Menu toggle

Welkom

GEBRUIKTE auto-onderdelen VOOR HONDA

NU METEEN 27.485 Onderdelen te koop

Keuze model

Snel zoeken

of kies automodel

Zoek OEM, Motorcode, etc.

GEBRUIKTE auto-onderdelen VOOR HONDA

NU METEEN 27.485 Onderdelen te koop

Keuze model

Europa's grootste assortiment auto-onderdelen

Gratis en snelle levering

Volledig retourbeleid

Keuze model

inhoud

1. Waarom zou ik gebruikte originele Honda auto-onderdelen kopen op Autoparts24?

2. Hoeveel Honda auto-onderdelen zijn er beschikbaar bij Autoparts24?

3. Waarom is Autoparts24 de beste bron voor gebruikte Honda auto-onderdelen?

4. Waarom zouden klanten Autoparts24 verkiezen boven de plaatselijke sloperij?

5. Hoe weet je zeker dat een Honda onderdeel in jouw auto past?

6. Hoe vindt u Honda auto-onderdelen in de catalogus van Autoparts24?

7. Waarom zijn de prijzen voor Honda auto-onderdelen bij Autoparts24 zo gunstig?

8. Welke voordelen biedt Autoparts24 groothandelaren en garages?

9. Hoe uitgebreid is de selectie van Honda motoren en transmissies bij Autoparts24?

10. Hoe veilig en klantvriendelijk is winkelen bij Autoparts24?

11. Hoe vind ik het onderdeelnummer voor mijn specifieke Honda-model en bouwjaar?

12. Waar kan ik het onderdeelnummer vinden op een Honda auto-onderdeel?

13. Zijn er kwaliteitsverschillen tussen originele en aftermarket onderdelen voor Honda?

14. Wat zijn de risico’s van het gebruik van gebruikte onderdelen in mijn Honda?

15. Waar moet ik op letten bij het kopen van gebruikte Honda onderdelen?

16. Hoe kan ik vervalsingen van originele Honda onderdelen herkennen?

17. Hoe verhouden de prijzen voor gebruikte Honda onderdelen zich tot andere automerken?

18. Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte Honda auto-onderdelen zich tot andere automerken?

19. Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte Honda-motoren zich tot andere merken op het vlak van algemene duurzaamheid/prestaties?

20. Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte Honda transmissies zich tot andere merken in termen van levensduur/prestaties?

21. Hoe kom ik te weten of een Honda reserveonderdeel onder een terugroepactie valt?

22. Is er garantie op gebruikte Honda reserveonderdelen?

23. In welke landen worden Honda auto-onderdelen geproduceerd?

24. Welke leveranciers gebruiken Honda voor hun originele auto-onderdelen?

25. Wat zijn Honda’s populairste series/modellen?

26. Wat is de geschiedenis van Honda?

Waarom zou ik gebruikte originele Honda auto-onderdelen kopen op Autoparts24?

autoparts24.nl is uw eersteklas leverancier van gebruikte originele Honda auto-onderdelen. Met een uitgebreid assortiment dat veel verder gaat dan wat u kunt vinden bij lokale autorecyclingbedrijven of sloperijen, bieden wij een snelle, gemakkelijke en kosteneffectieve oplossing voor uw zoektocht naar onderdelen.

Hoeveel Honda auto-onderdelen zijn er beschikbaar bij Autoparts24?

Autoparts24 biedt je toegang tot 30.936 Honda auto-onderdelen, zorgvuldig voor je geselecteerd bij 120 autosloperijen in Duitsland en Europa. Deze uitgebreide selectie garandeert dat je de onderdelen vindt die je nodig hebt om je auto in topconditie te houden.

Waarom is Autoparts24 de beste bron voor gebruikte Honda auto-onderdelen?

Autoparts24 is een gespecialiseerde marktplaats voor autorecycling waar je online gebruikte auto-onderdelen kunt vinden, vergelijken en kopen. In tegenstelling tot lokale schrootplaatsen biedt Autoparts24 veel meer keuze en gemak bij het winkelen vanuit huis.

Waarom zouden klanten Autoparts24 verkiezen boven de plaatselijke sloperij?

Klanten verkiezen Autoparts24 boven de lokale sloperij omdat we een grotere selectie Honda auto-onderdelen aanbieden en online zoeken naar gebruikte onderdelen veel handiger is. De lokale sloperij kan niet concurreren met onze variëteit en service.

Hoe weet je zeker dat een Honda onderdeel in jouw auto past?

