Menu toggle

Welkom

GEBRUIKTE auto-onderdelen VOOR SEAT

NU METEEN 52.880 Onderdelen te koop

Keuze model

Snel zoeken

of kies automodel

Zoek OEM, Motorcode, etc.

GEBRUIKTE auto-onderdelen VOOR SEAT

NU METEEN 52.880 Onderdelen te koop

Keuze model

Europa's grootste assortiment auto-onderdelen

Gratis en snelle levering

Volledig retourbeleid

Keuze model

inhoud

1. Waarom zou ik originele, gebruikte Seat auto-onderdelen kopen bij Autoparts24?

2. Hoeveel Seat auto-onderdelen zijn er beschikbaar bij Autoparts24?

3. Hoe herken je originele Seat onderdelen bij Autoparts24?

4. Waar moet u op letten bij elektronische Seat-onderdelen?

5. Zijn Seat-onderdelen compatibel met andere merken van de VAG-groep?

6. Waarom is Autoparts24 een betere keuze dan de plaatselijke sloperij?

7. Hoe weet u zeker dat een Seat onderdeel in uw auto past?

8. Hoe vindt u Seat auto-onderdelen in de Autoparts24 catalogus?

9. Hoe vind ik het onderdeelnummer voor mijn specifieke Seat model en bouwjaar?

10. Waar kan ik het onderdeelnummer van een Seat auto-onderdeel vinden?

11. Zijn er kwaliteitsverschillen tussen originele en aftermarket onderdelen voor Seat?

12. Wat zijn de risico’s van het gebruik van gebruikte onderdelen in mijn Seat?

13. Waar moet ik op letten bij het kopen van gebruikte Seat onderdelen?

14. Hoe kan ik vervalste originele Seat onderdelen herkennen?

15. Hoe verhouden de prijzen voor gebruikte Seat onderdelen zich tot die van andere automerken?

16. Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte Seat auto-onderdelen zich tot die van andere automerken?

17. Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte Seat motoren zich tot andere merken op het gebied van levensduur/prestaties?

18. Hoe is de algemene kwaliteit van gebruikte Seat versnellingsbakken in vergelijking met andere merken op het gebied van levensduur/prestaties?

19. Hoe kom ik erachter of een Seat reserveonderdeel onder een terugroepactie valt?

20. Zit er garantie op gebruikte Seat onderdelen?

21. Waarom zijn de prijzen voor Seat auto-onderdelen bij Autoparts24 zo gunstig?

22. Welke voordelen biedt Autoparts24 groothandelaren en garages?

23. Hoe veilig en klantvriendelijk is winkelen bij Autoparts24?

24. Waarom zou u Autoparts24 kiezen voor uw Seat auto-onderdelen?

25. In welke landen worden Seat auto-onderdelen geproduceerd?

26. Welke leveranciers gebruikt Seat voor originele auto-onderdelen?

27. Wat zijn de populairste series/modellen van Seat?

28. Wat is de geschiedenis van Seat?

Waarom zou ik originele, gebruikte Seat auto-onderdelen kopen bij Autoparts24?

autoparts24.nl is uw betrouwbare leverancier van hoogwaardige, gebruikte Seat auto-onderdelen. Onze uitgebreide voorraad reserveonderdelen komt rechtstreeks van het autorecyclingcentrum en biedt u een ruime keuze tegen concurrerende prijzen.

Hoeveel Seat auto-onderdelen zijn er beschikbaar bij Autoparts24?

Autoparts24 heeft 52.592 Seat auto-onderdelen die we rechtstreeks betrekken van 120 autorecyclingbedrijven in Duitsland en Europa. Dit grote aantal beschikbare onderdelen biedt Seat-eigenaren een gevarieerde selectie en vergroot de kans om snel en gemakkelijk het reserveonderdeel te vinden dat ze nodig hebben.

Hoe herken je originele Seat onderdelen bij Autoparts24?

Seat originele nummers zijn meestal een combinatie van cijfers en letters, maar niet altijd. De laatste letter van een origineel nummer geeft aan hoe oud het onderdeel is – beginnend met “A” voor de eerste versie, gevolgd door “B” voor de volgende update enzovoort.

Waar moet u op letten bij elektronische Seat-onderdelen?

Bij elektronische Seat-onderdelen is het niet voldoende dat het originele nummer overeenkomt. De softwareversie moet identiek zijn. Dit wordt verzekerd door een driecijferige code op het donor- en ontvangende voertuig te vergelijken. Autoparts24 kan u helpen te bepalen of een onderdeel compatibel is met de driecijferige code van uw voertuig.

Zijn Seat-onderdelen compatibel met andere merken van de VAG-groep?

Ja, veel Seat onderdelen zijn compatibel met andere voertuigen van de VAG Group, waaronder Skoda, Audi, Porsche en VW. Deze compatibiliteit vergroot de mogelijkheden voor Seat-eigenaren om het juiste onderdeel te vinden.

Waarom is Autoparts24 een betere keuze dan de plaatselijke sloperij?

Autoparts24 biedt een modern alternatief voor de traditionele lokale sloperij. Onze klanten zoeken gebruikte onderdelen het liefst gemakkelijk online, omdat Autoparts24 een veel bredere selectie Seat onderdelen biedt dan de meeste lokale leveranciers. Autoparts24 biedt ook de mogelijkheid tot retourneren en een garantieperiode van 2 jaar.

Hoe weet u zeker dat een Seat onderdeel in uw auto past?

Met de mogelijkheid om gebruikte onderdelen te vinden met het VIN/chassisnummer of OEM-nummer van uw Seat, minimaliseert Autoparts24 het risico op onjuiste aankopen en garandeert het een hoge nauwkeurigheid van pasvorm van de onderdelen.

Hoe vindt u Seat auto-onderdelen in de Autoparts24 catalogus?

In onze gebruiksvriendelijke catalogus kunt u specifiek zoeken naar het Seat-onderdeel dat u nodig hebt aan de hand van uw VIN, sleutelnummer of OEM-nummer, zodat u efficiënt en gericht kunt zoeken.

Hoe vind ik het onderdeelnummer voor mijn specifieke Seat model en bouwjaar?

Professionele garages kunnen het onderdeelnummer voor een specifiek Seat-model en bouwjaar vinden met behulp van het elektronische reparatie- en werkplaatsinformatiesysteem. Op Autoparts24 kunnen professionals en particuliere klanten het juiste Seat onderdeel vinden met behulp van de zoekfunctie.

Waar kan ik het onderdeelnummer van een Seat auto-onderdeel vinden?

Het onderdeelnummer op een Seat auto onderdeel is vaak te vinden in de vorm van een sticker of op een banderol. Het nummer staat ook in reliëf op sommige Seat onderdelen. Seat gebruikt een systeem met 9-delige onderdeelnummers. In de meeste gevallen zijn de nummers analoog aan die van de VW Group.

Zijn er kwaliteitsverschillen tussen originele en aftermarket onderdelen voor Seat?

Er kunnen zeker kwaliteitsverschillen zijn tussen originele en aftermarket onderdelen voor Seat. Seat en de bijbehorende Volkswagen Groep hechten veel belang aan pasvorm en kwaliteit bij de ontwikkeling van onderdelen. Deze kwaliteitsnorm ontbreekt soms bij replica’s.

Wat zijn de risico’s van het gebruik van gebruikte onderdelen in mijn Seat?

Er zijn nauwelijks risico’s bij het gebruik van gebruikte Seat onderdelen zolang een paar punten in acht worden genomen. Zo moet het gebruikte Seat onderdeel volledig intact en van goede kwaliteit zijn. Autoparts24 partners controleren de aangeboden Seat onderdelen voordat ze deze verkopen.

Waar moet ik op letten bij het kopen van gebruikte Seat onderdelen?

Bij het kopen van gebruikte Seat onderdelen moet je letten op de onderdeelnummers, de staat en de kilometerstand. Seat gebruikt het VW-gamma voor veel auto-onderdelen, wat betekent dat veel onderdelen identiek zijn. Sommige Seat onderdelen worden alleen gemonteerd op bepaalde modelvarianten.

Hoe kan ik vervalste originele Seat onderdelen herkennen?

Nagemaakte originele Seat onderdelen zijn te herkennen aan verschillende kenmerken. Het Seat logo of onderdeelnummer ontbreken vaak. Ook een veel te gunstige prijs valt op. Als er een VW-logo onder het Seat-logo verborgen zit, hoeft dit niet per se op namaak te wijzen.

Hoe verhouden de prijzen voor gebruikte Seat onderdelen zich tot die van andere automerken?

De prijzen voor gebruikte Seat onderdelen worden als gunstig beschouwd in vergelijking met andere automerken. Een waterpomp voor de populaire Seat Ibiza is bijvoorbeeld verkrijgbaar bij Autoparts24 vanaf ongeveer 50 euro. Gebruikte waterpompen voor de VW Golf of Mercedes A-klasse zijn vaak iets duurder.

Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte Seat auto-onderdelen zich tot die van andere automerken?

Er is zelden iets mis met de algemene kwaliteit van gebruikte Seat auto-onderdelen. Seat onderdelen komen ofwel van de VW Group of van lokale leveranciers van de Spaanse autofabrikant. Seat onderdelen hoeven de vergelijking met andere automerken niet uit de weg te gaan.

Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte Seat motoren zich tot andere merken op het gebied van levensduur/prestaties?

De kwaliteit van gebruikte Seat-motoren wordt over het algemeen als goed beschouwd in termen van levensduur en kilometrage. Seat gebruikt voor zijn automodellen vaak de beproefde en geteste motorenreeks van Volkswagen. Gebruikte Seat TDI- en TSI-motoren presteren net zo goed als die van VW.

Hoe is de algemene kwaliteit van gebruikte Seat versnellingsbakken in vergelijking met andere merken op het gebied van levensduur/prestaties?

De kwaliteit van gebruikte Seat versnellingsbakken op het gebied van levensduur en kilometrage wordt als goed beschouwd in vergelijking met andere automerken. Seat gebruikt meestal beproefde handgeschakelde versnellingsbakken en DSG-versnellingsbakken van de Volkswagen Group. De kwaliteit is vergelijkbaar.

Hoe kom ik erachter of een Seat reserveonderdeel onder een terugroepactie valt?

Seat kondigt soms direct op zijn website aan of een Seat reserveonderdeel onder een terugroepactie valt. Bijvoorbeeld de terugroepactie van airbags van de fabrikant Takata die in Seat zijn ingebouwd. Daarnaast vermeldt de Duitse federale autotransportautoriteit terugroepacties van Seat-onderdelen in haar database.

Zit er garantie op gebruikte Seat onderdelen?

De garantieperiode voor gebruikte Seat onderdelen is over het algemeen 12 maanden, wat overeenkomt met de minimale garantieperiode. Autoparts24 biedt echter 24 maanden garantie op alle onderdelen, wat zeer ongebruikelijk is in deze branche.

Waarom zijn de prijzen voor Seat auto-onderdelen bij Autoparts24 zo gunstig?

Dankzij onze toewijding aan het recyclen van auto-onderdelen kunnen we Seat onderdelen tegen gunstige prijzen aanbieden. Dit zorgt voor een kosteneffectieve oplossing voor het onderhoud en de reparatie van uw auto.

Welke voordelen biedt Autoparts24 groothandelaren en garages?

Autoparts24 bedient zowel groothandels als garages als een betrouwbare bron voor Seat auto-onderdelen. Onze gunstige prijzen en grote selectie maken ons de ideale partner.

Hoe veilig en klantvriendelijk is winkelen bij Autoparts24?

Autoparts24 biedt veilige betaalmethoden, gratis verzending, een uitgebreid retourbeleid en een Duitstalige klantenservice, waardoor winkelen zo veilig en gemakkelijk mogelijk is.

Waarom zou u Autoparts24 kiezen voor uw Seat auto-onderdelen?

Onze ‘Outstanding’ TrustPilot score onderstreept onze toewijding aan klanttevredenheid en kwaliteit. Kies Autoparts24 voor een betrouwbare, gemakkelijke en kosteneffectieve oplossing voor al uw Seat auto-onderdelen.

In welke landen worden Seat auto-onderdelen geproduceerd?

Seat auto-onderdelen worden in verschillende landen geproduceerd. De Spaanse autofabrikant legt echter speciale nadruk op de productie van auto-onderdelen in Spanje. Seat heeft aangekondigd zijn leveranciersnetwerk in Spanje verder te willen versterken om de toeleveringsketens te verkorten.

Welke leveranciers gebruikt Seat voor originele auto-onderdelen?

Seat gebruikt verschillende onderdelenfabrikanten als leveranciers voor originele auto-onderdelen. Veel onderdelen zijn hetzelfde als die van het moederbedrijf VW en worden gebruikt in auto’s van beide merken. Seat vertrouwt op grote leveranciers zoals Continental, Autoneum en Johnson Controls.

Wat zijn de populairste series/modellen van Seat?

De populairste modellen van Seat zijn de Seat Ibiza en de Seat Leon. Volgens de registratiestatistieken van de Duitse federale autotransportautoriteit was de Leon de meest nieuw geregistreerde Seat in 2023. Wereldwijd verkocht Seat in 2023 de meeste Seat Arona.

Wat is de geschiedenis van Seat?

De geschiedenis van Seat begint in 1950, toen Seat voor het eerst gelicentieerde modellen van Fiat bouwde. Vanaf de jaren 1980 kwamen daar gelicentieerde modellen van Volkswagen bij. In 1986 werd Seat onderdeel van de Volkswagen Group. Vandaag de dag is Seat de enige volledig complete autofabrikant in Spanje.

Which delivery type should I choose?

shipping iconExpress delivery

If time is of the essence – and when you want your part delivered quickly to your address. Best when you want your second-hand part sent directly to your address and when you need a very speedy delivery. Choosing express delivery gets your second-hand part to you within 1-2 business days.

shipping iconStandard delivery

If you want the item delivered to your address. Best when you want your part sent directly to your address. Choosing standard delivery gets your part to you within 3-5 business days.

 • SEAT ALTEA (5P1) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor SEAT ALTEA (5P1)
  • positie: Rechts
  • Km: 177000
  • Jaar: 2005
  • Item nummer: A_0029_V39373
  Meer informatie
  25,00 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • SEAT ALTEA (5P1) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor SEAT ALTEA (5P1)
  • positie: Links
  • Km: 177000
  • Jaar: 2005
  • Item nummer: A_0029_V39403
  Meer informatie
  32,69 EUR excl. BTW: 27,02 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • SEAT ALTEA XL (5P5, 5P8) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor SEAT ALTEA XL (5P5, 5P8)
  • Origineel nummer: 6L0949117A,
   6L0949117A
  • positie: Links
  • Km: 134100
  • Jaar: 2008
  • Item nummer: D_0122_2231739
  Meer informatie
  28,80 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • SEAT LEON (1P1) - Scharnier deur, boven
  Scharnier deur, boven SEAT LEON (1P1)
  • Origineel nummer: SEAT,5P0833402A,
   5P0833402A
  • positie: Rechts achter
  • Km: 197935
  • Jaar: 2006
  • Item nummer: F_0001_347107
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • SEAT LEON (1P1) - Scharnier deur, boven
  Scharnier deur, boven SEAT LEON (1P1)
  • Origineel nummer: SEAT,5P0833401A,
   5P0833401A
  • positie: Links achter
  • Km: 197935
  • Jaar: 2006
  • Item nummer: F_0001_347108
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • SEAT IBIZA Mk II (6K1) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor SEAT IBIZA Mk II (6K1)
  • positie: Links voor
  • Km: 193923
  • Jaar: 1995
  • Item nummer: F_0001_314024
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • SEAT IBIZA Mk II (6K1) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor SEAT IBIZA Mk II (6K1)
  • positie: Rechts voor
  • Km: 193923
  • Jaar: 1995
  • Item nummer: F_0001_314025
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • SEAT LEON (1P1) - Scharnier deur, boven
  Scharnier deur, boven SEAT LEON (1P1)
  • Origineel nummer: SEAT,5P0833402C,
   5P0833402C
  • positie: Rechts achter
  • Km: 80778
  • Jaar: 2008
  • Item nummer: F_0001_341977
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • SEAT LEON (1P1) - Scharnier deur, boven
  Scharnier deur, boven SEAT LEON (1P1)
  • Origineel nummer: 5P0833401C,
   5P0833401C,
   SEAT,5P0833401C
  • positie: Links achter
  • Km: 80778
  • Jaar: 2008
  • Item nummer: F_0001_341978
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • SEAT IBIZA Mk II (6K1) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor SEAT IBIZA Mk II (6K1)
  • positie: Links voor
  • Km: 211220
  • Jaar: 1996
  • Item nummer: F_0001_321457
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht