Menu toggle

Welkom

Autosloop online: Vergelijk prijzen en koop originele auto-onderdelen.
Nu 3.774.004 onderdelen te koop van auto gebruikt

Snel zoeken

of kies automodel

vrije tekst zoeken

Zoektype:

Zoeken

Europa's grootste online marktplaats voor autosloperij.
Op dit moment 3.774.004 onderdelen te koop van auto recycling.

Autoparts24 is de grootste marktplaats op het gebied van autosloop. Wij bundelen meer dan 100 autosloopbedrijven in heel Europa en zijn de grootste marktplaats op het gebied van tweedehands onderdelen voor auto’s. Op dit moment hebben we bij Autoparts24 meer dan 3.800.000 miljoen tweedehands auto-onderdelen te koop in onze shop. Autoparts24 is een digitale marktplaats met een passie voor autosloop, tweedehands auto-onderdelen en autorecycling in het algemeen. Een aantal van onze medewerkers heeft een lange, gedegen achtergrond binnen de autosloopbranche en de handel in auto-onderdelen.

Automerken

Audi

Audi

Onderdelen te koop: 217.462

BMW

BMW

Onderdelen te koop: 164.345

Citroën

Citroën

Onderdelen te koop: 122.565

Dacia

Dacia

Onderdelen te koop: 18.395

Fiat

Fiat

Onderdelen te koop: 59.371

Ford

Ford

Onderdelen te koop: 180.811

Honda

Honda

Onderdelen te koop: 32.732

Hyundai

Hyundai

Onderdelen te koop: 103.214

Kia

Kia

Onderdelen te koop: 125.584

Mazda

Mazda

Onderdelen te koop: 68.633

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Onderdelen te koop: 167.608

Mitsubishi

Mitsubishi

Onderdelen te koop: 54.108

Nissan

Nissan

Onderdelen te koop: 107.403

Opel

Opel

Onderdelen te koop: 129.501

Peugeot

Peugeot

Onderdelen te koop: 181.711

Nieuwste producten

Autoparts24 verandert de markt op het gebied van autosloop.

Wanneer je op Wikipedia de klassieke omschrijving van autosloop opzoekt, vind je het volgende resultaat:
”Een autosloper of een autokerkhof is een plek waar auto’s en andere motorvoertuigen worden ontdaan van milieuonvriendelijke vloeistoffen, waarna alle onderdelen eraf worden gehaald. Veel van deze tweedehands onderdelen worden direct verkocht aan klanten; zowel ter plaatse als via internet. De onderdelen die niet verkocht worden, worden samengeperst tot pakketjes die in een shredder worden gedaan. Hierna wordt het metaal omgesmolten tot nieuw metaal.

Autoslopers moeten worden gecertificeerd. Wanneer een auto wordt ingeleverd bij een gecertificeerde autosloper, kan de eigenaar hiervoor een slooppremie krijgen. Voor- en nadelen van nieuwe en gebruikte auto-onderdelen Verschillende grote steden hebben, een aantal jaren na de afschaffing van de slooppremie, weer een slooppremie ingevoerd. De premie verschilt per stad.”

Deze beschrijving geeft de algemene opvatting van het begrip autosloop en de werkelijkheid van de hedendaagse autosloopbranche goed weer. Autoparts24 heeft als ambitie om de gehele autosloopbranche te digitaliseren en internationaliseren en om een groot, relevant aanbod van auto-onderdelen te creëren, die eenvoudig en snel gekocht en geleverd kunnen worden; ongeacht de plek waar het onderdeel vandaan komt en waar het naartoe moet. Het moet met andere woorden eenvoudig zijn om tweedehands auto-onderdelen te kopen. Autosloopbedrijven, autogarages die onderdelen nodig hebben en auto-eigenaren die onderdelen voor hun auto willen kopen, kopen hun tweedehands onderdelen op Autoparts24.

Populaire automerken binnen de autosloop

Autoparts24 biedt onderdelen aan voor alle automerken en modellen. Ons magazijn bestaat uit de magazijnen van meer dan 100 autosloopbedrijven.
De populairste automerken, waarvan autosloopbedrijven tweedehands onderdelen verkopen zijn:

Europa's grootste online marktplaats voor autosloperij.
Op dit moment 3.774.004 onderdelen te koop van auto recycling.

Autoparts24 is de grootste marktplaats op het gebied van autosloop. Wij bundelen meer dan 100 autosloopbedrijven in heel Europa en zijn de grootste marktplaats op het gebied van tweedehands onderdelen voor auto’s. Op dit moment hebben we bij Autoparts24 meer dan 3.800.000 miljoen tweedehands auto-onderdelen te koop in onze shop. Autoparts24 is een digitale marktplaats met een passie voor autosloop, tweedehands auto-onderdelen en autorecycling in het algemeen. Een aantal van onze medewerkers heeft een lange, gedegen achtergrond binnen de autosloopbranche en de handel in auto-onderdelen.

Autosloop en duurzaamheid

De toekomstige focus op duurzaamheid zal de auto-schrootindustrie ontwikkelen. De definitie van duurzaamheid is dat 'duurzaamheid de best mogelijke omstandigheden creëert voor mens en milieu, zowel nu als in de toekomst'. Autoparts24 is ervan overtuigd dat op korte termijn een scherpere focus zal worden gelegd op het recyclen van items die functioneel zijn en gemakkelijk nieuwe producten kunnen vervangen. Deze focus zal zowel consumentgericht als politiek gemotiveerd zijn. Ook binnen auto-onderdelen.

In Frankrijk zijn automonteurs vanaf 1 januari 2017 verplicht reparaties aan te bieden aan personenauto's en bestelwagens met gebruikte auto-onderdelen. Dit geeft consumenten gemakkelijker toegang tot financiële besparingen en de mogelijkheid om de enorme hoeveelheid bruikbare gebruikte auto-onderdelen van auto-chippers te recyclen. De Franse wet op onderhoud en reparatie is niet geworteld in de EU-wetgeving en daarom een ​​puur Franse kwestie.
We verwachten dat deze ontwikkeling in gebruikte auto-onderdelen en autosloop in Frankrijk in het algemeen deel uitmaakt van de autoschrootindustrie. Er zullen echter veel nationale belangen en politieke opvattingen over autosloop, milieubeschermingsmaatregelen en circulaire economie zijn, die een grote invloed zullen hebben op hoe snel de ontwikkeling van recycling van auto-onderdelen zal zijn.

Waarom bestaat autosloop en de handel in tweedehands auto-onderdelen?

Tegenwoordig is de belangrijkste reden om auto-onderdelen te kopen bij een autoschraper financieel gemotiveerd. Met een algemene besparing van 50% op de prijs in vergelijking met nieuwe auto-onderdelen, is er meestal veel geld te besparen voor de klant. Een andere motiverende factor voor het kopen van gebruikte auto-onderdelen is ook het gebrek aan mogelijkheden om nieuwe auto-onderdelen te kopen. De autofabrikanten produceren doorgaans auto-onderdelen voor de automodellen tot 5 jaar na de lancering van het automodel. Wanneer deze productie stopt, neemt de behoefte aan gebruikte auto-onderdelen voor het model natuurlijk toe en is de positie van de autosnijders sterk. Daarom zal de autoschrootindustrie in de toekomst een solide en relevante rechtvaardiging hebben. Als de auto's goedkoper moeten worden gerepareerd en een langere levensduur hebben, is de markt voor auto-sloop en gebruikte auto-onderdelen essentieel voor klanten. Dat is de reden waarom de industrie bestaat en we zijn ervan overtuigd dat de auto-schrootindustrie een grote groei zal doormaken.

Populaire categorieën binnen de autosloop

Tussen alle automerken en modellen zijn sommige categorieën onderdelen meer gewild dan andere. De populairste categorieën zijn:
  • Onderdelen lampen en spiegels
  • Onderdelen versnellingsbak
  • Onderdelen automatische versnellingsbak
  • Onderdelen motor
  • Onderdelen elektronische auto-onderdelen
  • Onderdelen stuurinrichting
  • Onderdelen bodemplaat
  • Onderdelen remmen
  • Onderdelen auto carrosserie
  • Onderdelen auto radiator

Levering

Leveringszekerheid en leveringssnelheid zijn onze topprioriteit. Onze klanten missen vaak het reserveonderdeel en willen een zeer snelle levering. Het magazijn voor auto-onderdelen bevindt zich in verschillende Europese landen en klanten van over de hele wereld kopen bij Autoparts24. We hebben onder andere veel gebruikte Duitse auto-onderdelen

Duitse auto-chippers. Deze geografische omstandigheden betekenen dat een effectieve manier om de levering te garanderen kan worden opgebouwd.

Vanuit de taak van de automobilist om het reserveonderdeel te demonteren, het onderdeel schoon te maken en veilig in te pakken voor transport, moet het transport zelf ook snel en efficiënt zijn. Verzending is een van de belangrijkste kerndiensten die we onze klanten bieden in onze oplossingen. Kwaliteit in dit deel van onze diensten is daarom ook erg belangrijk, daarom gebruiken we alleen erkende vrachtverdelers zoals DHL, UPS en Schenker. In onze leveringsoplossing kunnen we 2 leveringsvoorwaarden aanbieden:
1. Standaardlevering - levering tussen 2-5 werkdagen
2. Express levering - levering tussen 1-2 werkdagen.


Standaardlevering is gratis en is inbegrepen in de aankoopprijs van het reserveonderdeel. Express levering kan worden gekocht op de meeste auto-onderdelen.

Garanti

Alle aankopen zijn onderworpen aan de aankoopwet tekortregels, inclusief de klachtenregels.
Als er een fout in de bestelling of levering is, moet dit binnen 8 dagen aan AP24 worden gemeld via de klacht- en retourlink in de webshop. De klacht heeft alleen betrekking op het gekochte artikel en niet op losse artikelen die gratis zijn inbegrepen. Voor motoren kunnen losse onderdelen worden geteld: koppeling, turbo, waterpomp en sproeiers enz.
Voor de consument moeten klachten worden ingediend binnen een redelijke termijn nadat de consument het defect heeft ontdekt en binnen 2 jaar na ontvangst van het item. Voor handelaren biedt Autoparts24 een garantie van 6 maanden.

Betaling

Beveiliging is ons belangrijkste element bij het uitvoeren van een betaling.
AP24 gebruikt de Secure Locket Layer (SSL) in het betalingssysteem. Dit betekent dat de gegevens die worden verzonden in verband met aankopen met debetkaarten, worden gecodeerd en dus alleen kaartwervers (zoals Nets of PayPal) deze gegevens kunnen lezen.
Het bedrag van het artikel wordt niet afgetrokken totdat het artikel is verzonden. Een groter bedrag kan nooit worden afgetrokken dan wat u hebt goedgekeurd voor de aankoop. AP24 ontvangt de volgende betaalmethoden:
• Paypal
• Visa/Dankort
• Visa Electron
• MasterCard
• Maestro Card

Contactgegevens
Autoparts24 ApS
Tomsgårdsvej 17-19, 2400 Kopenhagen
Telefoon: +45 38 74 04 48
SE / CVR-nr .: DK 39 89 47 26