Menu toggle

Welkom

Over Autoparts24 ApS

AP24 verandert de markt voor tweedehands en gerenoveerde reserveonderdelen – en zorgt ervoor dat garageketens, onafhankelijke autogarages, verzekeringsbedrijven en autoslopers meer waarde hebben binnen de markt voor tweedehands reserveonderdelen.

AP24 is de grootste marktplaats van Europa.

Met het sterkste internationale netwerk van kwaliteitsleveranciers van Europa brengt AP24 de Europese markten samen en krijgen autogarages, verzekeringsbedrijven en alle andere partijen toegang tot de absoluut grootste en meest omvangrijke marktplaats voor originele tweedehands reserveonderdelen voor alle automerken van Europa.

Het bedrijf is in Deense handen, het hoofdkantoor is gevestigd in Kopenhagen en op dit moment zijn er internationale verkooppunten in 7 landen in 6 talen.

De markt voor reserveonderdelen is oneindig groot. Bij AP24 doen wij er elke dag alles aan om het mogelijk te maken eenvoudig en snel reserveonderdelen te vinden, kopen en laten bezorgen.

Als u voor AP24 kiest, regelen wij alles. Gratis bezorging, recht op retour en garantie zijn onze standaard – en onze klantenservice staat altijd klaar om te helpen.Wilt u op de hoogte blijven van nieuws van Autoparts24?


Meld u aan bij onze nieuwsbrief voor informatie over nieuwe en interessante ontwikkelingen op de Europese markt voor tweedehands reserveonderdelen.

Knop met de tekst 'Meld u aan bij de nieuwsbrief van AP24'

Wilt u meer te weten komen over Autoparts24, dan kunt u ons altijd bellen op +45 38 74 04 48..
Vil du høre mere om Autoparts24 er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 38740448.