Met Autoparts24 kun je gebruikte onderdelen vinden aan de hand van het VIN/chassisnummer van je Honda en het OEM-nummer van het onderdeel dat je zoekt. Deze functies zorgen ervoor dat je precies het onderdeel krijgt dat bij jouw auto past en garandeert de functionaliteit ervan.

Hoe vindt u Honda auto-onderdelen in de catalogus van Autoparts24?

In onze catalogus kunt u gericht zoeken naar onderdelen op VIN, sleutelnummer en OEM-nummer. Deze gerichte zoekopdracht maakt het gemakkelijker om snel en efficiënt de juiste Honda auto-onderdelen te vinden.

Waarom zijn de prijzen voor Honda auto-onderdelen bij Autoparts24 zo gunstig?

Dankzij onze toewijding aan het recyclen van auto-onderdelen, zijn we in staat om gebruikte Honda onderdelen tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Dankzij deze prijzen kunnen onze klanten hun auto onderhouden of repareren met originele onderdelen van hoge kwaliteit, terwijl ze zowel het milieu als hun portemonnee beschermen.

Welke voordelen biedt Autoparts24 groothandelaren en garages?

Autoparts24 is een waardevolle partner voor groothandels en garages die kwalitatieve Honda auto-onderdelen nodig hebben. Onze brede selectie en concurrerende prijzen ondersteunen uw bedrijf en bieden uw klanten een uitstekende waarde.

Hoe uitgebreid is de selectie van Honda motoren en transmissies bij Autoparts24?

Wij bieden een breed scala aan motoren met motorcodes en transmissies met transmissiecodes, waaronder veel direct-van-recovery vervangingsmotoren en transmissies. Deze verscheidenheid zorgt ervoor dat je de beste onderdelen vindt om je Honda effectief te repareren of te onderhouden.

Hoe veilig en klantvriendelijk is winkelen bij Autoparts24?

Autoparts24 garandeert veilige betaalmethoden, biedt gratis verzending, een uitgebreid retourbeleid en Duitstalige klantenservice. Onze “Outstanding” TrustPilot score bevestigt onze toewijding aan klanttevredenheid en servicekwaliteit.

Hoe vind ik het onderdeelnummer voor mijn specifieke Honda-model en bouwjaar?

Het onderdeelnummer voor een door Honda gemonteerd onderdeel bestaat uit een onderdeelspecifieke reeks van 11 cijfers. Voor elk voertuigtype en bouwjaar bestaan er onderdelendiagrammen. Deze lijsten elk onderdeel met zijn onderdeelnummer.

Waar kan ik het onderdeelnummer vinden op een Honda auto-onderdeel?

Het onderdeelnummer is aangebracht op elk Honda onderdeel. Het kan ook ingefreesd of ingeperst zijn. In het geval van ontoegankelijke onderdelen die al vervangen zijn, kunnen werkplaatsfacturen helpen. Online autoforums of Honda reparatiehandleidingen zijn ook nuttig. Neem bij twijfel contact op met onze uitstekende klantenservice.

Zijn er kwaliteitsverschillen tussen originele en aftermarket onderdelen voor Honda?

Kwaliteitsverschillen tussen originele Honda-onderdelen en aftermarket onderdelen van andere fabrikanten zijn te verwachten. Honda garandeert zijn kwaliteitsnormen. Hoewel originele onderdelen van deze fabrikant duur zijn, zijn verdacht goedkope onderdelen en slijtageonderdelen vaak namaak. Onderdelen van inferieure kwaliteit verhogen de werkplaatsrekening op de lange termijn drastisch – om nog maar te zwijgen van veiligheids- en andere problemen.

Wat zijn de risico’s van het gebruik van gebruikte onderdelen in mijn Honda?

Bij het gebruik van gebruikte Honda onderdelen kan kwaliteitsverlies optreden als gevolg van verschillende kilometerstanden. Relevante gegevens ontbreken vaak op verkoopplatformen voor gebruikte auto’s. Het risico op snellere slijtage verhoogt ook het risico op schade of ongelukken. Gebruikte onderdelen hebben ook geen of een kortere garantie. Remschijven en remblokken mogen nooit tweedehands worden gekocht.

Waar moet ik op letten bij het kopen van gebruikte Honda onderdelen?

Gebruikte onderdelen zijn vaak goedkoper dan originele onderdelen. Je moet het kentekenbewijs van je voertuig, het chassisnummer, het nummer van de fabrikant (MPN-nummer) en het nummer van de originele reserveonderdelen (OE-nummer) evenals de motor- en transmissiecodes beschikbaar hebben ter vergelijking. Gebruikte besturingseenheden moeten na installatie professioneel gekalibreerd of gekloond worden. De kilometerstand en oorspronkelijke registratie van het donorvoertuig geven de slijtage van gebruikte reserveonderdelen aan. Foto’s van reserveonderdelen moeten zorgvuldig worden bestudeerd. In het geval van gelakte carrosseriedelen moeten ook de kleurcodes worden vergeleken. Deuren worden soms aangeboden zonder binnenbekleding of ramen. Als automodellen een optische facelift hebben ondergaan, heeft dit ook gevolgen voor sommige reserveonderdelen.

Hoe kan ik vervalsingen van originele Honda onderdelen herkennen?

Goed gemaakte vervalsingen van originele Honda onderdelen zijn moeilijk te herkennen. Je moet op je hoede zijn voor ongewoon laaggeprijsde Honda onderdelen. Namaakonderdelen missen vaak handelsmerken, fabrikantnamen en originele verpakking. TÜV-inspecteurs herkennen namaakonderdelen als eerste. Namaakonderdelen zijn van inferieure kwaliteit en passen vaak niet precies. Dit kan gevaarlijk zijn, vooral als het gaat om veiligheidsrelevante onderdelen. Er kunnen ook problemen zijn met de verzekering.

Hoe verhouden de prijzen voor gebruikte Honda onderdelen zich tot andere automerken?

De prijzen voor gebruikte Honda onderdelen zijn gunstiger in vergelijking met andere automerken in de compacte klasse. Voor het overige liggen ze qua prijs in het middensegment.

Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte Honda auto-onderdelen zich tot andere automerken?

De algemene kwaliteit van gebruikte Honda auto-onderdelen ligt in het hogere middensegment vergeleken met onderdelen van andere automerken. Het is zelfs hoger voor onderdelen van bepaalde modellen. Natuurlijk hangt de kwaliteit ook af van de leeftijd, de mate van slijtage en de gebruiksfrequentie van het onderdeel. Al onze onderdelen zijn getest op werking, dus je kunt gerust zijn.

Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte Honda-motoren zich tot andere merken op het vlak van algemene duurzaamheid/prestaties?

De kwaliteit van gebruikte Honda-motoren is zeer goed volgens de garantieverzekeraar “Autotrust”. Het schadepercentage van Honda-motoren na vijf jaar werd geschat op 0,29 procent. Toyota behaalt vergelijkbaar goede waarden. Alle merken van de Volkswagen Group hadden aanzienlijk slechtere waarden.

Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte Honda transmissies zich tot andere merken in termen van levensduur/prestaties?

Over het algemeen zijnHonda tweedehands versnellingsbakken duurzaam. Ze hebben een langere algemene levensduur dan transmissies van andere fabrikanten. De verwachte levensduur van 200.000 kilometer hangt echter af van de leeftijd en de belastingsintensiteit.

Hoe kom ik te weten of een Honda reserveonderdeel onder een terugroepactie valt?

Teruggeroepen Honda-onderdelen kunt u hier opzoeken. Je hebt het voertuigidentificatienummer (VIN) nodig.

Is er garantie op gebruikte Honda reserveonderdelen?

Ofwel is de garantieperiode op gebruikte Honda onderdelen onderworpen aan beperkingen. Ofwel geeft de verkoper geen garantie op gebruikte onderdelen.

In welke landen worden Honda auto-onderdelen geproduceerd?

Auto-onderdelen voor Honda worden geproduceerd in Aziatische landen zoals Japan, China, Taiwan, India, Indonesië, Thailand en de Filippijnen. Er zijn echter ook leveranciers gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, België, Canada en de VS, Pakistan, Brazilië en Mexico.

Welke leveranciers gebruiken Honda voor hun originele auto-onderdelen?

Slechts ongeveer 20 procent van alle Honda onderdelen wordt geproduceerd in de fabrieken van de fabrikant. Alle andere onderdelen komen van leveranciers zoals Hitachi Astemo, Yachiyo of GS Yuasa.

Wat zijn Honda’s populairste series/modellen?

Met bijna 19 miljoen verkochte auto’s zijn alle Honda Civic-modellen de meest succesvolle compacte auto van Honda. De Honda “Legend” scoort hoog in de middelgrote klasse. In het segment van de sportcoupés staan de Honda Prelude en de Honda CRX aan de leiding. De best verkochte SUV is de Honda CR-V.

Wat is de geschiedenis van Honda?

De Japanner Soichiro Honda (1906-1991) richtte in 1948 de “Honda Corporation” op. De eerste voertuigen kwamen in 1963 op de markt. Tegenwoordig is Honda een van de bekendste Japanse fabrikanten van motoren en auto’s. Er werken wereldwijd 131.000 werknemers in ongeveer 31 productiefabrieken. In Duitsland heeft Honda haar hoofdkantoor in Offenbach.

Which delivery type should I choose?

shipping iconExpress delivery

If time is of the essence – and when you want your part delivered quickly to your address. Best when you want your second-hand part sent directly to your address and when you need a very speedy delivery. Choosing express delivery gets your second-hand part to you within 1-2 business days.

shipping iconStandard delivery

If you want the item delivered to your address. Best when you want your part sent directly to your address. Choosing standard delivery gets your part to you within 3-5 business days.

 • HONDA HR-V (GH) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor HONDA HR-V (GH)
  • Origineel nummer: 33851S2HG01,
   HONDA,33851S2HG01,
   33851S2HG01
  • positie: Links
  • Km: 247423
  • Jaar: 2000
  • Item nummer: F_0001_212479
  Meer informatie
  39,85 EUR excl. BTW: 32,93 Levering: 2-3 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • HONDA HR-V (GH) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor HONDA HR-V (GH)
  • Origineel nummer: 33801S2HG01,
   HONDA,33801S2HG01,
   33801S2HG01
  • positie: Rechts
  • Km: 247423
  • Jaar: 2000
  • Item nummer: F_0001_212480
  Meer informatie
  39,85 EUR excl. BTW: 32,93 Levering: 2-3 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • HONDA PRELUDE Mk IV (BB_) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor HONDA PRELUDE Mk IV (BB_)
  • positie: Links
  • Km: 174063
  • Jaar: 1992
  • Item nummer: F_0001_38549
  Meer informatie
  39,85 EUR excl. BTW: 32,93 Levering: 2-3 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • HONDA PRELUDE Mk IV (BB_) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor HONDA PRELUDE Mk IV (BB_)
  • positie: Rechts
  • Km: 174063
  • Jaar: 1992
  • Item nummer: F_0001_38550
  Meer informatie
  39,85 EUR excl. BTW: 32,93 Levering: 2-3 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • HONDA CIVIC MK V Hatchback (EG) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor HONDA CIVIC MK V Hatchback (EG)
  • positie: Links
  • Km: 199604
  • Jaar: 1992
  • Item nummer: F_0001_204485
  Meer informatie
  39,85 EUR excl. BTW: 32,93 Levering: 2-3 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • HONDA CIVIC VI Hatchback (EJ, EK) - Waarschuwingsschakelaar
  Waarschuwingsschakelaar HONDA CIVIC VI Hatchback (EJ, EK)
  • Origineel nummer: HONDA,35510S04G02,
   35510S04G02,
   35510S04G02
  • Km: 146288
  • Jaar: 1996
  • Item nummer: F_0001_182695
  Meer informatie
  39,85 EUR excl. BTW: 32,93 Levering: 2-3 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • HONDA CIVIC VII Hatchback (EU, EP, EV) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor HONDA CIVIC VII Hatchback (EU, EP, EV)
  • positie: Rechts
  • Km: 198110
  • Jaar: 2002
  • Item nummer: D_0133_441771
  Meer informatie
  40,87 EUR excl. BTW: 33,78 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • HONDA JAZZ III (GE_, GG_, GP_, ZA_) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor HONDA JAZZ III (GE_, GG_, GP_, ZA_)
  • Origineel nummer: 34301S5HT02
  • positie: Rechts
  • Km: 143250
  • Jaar: 2013
  • Item nummer: D_0144_1461709
  Meer informatie
  41,49 EUR excl. BTW: 34,29 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • HONDA CONCERTO (HW, MA) - Gasdemper achterklep
  Gasdemper achterklep HONDA CONCERTO (HW, MA)
  • Km: 113765
  • Item nummer: F_0001_120592
  Meer informatie
  42,91 EUR excl. BTW: 35,46 Levering: 2-3 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • HONDA CONCERTO (HW, MA) - Gasdemper achterklep
  Gasdemper achterklep HONDA CONCERTO (HW, MA)
  • Km: 113765
  • Item nummer: F_0001_120593
  Meer informatie
  42,91 EUR excl. BTW: 35,46 Levering: 2-3 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht