft jarenlange ervaring met het vinden van reserveonderdelen van goede kwaliteit. Dit betekent dat ze de delen weghalen die niet goed zijn, zodat ze niet bij u terecht komen.

Daarom zijn we ook niet bang om volledige garantie te geven op alle gebruikte onderdelen die u bij ons koopt.

Alle reserveonderdelen die u nodig hebt, allemaal op één plek

Onze database bevat meer dan 3 miljoen reserveonderdelen. Daarom kunt u altijd het exacte onderdeel vinden dat u zoekt.

Op die manier hoeft u maar één plaats te bezoeken om het juiste reserveonderdeel voor uw Toyota te vinden. Het bespaart u beiden dat u moet bellen of naar verschillende auto-chippers moet rijden om het onderdeel te krijgen dat u nodig hebt.

Easy Search vindt alleen onderdelen die passen bij uw specifieke auto.

Dankzij onze slimme zoekfunctie koopt u geen onderdelen die niet bij uw auto passen. U begint met het invoeren van het kenteken van uw auto. Zodra u het kenteken hebt ingevoerd, kennen we uw auto. Als u het kenteken niet meer weet of als de auto nog geen kenteken heeft, kunt u er ook voor kiezen om te zoeken op automerk, model en vintage.

U kunt vervolgens zoeken via het zoekvak of onze duidelijke categorieën gebruiken om het reserveonderdeel te vinden dat u nodig hebt. Je vindt er onder andere:


Gratis levering op uw adres

Wij leveren alle bestellingen kosteloos tot aan uw deur. Dit betekent dat u nog meer bespaart wanneer u gebruikte reserveonderdelen koopt. Op die manier kunt u ook gewoon een beetje per keer bestellen, zonder extra te betalen voor verzending. Als u iets vergeet, hoeft u het niet opnieuw te bestellen.

Als u ervoor kiest om alles in één keer te bestellen, veroorzaakt dit geen problemen. Omdat we alle reserveonderdelen volledig retourneren. Dan krijg je iets dat je sowieso niet nodig hebt, je maakt gewoon een retourgeval op de website en krijgt het geruilde deel of het geld terug.

Toyota’s geschiedenis

Japanse Toyota werd opgericht in 1937. Ze houden zich bezig met productie in een breed scala van industrieën, maar staan ​​waarschijnlijk het best bekend om hun autoproductie. Naast Toyota omvat de productie ook de merken Lexus, Scion en Daihatsu.

Toyota was het eerste Japanse automerk dat in Europa werd geïmporteerd. De eerste Toyota in Denemarken was een Toyota Crown Deluxe, die je al in 1963 op de Deense wegen kon ontmoeten.

Tegenwoordig is de groep de op een na grootste autofabrikant ter wereld, alleen overtroffen door VW. Ze produceren meer dan 10 miljoen auto’s per jaar. En ze zijn het grootste bedrijf in Japan en behoren tot de top tien van de wereld.

De huidige automodellen van Toyota

Toyota heeft in de loop der jaren veel populaire auto’s op de markt gebracht. Hieronder is een lijst van enkele van de meest populaire modellen die momenteel in productie zijn:

Toyota Auris: vijfdeurs hatchback-versie van de Toyota Corolla, geïntroduceerd in 2006.
Toyota Verso: 5-deurs compacte MPV die in 2009 Toyota Corolla Verso en Avensis Verso verving
Toyota Yaris: Minibar beschikbaar als 3-deurs en 5-deurs hatchback, evenals in een 5-deurs MPV-versie. Co-geproduceerd in Europa met Peugeot 208.
Toyota Prius: de middelgrote hybride auto die in 1997 voor het eerst op de markt kwam. Hij is verkrijgbaar als 4-deurs sedan en 5-deurs hatchback. Bijna 4 miljoen Prius is wereldwijd verkocht. Dat maakt het de best verkochte hybride auto ter wereld
Toyota RAV4: compacte SUV die sinds 1994 op de markt is. Hij is verkrijgbaar als 5-deurs SUV en 3-deurs mini-SUV, evenals met voorwielaandrijving of vierwielaandrijving.

Toyota Avensis: Grote middelgrote auto, voor het eerst geïntroduceerd in 1997. Hij is verkrijgbaar als 4-deurs sedan, 5-deurs combinatiecoupé en 5-deurs sedan
Toyota Aygo: De microcar is sinds 2005 op de markt en is beschikbaar als een 3 en 5 deurs hatchback. Het richt zich op jonge autokopers en de naam betekent “ik ga” (“ik rijd”). Het wordt geproduceerd met Peugeot 107 en Citroën C1.
Toyota Corolla: De kleine middenklasse auto is sinds 1966 in verschillende modellen. Tegenwoordig is hij beschikbaar als een 3 en 5 deurs hatchback, 2 en 4 deurs sedan, 2 en 3 deurs coupé, evenals 3 en 5 deuren. deur station wagen
Toyota Hilux: populaire pick-up die al sinds 1968 op de markt is. Hij is verkrijgbaar met een 4 of 6 cilinder benzinemotor of 4 cilinder dieselmotor
Toyota Land Cruiser: De Land Cruiser is een SUV verkrijgbaar in verschillende modellen. Het staat bekend om zijn betrouwbaarheid, luxe cabine en duurzaamheid. Onder andere gebruikt door het Deense leger.
Automatisch gebruik is goed voor het milieu

Als u ervoor kiest auto-onderdelen te recyclen, neemt u actief deel aan de zorg voor onze omgeving. Recycling biedt een breed scala aan milieuvoordelen ten opzichte van de productie van nieuwe, waaronder:

Minder CO2-uitstoot door productie en winning van materialen
Verminderd gebruik van chemicaliën
Minder afval dat moet worden weggegooid uit schrootauto’s
Bespaar vandaag op uw reserveonderdelen

Probeer nu onze zoekmachine om gebruikte reserveonderdelen voor uw Toyota te vinden. Dan helpt u het milieu te beschermen. En dan bespaar je geld op je volgende reparatie.

Which delivery type should I choose?

shipping iconExpress delivery

If time is of the essence – and when you want your part delivered quickly to your address. Best when you want your second-hand part sent directly to your address and when you need a very speedy delivery. Choosing express delivery gets your second-hand part to you within 1-2 business days.

shipping iconStandard delivery

If you want the item delivered to your address. Best when you want your part sent directly to your address. Choosing standard delivery gets your part to you within 3-5 business days.

 • TOYOTA 4 RUNNER (_N1_) - Raamhevel schakelaar
  Raamhevel schakelaar TOYOTA 4 RUNNER (_N1_)
  • positie: Rechts voor
  • Km: 333000
  • Jaar: 1994
  • Item nummer: A_0020_Y54047
  Meer informatie
  82,78 EUR excl. BTW: 68,41 Levering: 3-6 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • TOYOTA 4 RUNNER (_N1_) - Achterverlichting
  Achterverlichting TOYOTA 4 RUNNER (_N1_)
  • positie: Rechts
  • Km: 333000
  • Jaar: 1994
  • Item nummer: A_0020_Y54041
  Meer informatie
  97,65 EUR excl. BTW: 80,70 Levering: 3-6 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • TOYOTA 4 RUNNER (_N1_) - Spatscherm uitbouw
  Spatscherm uitbouw TOYOTA 4 RUNNER (_N1_)
  • Origineel nummer: 52102-35010
  • positie: Rechts voor
  • Km: 332000
  • Jaar: 1994
  • Item nummer: A_0020_H32038
  Meer informatie
  194,73 EUR excl. BTW: 160,93 Levering: 4-5 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
 • TOYOTA 4 RUNNER (_N1_) - Torsiestang gelijk
  Torsiestang gelijk TOYOTA 4 RUNNER (_N1_)
  • Km: 332000
  • Jaar: 1994
  • Item nummer: A_0020_H32095
  Meer informatie
  103,20 EUR excl. BTW: 85,29 Levering: 5-6 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • TOYOTA 4 RUNNER (_N1_) - Raam deur
  Raam deur TOYOTA 4 RUNNER (_N1_)
  • Km: 333000
  • Jaar: 1994
  • Item nummer: A_0020_Y54038
  Meer informatie
  121,05 EUR excl. BTW: 100,04 Levering: 4-5 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • TOYOTA 4 RUNNER (_N1_) - Raam deur
  Raam deur TOYOTA 4 RUNNER (_N1_)
  • Km: 333000
  • Jaar: 1994
  • Item nummer: A_0020_Y54046
  Meer informatie
  121,05 EUR excl. BTW: 100,04 Levering: 4-5 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • TOYOTA 4 RUNNER (_N1_) - Achterverlichting
  Achterverlichting TOYOTA 4 RUNNER (_N1_)
  • positie: Links
  • Km: 332000
  • Jaar: 1994
  • Item nummer: A_0020_H32026
  Meer informatie
  109,17 EUR excl. BTW: 90,22 Levering: 3-6 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • TOYOTA 4 RUNNER (_N1_) - Gasdemper achterklep
  Gasdemper achterklep TOYOTA 4 RUNNER (_N1_)
  • Km: 332000
  • Jaar: 1994
  • Item nummer: A_0020_H32033
  Meer informatie
  109,17 EUR excl. BTW: 90,22 Levering: 3-6 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • TOYOTA 4 RUNNER (_N1_) - Portierruitmotor
  Portierruitmotor TOYOTA 4 RUNNER (_N1_)
  • Origineel nummer: 85720-35070
  • positie: Links voor
  • Km: 333000
  • Jaar: 1994
  • Item nummer: A_0020_Y54068
  Meer informatie
  120,67 EUR excl. BTW: 99,73 Levering: 3-6 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • TOYOTA 4 RUNNER (_N1_) - Portierruitmotor
  Portierruitmotor TOYOTA 4 RUNNER (_N1_)
  • Origineel nummer: 85720-35020
  • positie: Links achter
  • Km: 333000
  • Jaar: 1994
  • Item nummer: A_0020_Y54032
  Meer informatie
  120,67 EUR excl. BTW: 99,73 Levering: 3-6 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht

Ander Toyota modellen

Toyota 1000
Toyota Allion
Toyota Alphard
Toyota Altezza
Toyota Aqua
Toyota Aristo
Toyota Aurion
Toyota Avalon
Toyota Avanza
Toyota bB
Toyota Caldina
Toyota Cami
Toyota Cavalier
Toyota Celsior
Toyota Century
Toyota Chaser
Toyota Coaster
Toyota Corona
Toyota Corsa
Toyota Cressida
Toyota Cresta
Toyota Crown
Toyota Curren
Toyota Duet
Toyota Echo
Toyota Estima
Toyota Fortuner
Toyota GR
Toyota Granvia
Toyota Harrier
Toyota ISIS
Toyota IST
Toyota Liteace
Toyota Mark
Toyota Master
Toyota Matrix
Toyota Mirai
Toyota Noah/voxy
Toyota OPA
Toyota Paseo
Toyota Platz
Toyota Porte
Toyota Premio
Toyota Pronard
Toyota Ractis
Toyota Rush
Toyota Scepter
Toyota Sequoia
Toyota Sera
Toyota Sienna
Toyota Soarer
Toyota Solara
Toyota Sprinter
Toyota Tacoma
Toyota Town
Toyota Venza
Toyota Verossa
Toyota Vista
Toyota Will
Toyota Windom
Toyota Wish