Menu toggle

Welkom

Gebruikte autodeur van autosloper

zoek de nu:

Zoeken via: Kenteken | Origineel nummer (OEM code) | Automerken

Welk model zoek je?

Audi

Audi

Onderdelen te koop: 502

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Onderdelen te koop: 230

BMW

BMW

Onderdelen te koop: 550

Citroën

Citroën

Onderdelen te koop: 164

Ford

Ford

Onderdelen te koop: 497

Hyundai

Hyundai

Onderdelen te koop: 253

Mazda

Mazda

Onderdelen te koop: 109

Nissan

Nissan

Onderdelen te koop: 271

Opel

Opel

Onderdelen te koop: 521

Peugeot

Peugeot

Onderdelen te koop: 242

Seat

Seat

Onderdelen te koop: 111

Skoda

Skoda

Onderdelen te koop: 171

Toyota

Toyota

Onderdelen te koop: 135

Volvo

Volvo

Onderdelen te koop: 418

VW

VW

Onderdelen te koop: 628

Autodeur

De autodeur op zich is een van de onderdelen die zeer zelden moeten worden vervangen ten gevolge van slijtage.

Als u bij een ongeval betrokken bent geweest waarbij de autodeur meer dan een paar krassen in de lak heeft opgelopen, kan het in termen van kosten soms beter zijn de gehele deur te vervangen omdat de meeste gebruikte autodeuren minder dan EUR 150 kosten, en de vervanging een eenvoudige procedure is.

Als u ervoor zorgt dat u de deur naar een autosloper brengt, zodat de onderdelen die werken worden gerecycled, is dit – puur uit klimaatoogpunt gezien – ook niet de slechtste oplossing.

Afhankelijk van het type schade kan het de beste en goedkoopste oplossing zijn om uw monteur om een ​​reparatieofferte te vragen.

Autodeur – doe het zelf

Als u doe-het-zelf-genen of dromen heeft, kan er natuurlijk geld bespaard worden. Op internet zijn verschillende handleidingen te vinden om de problemen zelf op te lossen, zolang u de juiste reserveonderdelen en het juiste gereedschap heeft.

Hier is bijvoorbeeld een gids voor het rechtzetten/aanpassen van een scheve deur, mits dat aan de scharnieren ligt, en niet aan het feit dat de deur zelf niet meer in topvorm is https://www.bilpriser.dk/guide.do?GUIDEID=46

Elektrisch circuit

In tegenstelling tot de deur en de bekleding aan de binnenkant, zal het stroomcircuit, dat de levensader is van uw centrale vergrendeling, op een gegeven moment vervangen dienen te worden, omdat het zo veel gebruikt wordt.

Dat is doorgaans een taak voor uw monteur.

Autoruit vervangen

Als u een professional uw autoruit laat vervangen, kost dat meestal tussen de EUR 250 en 600.

Er zijn verschillende doe-het-zelf-handleidingen voor het vervangen van autoruiten op YouTube als u de moed heeft om een ​​nieuwe ruit in de autodeur te monteren.

Hier is een Engelstalige videoinstructie voor het vervangen van een zijruit: https://www.youtube.com/watch?v=NfVDI9cpMiY

Vervanging van isolatiestrips

De vervanging van de isolatiestrip is voor de meesten doe-het-zelf-vriendelijk.

  • Verwijder de rubberen strips die moeten worden vervangen, en zorg ervoor dat er geen lijm/rubberresten op de deur zelf blijven zitten.
  • Meet en snijd de nieuwe rubberen strips af. Maak ze eerder iets te lang dan te kort, om mee te beginnen. U kunt gebruikte, goed functionerende isolatiestrips op autoparts24 vinden voor tussen de EUR 75, – en 150, -.
  • Als de nieuwe strips zelfklevend zijn, hoeft u de strip alleen maar vast te drukken rond de autodeur. Anders is een lijm nodig die hecht aan metaal en het materiaal waar de strip van is gemaakt. Meestal rubber.

 

 

Vervanging van binnenbekleding

Helaas kunnen we geen handleiding in het Deens vinden voor het vervangen van de binnenbekleding van de autodeur, maar als u de onderstaande link volgt, kunt u vanaf pagina 56 een Engelstalige gids met afbeeldingen vinden.

https://books.google.cl/books?id=uzG25spe5MAC&pg=PA57&lpg=PA57&dq=how+to+change+insulation+car+door&source=bl&ots=zBTs2ymsHG&sig=ACfU3U3EJetcEBbedBGnUBPEYAzvCvLXGQ&hl=da&sa=X&ved=2ahUKEwjQ6_D9i5HnAhU1E7kGHVjFDXc4ChDoATAIegQICRAB#v=onepage&q=how% % 20to% 20change 20insulation% 20car% 20door & f = false

Vervanging van handgreep

Het vervangen van de handgreep van de autodeur is eenvoudig. Normaliter zit de handgreep vastgeklemd aan de deur met behulp van kruiskopschroeven en is een schroevendraaier het enige gereedschap dat u nodig heeft.

Wees altijd voorzichtig wanneer u onderdelen van uw voertuig loskoppelt, zodat u tijdens deze handeling geen andere delen van de auto beschadigt.

Op autoparts24 kosten de meeste handgrepen EUR 40, – tot 90, -, ongeacht of ze voor de binnenkant of de  buitenkant zijn. Al met al de helft van de prijs in vergelijking met als u nieuw koopt.

Samenvatting

De prijzen van reserve-onderdelen voor autodeuren variëren afhankelijk van het onderdeel dat u gaat vervangen.

Als de onderdelen zelf wilt vervangen en daar de tijd voor heeft, kunnen wij u helpen met het juiste onderdeel voor uw autodeur, of het nu rechts of links, voor of achter is.

Al onze onderdelen voldoen aan de kwaliteit en normen die gelden voor originele deuren, en particuliere klanten hebben 2 jaar garantie, dus zelfs als u goedkope reserve-onderdelen voor uw autodeur koopt, bent u nog steeds verzekerd van een goede koopervaring.

We hebben hieronder een paar belangrijke vragen verzameld, met betrekking tot de vervanging/renovatie van autodeuren, voor het geval u geen antwoorden in het artikel kreeg.

Wanneer moet een autodeur worden vervangen?

In de regel is de levensduur van een autodeur net zo lang als de levensduur van de auto zelf. Het zal vooral in verband met verkeersongevallen zijn dat uw autodeur dusdanig beschadigd wordt dat deze moet worden vervangen.

Als u problemen met roest of met de centrale vergrendeling van uw autodeur heeft, zal reparatie/renovatie meestal de beste oplossing zijn, maar het repareren en opnieuw afstellen van een beschadigde autodeur zal vaak evenveel kosten als een gebruikt onderdeel – ongeveer EUR 150.

Wat kost een nieuwe autodeur?             

Een gloednieuwe autodeur voor een gewone personenauto kost meestal tussen EUR 400 – 800, terwijl een gebruikt origineel onderdeel voor minder dan EUR 150 te vinden is op autoparts24.

Zoals aangegeven, is de autodeur in ieder opzicht een robuust onderdeel (de plaat zelf, het autoraam, de binnenbekleding en de elektrische onderdelen), dus of u nieuw of gebruikt koopt, maakt geen groot verschil voor de levensduur van het onderdeel.

U kunt ook afzonderlijke onderdelen van autodeuren vinden op autoparts24 – we hebben via ons netwerk van geautoriseerde autoslopers in Duitsland alle soorten gebruikte reserve-onderdelen – van rubberen strips en autoruiten tot scharnieren en handgrepen.

Hoe kan ik de juiste autodeur voor mijn auto vinden?

Op autoparts24.dk kunt u altijd het juiste reserve-onderdeel vinden via het kenteken of het framenummer van het voertuig. U hoeft alleen het nummer in te typen op de startpagina van autoparts24 en u krijgt een indicatief overzicht van alle onderdelen die we op voorraad hebben voor juist uw auto.

U kunt het productienummer van het reserve-onderdeel ook vinden op de autodeur zelf of in de handleiding van uw voertuig.

Als het gaat om de autodeur, is het vinden van het juiste reserve-onderdeel relatief eenvoudig. Vooral als u de deur vervangt door een origineel reserve-onderdeel van autoparts24, kan het niet mis gaan.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een ​​gebruikt reserve-onderdeel te vinden dat is vervaardigd door een andere fabrikant dan de autofabrikant zelf, maar de prijs zal vaak dezelfde zijn, dus waarom zou u het zich niet zo gemakkelijk mogelijk maken?

Wat kost het vervangen van autodeuren?

Vervangen van autodeuren is een relatief eenvoudig proces.

De panelen die de elektrische verbinding tussen het autodeur en de autobatterij bedekken worden verwijderd, de elektrische aansluiting wordt losgekoppeld en de autodeur wordt losgemaakt en van de scharnieren verwijderd.

De prijs voor het vervangen van een eenvoudige deur mag de EUR 40-80 niet overschrijden.

Welk gereerdschap heeft u nodig voor het vervangen van een autodeur

Als u zelf de autodeur wilt vervangen, heeft u alleen een schroevendraaier nodig voor het verwijderen van de autodeur op zich, evenals gereedschap om de panelen die de elektrische verbinding tussen de autodeur en de autobatterij beschermen te verwijderen.

Mogelijk heeft u ook een soldeerkit nodig, afhankelijk van hoe de autodeur is aangesloten op het elektrische circuit van de auto.

Källtext

Du kan også finde reservedelens produktionsnummer på selve bildøren eller i dit køretøjs brugsmanual.

Bidra med en bättre översättning

 

Nieuwste producten

: