Menu toggle

Welkom

GEBRUIKTE auto-onderdelen VOOR MITSUBISHI

NU METEEN 45.861 Onderdelen te koop

Keuze model

Snel zoeken

of kies automodel

Zoek OEM, Motorcode, etc.

GEBRUIKTE auto-onderdelen VOOR MITSUBISHI

NU METEEN 45.861 Onderdelen te koop

Keuze model

Europa's grootste assortiment auto-onderdelen

Gratis en snelle levering

Volledig retourbeleid

Keuze model

inhoud

1. Waarom zou ik originele, gebruikte Mitsubishi auto-onderdelen kopen op Autoparts24?

2. Hoeveel Mitsubishi auto-onderdelen zijn er beschikbaar bij Autoparts24?

3. Waarom is Autoparts24 de beste plek om gebruikte Mitsubishi auto-onderdelen te kopen?

4. Waarom zou u Autoparts24 kiezen in plaats van uw lokale sloperij?

5. Hoe weet je zeker dat een Mitsubishi-onderdeel in jouw auto past?

6. Hoe vindt u Mitsubishi auto-onderdelen in de Autoparts24 catalogus?

7. Waarom zijn de prijzen voor Mitsubishi auto-onderdelen bij Autoparts24 zo gunstig?

8. Welke voordelen biedt Autoparts24 groothandelaren en garages?

9. Hoe veilig en klantvriendelijk is winkelen bij Autoparts24?

10. Hoe vind ik het onderdeelnummer voor mijn specifieke Mitsubishi-model en bouwjaar?

11. Waar vind ik het onderdeelnummer op een Mitsubishi auto-onderdeel?

12. Zijn er kwaliteitsverschillen tussen originele en reproductie onderdelen voor Mitsubishi?

13. Waar moet ik op letten bij het kopen van gebruikte Mitsubishi-onderdelen?

14. Hoe kan ik vervalste originele Mitsubishi-onderdelen herkennen?

15. Hoe verhouden de prijzen voor gebruikte Mitsubishi onderdelen zich tot andere automerken?

16. Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte Mitsubishi auto-onderdelen zich tot andere automerken?

17. Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte Mitsubishi-motoren zich tot andere merken op het gebied van algemene duurzaamheid/prestaties?

18. Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte Mitsubishi versnellingsbakken zich tot andere merken op het gebied van algemene duurzaamheid/kilometrage?

19. Hoe kom ik erachter of een Mitsubishi onderdeel onder een terugroepactie valt?

20. Zit er garantie op gebruikte Mitsubishi-onderdelen?

21. In welke landen worden Mitsubishi auto-onderdelen geproduceerd?

22. Welke leveranciers gebruikt Mitsubishi voor hun originele auto-onderdelen?

23. Wat zijn de populairste series/modellen van Mitsubishi?

24. Wat is de geschiedenis van Mitsubishi?

Waarom zou ik originele, gebruikte Mitsubishi auto-onderdelen kopen op Autoparts24?

autoparts24.nl is de toonaangevende online marktplaats voor originele tweedehands Mitsubishi auto-onderdelen. Ons doel is om Mitsubishi eigenaren te voorzien van een breed scala aan hoogwaardige vervangende onderdelen die veel verder gaan dan wat een lokale autorecycler of sloperij kan bieden.

Hoeveel Mitsubishi auto-onderdelen zijn er beschikbaar bij Autoparts24?

Op Autoparts24 vindt u 46.627 Mitsubishi auto-onderdelen die rechtstreeks afkomstig zijn van 120 gecertificeerde autosloperijen in Duitsland en Europa. Wij bieden geïnteresseerden een enorme selectie van direct beschikbare onderdelen, wat natuurlijk ook de kans vergroot dat u het onderdeel vindt waar u naar op zoek bent.

Waarom is Autoparts24 de beste plek om gebruikte Mitsubishi auto-onderdelen te kopen?

Autoparts24 is een speciale marktplaats voor voertuigrecycling waar u online gebruikte auto-onderdelen kunt vinden, vergelijken en kopen. In tegenstelling tot lokale schrootplaatsen biedt Autoparts24 een veel bredere selectie en het gemak van het zoeken naar het onderdeel dat u nodig hebt vanuit het comfort van uw eigen huis.

Waarom zou u Autoparts24 kiezen in plaats van uw lokale sloperij?

Veel klanten kiezen Autoparts24 als alternatief voor hun lokale sloperij omdat ze liever online zoeken dan dat ze te maken hebben met de beperkte keuze en beschikbaarheid bij lokale autosloperijen. Autoparts24 presteert duidelijk beter dan lokale leveranciers.

Hoe weet je zeker dat een Mitsubishi-onderdeel in jouw auto past?

Dankzij de mogelijkheid om gebruikte onderdelen te identificeren aan de hand van uw VIN/chassisnummer en het OEM-nummer, kunt u er bij Autoparts24 zeker van zijn dat het onderdeel dat u koopt perfect op uw Mitsubishi past. Dit helpt verkeerde aankopen te voorkomen en vereenvoudigt het reparatieproces.

Hoe vindt u Mitsubishi auto-onderdelen in de Autoparts24 catalogus?

In onze gebruiksvriendelijke online catalogus kunt u zoeken naar het Mitsubishi-onderdeel dat u nodig hebt aan de hand van uw VIN, sleutelnummer of OEM-nummer. Deze functie maakt het koopproces snel, veilig en efficiënt.

Waarom zijn de prijzen voor Mitsubishi auto-onderdelen bij Autoparts24 zo gunstig?

Dankzij onze toewijding aan het recyclen van auto-onderdelen kunnen we Mitsubishi-onderdelen tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. Hierdoor kunnen we een kosteneffectieve oplossing bieden voor het onderhoud en de reparatie van uw voertuig.

Welke voordelen biedt Autoparts24 groothandelaren en garages?

Autoparts24 dient als een betrouwbare bron van Mitsubishi auto-onderdelen voor zowel groothandels als garages. Onze brede selectie en concurrerende prijzen ondersteunen uw bedrijf en bieden een uitstekende waarde voor uw klanten.

Hoe veilig en klantvriendelijk is winkelen bij Autoparts24?

We bieden veilige betaalmethoden, gratis verzending, een uitgebreid retourbeleid en Duitstalige klantenservice. Onze “Outstanding” TrustPilot score bevestigt onze toewijding aan klanttevredenheid en servicekwaliteit.

Hoe vind ik het onderdeelnummer voor mijn specifieke Mitsubishi-model en bouwjaar?

U kunt het onderdeelnummer voor uw specifieke Mitsubishi-model en bouwjaar vinden aan de hand van het 17-cijferige VIN-nummer van uw auto. Dit kunt u vinden in het kentekenbewijs. Als u het chassisnummer niet bij de hand hebt, kunt u de fabrikant en het model invoeren op de homepage van autoparts24 om een lijst met beschikbare reserveonderdelen weer te geven, inclusief het onderdeelnummer. U kunt het onderdeelnummer voor het reserveonderdeel dat u nodig hebt ook vaak vinden op uw oude onderdeel.

Waar vind ik het onderdeelnummer op een Mitsubishi auto-onderdeel?

Waar je het onderdeelnummer op een Mitsubishi auto-onderdeel kunt vinden, verschilt per onderdeel. Afhankelijk van het materiaal kan het onderdeelnummer erop geplakt, gestempeld of ingefreesd zijn. Vaak staat het op een sticker van de fabrikant.

Zijn er kwaliteitsverschillen tussen originele en reproductie onderdelen voor Mitsubishi?

Ja, er zijn kwaliteitsverschillen tussen originele en reproductieonderdelen voor Mitsubishi: met originele onderdelen weet je altijd zeker dat er hoogwaardig materiaal is gebruikt en dat ze perfect in je auto passen. Dit betekent dat ze langzamer slijten, zodat de vaak hogere prijs van originele onderdelen het op de lange termijn waard is.

Waar moet ik op letten bij het kopen van gebruikte Mitsubishi-onderdelen?

Let er bij het kopen van gebruikte Mitsubishi onderdelen altijd op dat de originele nummers van je defecte onderdeel en het “nieuwe”, gebruikte onderdeel identiek zijn. Alleen dan weet je zeker dat het gebruikte onderdeel op je auto past en betrouwbaar werkt.

Hoe kan ik vervalste originele Mitsubishi-onderdelen herkennen?

Om vervalste originele Mitsubishi-onderdelen te herkennen, kun je het onderdeelnummer gebruiken. Dit komt omdat alleen originele onderdelen hetzelfde OEM-nummer hebben dat je op de eerder geïnstalleerde onderdelen in je auto vindt. Bovendien hebben originele onderdelen meestal een sticker van de fabrikant om hun echtheid te bewijzen.

Hoe verhouden de prijzen voor gebruikte Mitsubishi onderdelen zich tot andere automerken?

De prijzen voor gebruikte Mitsubishi-onderdelen liggen iets hoger in vergelijking met andere automerken. Dit komt doordat auto’s van de Japanse fabrikant Mitsubishi over het algemeen vrij zeldzaam zijn in Europa. Daarom is de markt voor gebruikte Mitsubishi-onderdelen ook vrij klein. Niet alle onderdelen zijn altijd direct leverbaar, waardoor de prijzen vaak hoger liggen dan bij andere merken.

Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte Mitsubishi auto-onderdelen zich tot andere automerken?

De algemene kwaliteit van gebruikte Mitsubishi auto’s en auto-onderdelen is bovengemiddeld. Echter, nadat Mitsubishi in 2016 werd uitgeroepen tot de slechtste autofabrikant in Japan, heeft het bedrijf gewerkt aan zijn kwaliteit. In het betrouwbaarheidsonderzoek van J.D. Power stond Mitsubishi in 2023 op de 6e plaats en is daarmee op dit moment betrouwbaarder en duurzamer dan de meeste merken. Het hangt er echter altijd vanaf of de auto en de onderdelen goed zijn onderhouden en onderhouden en natuurlijk hoe oud ze zijn.

Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte Mitsubishi-motoren zich tot andere merken op het gebied van algemene duurzaamheid/prestaties?

De algemene kwaliteit van Mitsubishi-motoren is goed. In de ADAC-pechstatistieken hebben populaire modellen zoals de Mitsubishi Space Star, de Mitsubishi ASX of de Mitsubishi Outlander een laag pechpercentage. De laatste jaren is er een trend waarneembaar naar steeds minder pechgevallen, nadat er een paar jaar geleden vaker problemen waren met de motor van de Mitsubishi Outlander.

Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte Mitsubishi versnellingsbakken zich tot andere merken op het gebied van algemene duurzaamheid/kilometrage?

De algemene kwaliteit van gebruikte Mitsubishi versnellingsbakken is gemiddeld met een totale levensduur van 100.000 kilometer. De laatste jaren zijn er vaker problemen geweest met de versnellingsbak, vooral in de Mitsubishi Outlander. De levensduur van een gebruikte Mitsubishi versnellingsbak is altijd afhankelijk van goed onderhoud en het gebruik van het voertuig. Het veelvuldig trekken van aanhangers belast bijvoorbeeld zowel de koppeling als de transmissie, waardoor de totale levensduur afneemt.

Hoe kom ik erachter of een Mitsubishi onderdeel onder een terugroepactie valt?

Om erachter te komen of een Mitsubishi-reserveonderdeel onder een terugroepactie valt, kun je de bijbehorende ADAC-database gebruiken. Deze database bevat momenteel 88 terugroepacties voor Mitsubishi-auto’s en -onderdelen.

Zit er garantie op gebruikte Mitsubishi-onderdelen?

Ja, er zit garantie op gebruikte Mitsubishi onderdelen. Als je als particulier Mitsubishi-onderdelen koopt, is de garantieperiode volgens de Deense verkoop- en marketingwet twee jaar. Voor bedrijven is de garantieperiode zes maanden.

In welke landen worden Mitsubishi auto-onderdelen geproduceerd?

Mitsubishi auto-onderdelen worden voornamelijk geproduceerd in Japan, het land van oorsprong van het merk. Er is ook een fabriek in Bursa, Turkije, waar de Mitsubishi Colt wordt gemaakt. Tot 2012 was er ook een fabriek in Nederland.

Welke leveranciers gebruikt Mitsubishi voor hun originele auto-onderdelen?

Mitsubishi levert originele auto-onderdelen voor verschillende automerken, vooral in de Oost-Aziatische regio. Bekende merken die Mitsubishi auto-onderdelen gebruiken zijn Nissan, Renault, Fiat, Chrysler, Peugeot, Citroën en Suzuki.

Wat zijn de populairste series/modellen van Mitsubishi?

De populairste series en modellen van Mitsubishi zijn de Mitsubishi Outlander en de Mitsubishi Pajero/Montero. De Mitsubishi Colt en Mitsubishi Space zijn andere modelseries die bijzonder succesvol zijn in Europa.

Wat is de geschiedenis van Mitsubishi?

De geschiedenis van Mitsubishi begon in 1857 met een ijzergieterij en scheepswerf in de buurt van Nagasaki als scheepsbouwbedrijf. Na verloop van tijd breidde het bedrijf zijn activiteiten uit met bankieren, handel en onroerend goed, en sinds 1917 produceert het ook auto’s en auto-onderdelen.

Which delivery type should I choose?

shipping iconExpress delivery

If time is of the essence – and when you want your part delivered quickly to your address. Best when you want your second-hand part sent directly to your address and when you need a very speedy delivery. Choosing express delivery gets your second-hand part to you within 1-2 business days.

shipping iconStandard delivery

If you want the item delivered to your address. Best when you want your part sent directly to your address. Choosing standard delivery gets your part to you within 3-5 business days.

 • MITSUBISHI GALANT / ASPIRE Mk VI (EA_) - Verlichting kentekenplaat
  Verlichting kentekenplaat MITSUBISHI GALANT / ASPIRE Mk VI (EA_)
  • positie: Links
  • Km: 180242
  • Jaar: 1998
  • Item nummer: F_0001_200779
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • MITSUBISHI GALANT / ASPIRE Mk VI (EA_) - Verlichting kentekenplaat
  Verlichting kentekenplaat MITSUBISHI GALANT / ASPIRE Mk VI (EA_)
  • positie: Rechts
  • Km: 180242
  • Jaar: 1998
  • Item nummer: F_0001_200780
  Meer informatie
  36,26 EUR excl. BTW: 29,97 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • MITSUBISHI COLT Mk IV (CA_A) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor MITSUBISHI COLT Mk IV (CA_A)
  • positie: Rechts
  • Km: 176000
  • Jaar: 1992
  • Item nummer: F_0001_33540
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • MITSUBISHI COLT Mk III (C5_A) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor MITSUBISHI COLT Mk III (C5_A)
  • positie: Rechts
  • Item nummer: F_0001_38419
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • MITSUBISHI LANCER Mk IV Hatchback (C6_A, C7_A) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor MITSUBISHI LANCER Mk IV Hatchback (C6_A, C7_A)
  • positie: Links
  • Km: 101000
  • Jaar: 1990
  • Item nummer: F_0001_38433
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • MITSUBISHI CARISMA (DA_) - Raamzwengel (handmatig)
  Raamzwengel (handmatig) MITSUBISHI CARISMA (DA_)
  • Origineel nummer: MITSUBISHI,MR740931,
   MR740931
  • positie: Links achter
  • Km: 69328
  • Jaar: 1998
  • Item nummer: F_0001_233823
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • MITSUBISHI ASX (GA_W_) - Ruitenwisser
  Ruitenwisser MITSUBISHI ASX (GA_W_)
  • Origineel nummer: 8253A095
  • positie: achter
  • Km: 247770
  • Jaar: 2012
  • Item nummer: D_0041_1225724
  Meer informatie
  33,60 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • MITSUBISHI COLT VI (Z3_A, Z2_A) - Frisse lucht mondstuk
  Frisse lucht mondstuk MITSUBISHI COLT VI (Z3_A, Z2_A)
  • Origineel nummer: MN140559XA,
   MITSUBISHI,MN140559XA
  • positie: Links voor
  • Km: 105428
  • Jaar: 2007
  • Item nummer: F_0001_269277
  Meer informatie
  35,92 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • MITSUBISHI COLT VI (Z3_A, Z2_A) - Frisse lucht mondstuk
  Frisse lucht mondstuk MITSUBISHI COLT VI (Z3_A, Z2_A)
  • Origineel nummer: MN140559XA,
   MITSUBISHI,MN140559XA
  • positie: Rechts voor
  • Km: 105428
  • Jaar: 2007
  • Item nummer: F_0001_269496
  Meer informatie
  35,92 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • MITSUBISHI COLT VI (Z3_A, Z2_A) - Frisse lucht mondstuk
  Frisse lucht mondstuk MITSUBISHI COLT VI (Z3_A, Z2_A)
  • Origineel nummer: MN140559XA,
   MITSUBISHI,MN140559XA
  • positie: Links voor
  • Km: 216808
  • Jaar: 2006
  • Item nummer: F_0001_297382
  Meer informatie
  35,92 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht