Menu toggle

Welkom

GEBRUIKTE auto-onderdelen VOOR SKODA

NU METEEN 102.324 Onderdelen te koop

Keuze model

Snel zoeken

of kies automodel

Zoek OEM, Motorcode, etc.

GEBRUIKTE auto-onderdelen VOOR SKODA

NU METEEN 102.324 Onderdelen te koop

Keuze model

Europa's grootste assortiment auto-onderdelen

Gratis en snelle levering

Volledig retourbeleid

Keuze model

SKODA
Gebruikte reserveonderdelen voor Skoda – bespaar geld zonder uw garantie te verliezen

Reserveonderdelen kunnen u geld besparen wanneer u uw Skoda moet repareren. En zelfs zonder risico. U krijgt een volledige garantie op alle reserveonderdelen die u bij ons koopt. We werken alleen met gerenommeerde leveranciers die alleen volledig gecontroleerde en volledig bruikbare gebruikte auto-onderdelen gebruiken. Kies gebruikte auto-onderdelen voor uw Skoda en bespaar vandaag nog geld.

Het kan snel duur worden als er plotseling een rode lamp op het dashboard van uw Skoda gloeit. Of wanneer u een geluid uit de auto hoort. Eerst komt de schok van het onverwachte rode licht van achter het stuur. Vervolgens komt het idee van hoe duur het zal zijn om te repareren. Onderdelen voor auto’s zijn niet goedkoop.

Maar het hoeft niet zo duur te zijn als je vreest. Gebruikte reserveonderdelen zijn aanzienlijk goedkoper dan nieuwe onderdelen. Wanneer de onderdelen worden gerecycled, zijn de enige kosten de tijd die nodig is om ze te demonteren en voor te bereiden zodat ze opnieuw kunnen worden gebruikt. Het is voelbaar in de prijs.

Wat is een gebruikt reserveonderdeel?

Een gebruikt reserveonderdeel is een onderdeel dat tijdens zijn leven op een andere Skoda heeft gezeten. Hoewel de auto klaar is en uiteindelijk een auto-chopper heeft, kunnen er nog veel goede reserveonderdelen zijn die nog kunnen worden gebruikt.

Als een auto bijvoorbeeld volledig is beschadigd door een frontale botsing, kunnen er achterin onderdelen zijn die niet zijn beschadigd. Deze worden verwijderd en geïnspecteerd op fouten. Als de onderdelen defect raken, kunnen ze worden gerecycled en verkocht zoals gebruikt.

Dit type auto-gebruik is al vele jaren wijdverbreid. Veel mensen kopen echter nog steeds nieuwe onderdelen om duurzaamheid te garanderen. Maar de garantie op nieuwe reserveonderdelen is niet beter dan op onze gebruikte. We geven volledige garantie op alle auto-onderdelen!

Vind alle auto-onderdelen voor uw Skoda op één plek

Zoals gezegd is het idee om auto-onderdelen te recyclen niet nieuw. In het verleden kon je je plaatselijke auto-helikopter bezoeken en kijken of je geluk kon hebben dat zij het onderdeel hadden dat je zocht, op een Skoda van hetzelfde model en vintage. Als ze dat niet deden, moest je doorgaan naar de volgende plaats.

Maar bij ons hoeft u niet op meer plaatsen te zoeken. We hebben de inventaris voor een aantal Deense en buitenlandse autoslopers in één database verzameld. Hiermee kunt u meer dan 3 miljoen aanvragen. gebruikte reserveonderdelen. Dit betekent dat u altijd precies het onderdeel kunt vinden dat u nodig hebt.

U vindt onder andere een grote selectie goedkope reserveonderdelen in deze categorieën:Dankzij onze zoekfunctie is het niet hetzelfde als zoeken naar een naald in een hooiberg. Het enige wat u hoeft te doen is uw kenteken in te voeren of het merk, model en vintage in te voeren, en op te geven welk reserveonderdeel u nodig hebt. Vervolgens krijgt u een lijst met de auto-onderdelen die bij uw specifieke auto passen.

Meer dan 100 jaar Skoda

De geschiedenis van het populaire automerk gaat meer dan 100 jaar terug. In 1895 begonnen twee jonge mannen – Václav Laurin en Václav Klement – de fabriek van Laurin & Klement Co. Aanvankelijk produceerden ze fietsen en daarna motorfietsen, maar kort na de eeuwwisseling begonnen ze auto’s te produceren. De eerste automerken Voiturette A en Faeton van de fabriek waren zeer succesvol.

Dit succes leidde ertoe dat Laurin & Klement in 1925 fuseerde met het grote Tsjechische industriële bedrijf ŠKODA Pilsen. Het succes ging daarna verder, maar tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de productie sterk ingekort om plaats te maken voor de productie van oorlogsmaterieel. Na-oorlogse economische planning en centralisatie in het communistische Oost-Europa leidden vervolgens tot de blokkering van de ontwikkeling in alle markten behalve de binnenlandse markt.

Na vele jaren van trage ontwikkeling trad Skoda in de jaren negentig toe tot de VW Group. Deze verandering was cruciaal. Met nieuwe modellen zoals Felicia en met een algemene kwaliteitsverbetering bewees Skoda dat ze opnieuw konden concurreren in de wereldwijde concurrentie.

Betrouwbare gezinsauto’s met veel ruimte

Skoda’s modellen hebben de reputatie betrouwbare auto’s te zijn met veel ruimte. Daarom is het geen wonder dat Skoda een van de favoriete gezinsauto’s in Denemarken is geworden.

Vooral de modellen Fabia en Octavia – beide eerder genoemd als auto van het jaar in Denemarken – zijn populaire modellen in gezinnen met kinderen. Ze behoren respectievelijk tot het grote uiteinde van de miniklasse en het kleine uiteinde van de middenklasse, maar zijn ruimer en goedkoper dan veel van de concurrenten.

De kleine Skoda Roomster is een gezinsvriendelijke MPV. Met zijn praktische inrichting en frisse rijeigenschappen richt het zich op het familiegevaar van benzine in het bloed. Yeti is nog praktischer en het antwoord van de fabrikant op een SUV voor off-road rijden.

Sinds 2001 produceert Skoda ook het Superb-model. Het is de enige auto uit de hogere middenklasse van de fabrikant. Hoewel het wereldwijd talloze onderscheidingen heeft ontvangen voor zowel duurzaamheid als design, heeft Superb niet zoveel gewonnen op de Deense markt.

Aan de andere kant heeft het de Citigo-microcar, die in 2011 uitkwam. Met zijn grote ruimtelijkheid en aantrekkelijke uitrustinglijst, was het een groot succes voor de Denen. Het is geschikt voor alleenstaanden die een kleine auto nodig hebben en voor gezinnen die een extra auto nodig hebben.

Alle modellen van Skoda zijn grotendeels gebaseerd op auto-onderdelen van VW en Audi die tot dezelfde groep behoren. Daarom zijn de meest betrouwbare auto’s die in het Deense klimaat passen gewoon voor een lagere prijs. Dit heeft Skoda extra populair gemaakt.

Gebruikte auto-onderdelen beschermen het milieu

U kunt helpen het milieu te verbeteren door gebruikte auto-onderdelen voor uw Skoda te kiezen. De productie van nieuwe auto-onderdelen stoot zowel CO2 als gevaarlijke chemicaliën uit. Daarom helpt recycling de uitstoot van CO2 en chemicaliën te verminderen. De demontage van de gebruikte onderdelen stoot een aanzienlijk kleinere hoeveelheid CO2 uit en er worden geen chemicaliën gebruikt.

Autogeen gebruik vermindert ook de belasting van de natuurgebieden waar de te produceren grondstoffen worden gewonnen. Dit betekent dat hulpbronnen verder gaan en dat in de toekomst minder gebieden zullen worden gebruikt voor mijnbouw.

Help het milieu te beschermen en begin vandaag geld te besparen op auto-onderdelen. Probeer onze zoekmachine en vind gebruikte reserveonderdelen voor uw Skoda. Onze prijzen zijn altijd inclusief vracht en volledige retourzendingen.

Which delivery type should I choose?

shipping iconExpress delivery

If time is of the essence – and when you want your part delivered quickly to your address. Best when you want your second-hand part sent directly to your address and when you need a very speedy delivery. Choosing express delivery gets your second-hand part to you within 1-2 business days.

shipping iconStandard delivery

If you want the item delivered to your address. Best when you want your part sent directly to your address. Choosing standard delivery gets your part to you within 3-5 business days.

 • SKODA FABIA II Combi (545) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor SKODA FABIA II Combi (545)
  • Origineel nummer: 1U0949127B,
   1U0949127B
  • positie: Rechts
  • Km: 95260
  • Jaar: 2014
  • Item nummer: D_0155_582040
  Meer informatie
  21,60 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • SKODA ROOMSTER Praktik (5J) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor SKODA ROOMSTER Praktik (5J)
  • Origineel nummer: 1U0 949 127 B
  • positie: Rechts
  • Km: 202590
  • Jaar: 2013
  • Item nummer: D_0202_48427
  Meer informatie
  28,33 EUR excl. BTW: 23,41 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • SKODA ROOMSTER Praktik (5J) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor SKODA ROOMSTER Praktik (5J)
  • Origineel nummer: 1U0 949 127 B
  • positie: Links
  • Km: 202590
  • Jaar: 2013
  • Item nummer: D_0202_48428
  Meer informatie
  24,00 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • SKODA FABIA I Combi (6Y5) - Raamzwengel (handmatig)
  Raamzwengel (handmatig) SKODA FABIA I Combi (6Y5)
  • Origineel nummer: 1H0837581D,
   1H0837581D,
   SKODA,1H0837581D
  • positie: Links achter
  • Km: 169461
  • Jaar: 2004
  • Item nummer: F_0001_187400
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • SKODA OCTAVIA I (1U2) - Diverse relais
  Diverse relais SKODA OCTAVIA I (1U2)
  • Origineel nummer: 6U0906061A,
   6U0906061A,
   SKODA,6U0906061A
  • Km: 87295
  • Jaar: 2003
  • Item nummer: F_0001_356797
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • SKODA FABIA II (542) - Verlichting kentekenplaat
  Verlichting kentekenplaat SKODA FABIA II (542)
  • positie: Links
  • Km: 224285
  • Jaar: 2010
  • Item nummer: F_0001_205881
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • SKODA FELICIA Mk II (6U1) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor SKODA FELICIA Mk II (6U1)
  • Origineel nummer: 6U0953041A,
   SKODA,6U0953041A,
   6U0953041A
  • positie: Links voor
  • Km: 187636
  • Item nummer: F_0001_296232
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • SKODA FELICIA Mk II (6U1) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor SKODA FELICIA Mk II (6U1)
  • Origineel nummer: 6U0953041A,
   SKODA,6U0953041A,
   6U0953041A
  • positie: Links voor
  • Km: 148000
  • Jaar: 1998
  • Item nummer: F_0001_229332
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • SKODA FABIA I Combi (6Y5) - Diverse relais
  Diverse relais SKODA FABIA I Combi (6Y5)
  • Origineel nummer: 6U0906061A,
   6U0906061A,
   SKODA,6U0906061A
  • Km: 33
  • Item nummer: F_0001_204938
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • SKODA OCTAVIA I (1U2) - Waarschuwingsschakelaar
  Waarschuwingsschakelaar SKODA OCTAVIA I (1U2)
  • Origineel nummer: 1J0953235E,
   1J0953235E,
   SKODA,1J0953235E
  • Jaar: 2001
  • Item nummer: F_0001_223215
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht