Menu toggle

Welkom

Over Autoparts24

Al in 2005 is Autoparts24 begonnen, om gebruikte auto-onderdelen van verschillende sloperijen in te zamelen en ze over de grenzen heen te verkopen. Wij wilden het de klant goedkoop en gemakkelijk maken om de juiste gebruikte auto-onderdelen op één en dezelfde plaats te vinden.

Met zorgvuldig geselecteerde autowrakken hebben we in de loop der jaren overeenkomsten gesloten. Eerst in Denemarken en Zweden - later zijn we uitgebreid naar o.a. Duitsland en Frankrijk en vandaag verzamelen we onderdelen van meer dan 100 leveranciers in verschillende Europese landen, van waaruit goedgekeurde en geteste auto-onderdelen dagelijks naar klanten over de hele wereld worden verzendt. Het aantal auto-onderdelen in de winkel groeit en vandaag zijn we een van Europa's grootste online marktplaatsen voor de verkoop van gebruikte originele auto-onderdelen.

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten ons kunnen bereiken en daarom staat onze internationale klantenservice in Kopenhagen klaar om in verschillende talen van dienst te zijn en te helpen. We bieden een volledig recht op retour en hetzelfde klachtrecht als wanneer u een nieuw reserveonderdeel koopt.

Ons doel is niet om de grootste, maar de beste op het gebied van kwaliteit en klanttevredenheid te zijn.

Tomsgårdsvej 19, 1.
DK 2400 København NV
Danmark

BTW-nummer: NL 82 57 68 160 B01

klantenservice

Bel ons op +31 (0) 202622000

of stuur een e-mail naar service@autoparts24.nl

Maandag - Donderdag: 8.30 — 15.30
Vrijdag: 9.00 — 15.30