Menu toggle

Welkom

GEBRUIKTE auto-onderdelen VOOR CHEVROLET

NU METEEN 26.644 Onderdelen te koop

Keuze model

Snel zoeken

of kies automodel

Zoek OEM, Motorcode, etc.

GEBRUIKTE auto-onderdelen VOOR CHEVROLET

NU METEEN 26.644 Onderdelen te koop

Keuze model

Europa's grootste assortiment auto-onderdelen

Gratis en snelle levering

Volledig retourbeleid

Keuze model

inhoud

1. Waarom zou ik originele, gebruikte Chevrolet auto-onderdelen kopen op Autoparts24?

2. Hoeveel Chevrolet auto-onderdelen zijn er beschikbaar op Autoparts24?

3. Waarom is Autoparts24 de beste bron voor Chevrolet auto-onderdelen?

4. Hoe vindt u het juiste Chevrolet-onderdeel bij Autoparts24?

5. Hoe gebruikt u de Autoparts24-catalogus voor Chevrolet-onderdelen?

6. Waarom zijn de prijzen voor Chevrolet auto-onderdelen bij Autoparts24 zo aantrekkelijk?

7. Welke voordelen biedt Autoparts24 groothandelaren en garages?

8. Hoe uitgebreid is de selectie van motoren en transmissies voor Chevrolet bij Autoparts24?

9. Hoe veilig en klantvriendelijk is winkelen bij Autoparts24?

10. Hoe vind ik het onderdeelnummer voor mijn specifieke Chevrolet model en bouwjaar?

11. Waar kan ik het onderdeelnummer vinden op een Chevrolet auto-onderdeel?

12. Zijn er kwaliteitsverschillen tussen originele en reproductieonderdelen voor Chevrolet?

13. Waar moet ik op letten bij het kopen van gebruikte Chevrolet onderdelen?

14. Hoe kan ik vervalste Chevrolet-onderdelen herkennen?

15. Hoe verhouden de prijzen voor gebruikte Chevrolet onderdelen zich tot andere automerken?

16. Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte Chevrolet auto-onderdelen zich tot andere automerken?

17. Wat is de algemene kwaliteit van gebruikte Chevrolet motoren in termen van algemene duurzaamheid/prestaties in vergelijking met andere merken?

18. Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte Chevrolet transmissies zich tot andere merken op het gebied van levensduur/kilometrage?

19. Hoe kom ik erachter of een Chevrolet reserveonderdeel onder een terugroepactie valt?

20. Zit er garantie op gebruikte Chevrolet onderdelen?

21. In welke landen worden auto-onderdelen van Chevrolet geproduceerd?

22. Welke leveranciers gebruiken Chevrolet voor hun originele auto-onderdelen?

23. Wat is de geschiedenis van Chevrolet?

Waarom zou ik originele, gebruikte Chevrolet auto-onderdelen kopen op Autoparts24?

autoparts24.nl is de toonaangevende online marktplaats voor hoogwaardige, gebruikte Chevrolet-onderdelen. Ons uitgebreide assortiment originele onderdelen biedt u een superieure keuze en kwaliteit in vergelijking met lokale autorecyclingbedrijven of sloperijen.

Hoeveel Chevrolet auto-onderdelen zijn er beschikbaar op Autoparts24?

Autoparts24 biedt 26.952 Chevrolet auto-onderdelen, zorgvuldig geselecteerd uit 120 van onze autorecyclers in Duitsland en Europa. Dit indrukwekkende aantal onderdelen zorgt ervoor dat u een goede kans hebt om het onderdeel dat u nodig hebt voor uw Chevrolet bij ons te vinden.

Waarom is Autoparts24 de beste bron voor Chevrolet auto-onderdelen?

Autoparts24 dient als een marktplaats voor voertuigrecycling waar u online gebruikte auto-onderdelen kunt vinden, vergelijken en kopen. Ons platform biedt een handig en uitgebreid alternatief voor de lokale sloperij, met een veel grotere selectie Chevrolet-onderdelen.

Hoe vindt u het juiste Chevrolet-onderdeel bij Autoparts24?

Bij Autoparts24 kunt u gebruikte onderdelen vinden met het VIN/chassisnummer en OEM-nummer van uw Chevrolet. Met deze zoekopdracht kunt u het exacte onderdeel identificeren dat compatibel is met uw voertuig, waardoor het risico op een verkeerde aankoop wordt geminimaliseerd.

Hoe gebruikt u de Autoparts24-catalogus voor Chevrolet-onderdelen?

Met onze catalogus kunt u nauwkeurig zoeken aan de hand van het VIN, sleutelnummer of OEM-nummer om snel en efficiënt het juiste Chevrolet-onderdeel te vinden. Deze functie maakt het zoeken veel gemakkelijker en bespaart u tijd.

Waarom zijn de prijzen voor Chevrolet auto-onderdelen bij Autoparts24 zo aantrekkelijk?

Dankzij onze inzet voor auto-onderdelen uit autorecycling kunnen we Chevrolet-onderdelen tegen gunstige prijzen aanbieden. Deze prijsstelling maakt het kopen van reserveonderdelen voor uw Chevrolet bij Autoparts24 een zeer kosteneffectieve oplossing.

Welke voordelen biedt Autoparts24 groothandelaren en garages?

Autoparts24 is een waardevolle partner voor zowel groothandels als garages die hoogwaardige Chevrolet auto-onderdelen nodig hebben. Onze brede selectie en concurrerende prijzen helpen u om uw klanten originele onderdelen van hoge kwaliteit te bieden.

Hoe uitgebreid is de selectie van motoren en transmissies voor Chevrolet bij Autoparts24?

Autoparts24 biedt een breed scala aan motoren met motorcode en transmissies met transmissiecode voor Chevrolet, waarvan vele rechtstreeks uit de revisie komen. Deze verscheidenheid garandeert dat u vervangende motoren en transmissies van hoge kwaliteit kunt vinden die geschikt zijn voor uw Chevrolet.

Hoe veilig en klantvriendelijk is winkelen bij Autoparts24?

Wij garanderen veilige betaalmethoden, gratis verzending, een uitgebreid retourbeleid en Duitstalige klantenservice per e-mail en telefoon. Onze “Outstanding” TrustPilot score weerspiegelt onze toewijding aan klanttevredenheid en servicekwaliteit. Kies Autoparts24 voor uw Chevrolet auto-onderdelen en profiteer van de voordelen van onze uitgebreide selectie, lage prijzen en uitstekende klantenservice. Bezoek autoparts24.nl en ontdek de beste bron voor al uw Chevrolet-onderdelen.

Hoe vind ik het onderdeelnummer voor mijn specifieke Chevrolet model en bouwjaar?

Het onderdeelnummer voor elk specifiek Chevrolet model en bouwjaar is door Chevrolet vastgelegd als een unieke auto-onderdeel ID. Dit is te vinden op het onderdeel zelf of op de verpakking van het onderdeel. Als geen van deze opties tot het gewenste resultaat leidt, kunt u het vinden aan de hand van de bijbehorende documentatie. Vooral het kentekenbewijs en het registratiebewijs bevatten belangrijke informatie.

Waar kan ik het onderdeelnummer vinden op een Chevrolet auto-onderdeel?

Het onderdeelnummer is op een Chevrolet onderdeel gefreesd of gestempeld. Uitzonderingen zijn reserveonderdelen die gemaakt zijn van materialen die te zacht of breekbaar zijn voor deze methode. Hier vindt u een bijbehorende sticker. Deze is voorzien van de afkorting OE of OEM gevolgd door een nummer.

Zijn er kwaliteitsverschillen tussen originele en reproductieonderdelen voor Chevrolet?

Kwaliteitsverschillen tussen originele en aftermarket onderdelen voor Chevrolet bestaan in de specificaties van de fabrikant. Chevrolet onderwerpt zijn originele reserveonderdelen aan strenge laboratoriumtests onder wegomstandigheden. Externe bedrijven produceren minder streng geteste reproductieonderdelen die niet door Chevrolet in nieuwe auto’s worden gemonteerd, maar uitsluitend aan dealers en garages worden geleverd voor vervangings- en reparatiedoeleinden.

Waar moet ik op letten bij het kopen van gebruikte Chevrolet onderdelen?

Bij het kopen van gebruikte Chevrolet reserveonderdelen is compatibiliteit het belangrijkste selectiecriterium. Dit kan worden gecontroleerd aan de hand van het onderdeelnummer. De leeftijd, kilometerstand en staat van het onderdeel moeten ook worden gecontroleerd voordat je het koopt. Een lage prijs mag niet ten koste gaan van de functionaliteit of veiligheid voor de komende tienduizenden kilometers.

Hoe kan ik vervalste Chevrolet-onderdelen herkennen?

Het is soms moeilijk om vervalste Chevrolet-onderdelen te herkennen. Een indicatie hiervoor is onder andere een extreem gunstige prijs. Het Chevrolet-logo en de naam van de fabrikant ontbreken soms. Een ander opvallend kenmerk van nieuwe onderdelen is het ontbreken van de originele verpakking. Een andere indicatie kan het ontbreken van een deskundig oordeel zijn voor auto-onderdelen die een deskundig oordeel vereisen, bijvoorbeeld velgen.

Hoe verhouden de prijzen voor gebruikte Chevrolet onderdelen zich tot andere automerken?

De prijzen voor gebruikte Chevrolet onderdelen verschillen niet veel van die van andere automerken. Hoe zeldzamer een Chevrolet-model is, hoe duurder het bijpassende onderdeel zal zijn. Gebruikte Chevrolet onderdelen voor kleinere modellen zijn goedkoper dan die voor de grootste auto’s van de fabrikant. Bij een merkvergelijking liggen de prijzen iets hoger dan die van Duitse merken.

Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte Chevrolet auto-onderdelen zich tot andere automerken?

De algemene kwaliteit van gebruikte Chevrolet auto-onderdelen is zeer vergelijkbaar met die van andere automerken. Originele onderdelen in geteste gebruikte staat zijn na een dergelijke test net zo functioneel als auto-onderdelen van andere merken. Een dergelijke uitspraak is niet mogelijk voor gebruikte reproductie-onderdelen.

Wat is de algemene kwaliteit van gebruikte Chevrolet motoren in termen van algemene duurzaamheid/prestaties in vergelijking met andere merken?

De algemene kwaliteit van gebruikte Chevrolet-motoren is superieur aan andere merken in termen van algemene duurzaamheid/prestaties. Experts met Chevrolet-ervaring op de weg en in het terrein melden dat nieuwe motoren tot 400.000 kilometer meegaan. Een goed onderhouden gebruikte motor kan daarom nog steeds vijf of zes cijfers halen, met een levensduur van nog een aantal jaren.

Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte Chevrolet transmissies zich tot andere merken op het gebied van levensduur/kilometrage?

De algemene kwaliteit van gebruikte Chevrolet versnellingsbakken op het gebied van levensduur en kilometrage is vergelijkbaar met die van de motor in hetzelfde Chevrolet-model. Met regelmatige olieverversing en een rijstijl in het middelhoge snelheidsbereik is een totaal kilometrage van meer dan 500.000 kilometer goed mogelijk vanaf de eerste fabrieksrit, dat wil zeggen voor latere installaties minus de reeds gereden afstanden.

Hoe kom ik erachter of een Chevrolet reserveonderdeel onder een terugroepactie valt?

De KBA schrijft autobezitters aan van wie de Chevrolet onder een terugroepactie valt. Terugroepacties zijn beperkt tot de betreffende voertuigmodellen en beschrijven precies welk Chevrolet reserveonderdeel onmiddellijk op kosten van de fabrikant in een gespecialiseerde werkplaats moet worden vervangen. Deze werkplaats is meestal ook al op de hoogte van de terugroepactie.

Zit er garantie op gebruikte Chevrolet onderdelen?

Garantie op originele gebruikte Chevrolet reserveonderdelen is afhankelijk van de vorige gebruiksduur en de algemene staat. Chevrolet zelf biedt 24 maanden garantie. Als het originele reserveonderdeel wordt ingebouwd in een ander Chevrolet-model dat in topconditie verkeert, bijvoorbeeld na een jaar gereden kilometers, dan geldt er nog een jaar fabrieksgarantie.

In welke landen worden auto-onderdelen van Chevrolet geproduceerd?

Chevrolet auto-onderdelen worden voornamelijk geproduceerd in de Verenigde Staten en Zuid-Korea. Vaak zijn het ook de autofabrikanten zelf die de reserveonderdelen naar grote magazijnen sturen. Er zijn echter ook aparte productielocaties in dezelfde landen waar alleen reserveonderdelen worden geproduceerd. Deze zijn dan voornamelijk bestemd voor de reparatie- en gebruikte automarkt.

Welke leveranciers gebruiken Chevrolet voor hun originele auto-onderdelen?

Leveranciers van originele auto-onderdelen gebruiken de corresponderende fabrieken in de genoemde landen om geteste kwaliteit in te kopen in de groothandel en online handel voor autowerkplaatsen en beschikbaar te maken op de Duitse Chevrolet markt. Hiertoe behoort bijvoorbeeld autoparts24.nl. Sommige assortimenten zijn volledig gespecialiseerd in het automerk, andere zijn te vinden tussen andere automerken als nieuwe of gebruikte originele auto-onderdelen.

Wat is de geschiedenis van Chevrolet?

De geschiedenis van Chevrolet begint met de emigratie van de Zwitserse autopionier Louis Chevrolet. Hij ontmoette William C. Durant in Amerika en richtte samen met hem in 1911 het automerk Chevrolet op – ook gebruikmakend van zijn ervaring als succesvol autocoureur. Na meningsverschillen tussen de oprichters en verschillende nieuwe lanceringen werd het bedrijf overgenomen door General Motors, mede door economische inschattingsfouten en het gebrek aan marktsucces van de Chevrolet Classic Six (1912) en de minder succesvolle Chevrolet Series 490 (1914). Ondanks de onrust van de Tweede Wereldoorlog kwam de productie niet tot stilstand, maar werd er overgeschakeld op militaire voertuigen. Er was een grote opleving in de jaren 1960, toen Chevrolet de Amerikaanse personenautosector domineerde met nieuwe burgermodellen. Na de oliecrisis en de prijzenoorlog richtte Chevrolet zich op het voldoen aan de vraag naar lichte en betaalbare bedrijfsvoertuigen. Sinds 2014 heeft het automerk zich volledig teruggetrokken van de West-Europese en Duitse markten.

Which delivery type should I choose?

shipping iconExpress delivery

If time is of the essence – and when you want your part delivered quickly to your address. Best when you want your second-hand part sent directly to your address and when you need a very speedy delivery. Choosing express delivery gets your second-hand part to you within 1-2 business days.

shipping iconStandard delivery

If you want the item delivered to your address. Best when you want your part sent directly to your address. Choosing standard delivery gets your part to you within 3-5 business days.

 • CHEVROLET AVEO / KALOS Saloon (T250, T255) - Slot veiligheidsgordels
  Slot veiligheidsgordels CHEVROLET AVEO / KALOS Saloon (T250, T255)
  • positie: Links achter
  • Km: 110000
  • Jaar: 2009
  • Item nummer: F_0001_217500
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • CHEVROLET SPARK (M300) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor CHEVROLET SPARK (M300)
  • Km: 105000
  • Jaar: 2011
  • Item nummer: A_0070_SJ04764
  Meer informatie
  36,88 EUR excl. BTW: 30,48 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • CHEVROLET SUBURBAN (GMT 900) - Ruitenwisser
  Ruitenwisser CHEVROLET SUBURBAN (GMT 900)
  • Origineel nummer: 24030960,
   25875220
  • positie: Links
  • Km: 152000
  • Jaar: 2008
  • Item nummer: D_0036_777450
  Meer informatie
  36,60 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • CHEVROLET SUBURBAN (GMT 900) - Ruitenwisser
  Ruitenwisser CHEVROLET SUBURBAN (GMT 900)
  • Origineel nummer: 24030960,
   25872300
  • positie: Rechts
  • Km: 152000
  • Jaar: 2008
  • Item nummer: D_0036_777449
  Meer informatie
  36,60 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • CHEVROLET TRANS SPORT - Ruitenwisser
  Ruitenwisser CHEVROLET TRANS SPORT
  • Origineel nummer: 15283006,
   89813-564,
   15283006
  • positie: Rechts
  • Jaar: 2000
  • Item nummer: D_0036_780042
  Meer informatie
  38,40 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • CHEVROLET TRANS SPORT - Ruitenwisser
  Ruitenwisser CHEVROLET TRANS SPORT
  • Origineel nummer: 89813565,
   10430077,
   10430077
  • positie: Links
  • Jaar: 2000
  • Item nummer: D_0036_780043
  Meer informatie
  38,40 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • CHEVROLET TRANS SPORT - Ruitenwisser
  Ruitenwisser CHEVROLET TRANS SPORT
  • Origineel nummer: 15283006,
   15283006
  • positie: Rechts
  • Km: 193530
  • Jaar: 1998
  • Item nummer: D_0036_895521
  Meer informatie
  38,40 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • CHEVROLET TRANS SPORT - Ruitenwisser
  Ruitenwisser CHEVROLET TRANS SPORT
  • Origineel nummer: 15283006,
   29813-564,
   15283006
  • positie: Rechts
  • Km: 210000
  • Jaar: 2000
  • Item nummer: D_0036_782123
  Meer informatie
  38,40 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • CHEVROLET TRANS SPORT - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor CHEVROLET TRANS SPORT
  • Origineel nummer: 90386318,
   90386318
  • positie: Rechts
  • Km: 200540
  • Jaar: 2003
  • Item nummer: D_0145_1127119
  Meer informatie
  38,40 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • CHEVROLET CRUZE Hatchback (J305) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor CHEVROLET CRUZE Hatchback (J305)
  • Origineel nummer: 95931771,
   95931771
  • positie: Rechts
  • Km: 133550
  • Jaar: 2014
  • Item nummer: D_0133_804545
  Meer informatie
  38,40 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht