Menu toggle

Welkom

De grootste markt van Europa voor tweedehands reserveonderdelen.
We hebben 2.978.470 onderdelen te koop nu.

Veelgestelde vragen

Kies uw categorie

Vraag over een artikel

Een artikel bestellen

Levering

Mijn bestelling

Terugsturen

Klacht

Vraag over een artikel

Welke informatie hebt u nodig wanneer ik bel of schrijf over een reserveonderdeel?

Wanneer u het onderdeel op onze website hebt gevonden, hebben wij een ID-nummer van het reserveonderdeel nodig. U vindt dit nummer onder productspecificaties, ID-nummer bijvoorbeeld D_1234_123456.

Kan ik er zeker van zijn dat het onderdeel op mijn auto past?

Als het originele onderdeelnummer is doorgegeven en als dit nummer identiek is aan uw eigen reserveonderdeel, kunt er over het algemeen van uitgaan dat het onderdeel op uw auto zal passen. Als u 100% zeker wilt zijn, kunt u hierover contact met uw garage opnemen.

Een artikel bestellen

Hoe betaal ik voor mijn reserveonderdeel?

U kunt betalen met een creditcard of via uw Paypal-account. Bankoverschrijvingen zijn helaas niet mogelijk.

Zijn er voordelen als u eigenaar van een erkende garage bent?

Ja. Als een erkende garagehouder hebt u verscheidene voordelen. Bel ons op 0 20 26 22 000 voor meer informatie.   

Kan ik korting krijgen?

Nee, helaas niet. Al onze prijzen zijn vaste prijzen, inclusief gratis levering en volledig recht op retour.

Levering

Kunt u het reserveonderdeel naar landen sturen die niet zijn vermeld?

Ja, dat is mogelijk. Stuur een e-mail naar onze klantenservice: service@autoparts24.eu. Wij sturen u dan een offerte.

Is het mogelijk om het reserveonderdeel bij uw magazijn op te halen?

Het reserveonderdeel kan helaas niet worden opgehaald. Onze magazijnen liggen verspreid over heel Europa en uw reserveonderdeel wordt door onze distributeurs rechtstreeks naar u gestuurd.

Hoe snel kan ik het bestelde product ontvangen?

Onze standaardleveringsvoorwaarden zijn 2-5 werkdagen. Voor veel van onze reserveonderdelen is het mogelijk om voor de optie expreslevering te kiezen. Dit betekent dat u uw reserveonderdeel binnen 1-2 werkdagen ontvangt.

Mijn bestelling

Kan ik nieuwe artikelen toevoegen nadat de bestelling is voltooid?

Het is niet mogelijk meer artikelen toe te voegen nadat een bestelling is geplaatst en afgerond. U moet daarvoor een nieuwe bestelling plaatsen. Wij kunnen niet garanderen dat de bestellingen samen verzonden worden, aangezien we gebruik maken van verschillende voorraden, leveranciers en verzendbedrijven.

Kan ik het adres veranderen na het plaatsen van de bestelling?

Uw bestelling en de verzending van het bestelde product worden heel snel behandeld. Het is daarom niet mogelijk het verzendadres te veranderen nadat de bestelling is geplaatst.

Wat is een orderbevestiging?

Wanneer u een bestelling op onze website heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail van ons met de bevestiging van uw bestelling. Deze orderbevestiging is uw bewijs dat de bestelling voltooid is.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Wanneer uw aankoop is bevestigd, is het helaas niet meer mogelijk uw bestelling te annuleren. Alle bestellingen worden elektronisch doorgestuurd naar onze leveranciers en de verzending van de goederen vindt kort daarna plaats. U kunt altijd weigeren uw pakket in ontvangst te nemen en een retourzending aanmaken op www.autoparts24.dk. U zult dan een terugbetaling ontvangen, onder aftrek van de retourzending, als het pakket is ontvangen en in de voorraad verwerkt is.

Terugsturen

Wat moet ik doen wanneer ik een gekocht product terug wil sturen?

Wanneer u een gekocht product wilt terugsturen, moet u via uw account op onze website een claim openen. Wij zullen dan uw claim beoordelen en zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Klacht

Welke garantie heb ik op mijn reserveonderdeel?

Uw aankoop wordt gedekt door de regels inzake gebrek aan overeenstemming van de wet Koop op Afstand, met inbegrip van de garantievoorschriften. Als particulier krijgt u altijd 2 jaar garantie op uw reserveonderdeel. Als u een bedrijf bent, krijgt u 6 maanden garantie. Voor meer informatie zie onze verkoop- en leveringsvoorwaarden.