Menu toggle

Welkom

GEBRUIKTE auto-onderdelen VOOR TESLA

NU METEEN 3.534 Onderdelen te koop

Keuze model

Snel zoeken

of kies automodel

Zoek OEM, Motorcode, etc.

GEBRUIKTE auto-onderdelen VOOR TESLA

NU METEEN 3.534 Onderdelen te koop

Keuze model

Europa's grootste assortiment auto-onderdelen

Gratis en snelle levering

Volledig retourbeleid

Keuze model

inhoud

1. Waarom zou ik originele, gebruikte Tesla auto-onderdelen kopen op Autoparts24?

2. Hoeveel Tesla auto-onderdelen zijn er beschikbaar bij Autoparts24?

3. Waarom is Autoparts24 een betere keuze dan de plaatselijke schroothandel?

4. Hoe kunt u er zeker van zijn dat een Tesla-onderdeel in uw voertuig past?

5. Hoe vindt u Tesla auto-onderdelen in de Autoparts24 catalogus?

6. Waarom zijn de prijzen voor Tesla auto-onderdelen bij Autoparts24 zo aantrekkelijk?

7. Welke voordelen biedt Autoparts24 aan groothandelaars en garages?

8. Hoe veilig en klantvriendelijk is winkelen bij Autoparts24?

9. Hoe vind ik het onderdeelnummer voor mijn specifieke Tesla model en bouwjaar?

10. Waar kan ik het onderdeelnummer van een Tesla onderdeel vinden?

11. Zijn er kwaliteitsverschillen tussen originele en aftermarket onderdelen voor Tesla?

12. Wat zijn de risico’s van het gebruik van gebruikte onderdelen in mijn Tesla?

13. Waar moet ik op letten bij het kopen van gebruikte Tesla onderdelen?

14. Hoe kan ik vervalste originele Tesla-onderdelen herkennen?

15. Hoe verhouden de prijzen voor gebruikte Tesla onderdelen zich tot andere automerken?

16. Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte Tesla auto-onderdelen zich tot andere automerken?

17. Hoe kom ik erachter of een Tesla onderdeel onder een terugroepactie valt?

18. Zit er garantie op gebruikte Tesla-onderdelen?

19. In welke landen worden Tesla auto-onderdelen geproduceerd?

20. Welke leveranciers gebruikt Tesla voor zijn originele auto-onderdelen?

21. Wat zijn Tesla’s populairste series en modellen?

22. Wat is de geschiedenis van Tesla?

Waarom zou ik originele, gebruikte Tesla auto-onderdelen kopen op Autoparts24?

autoparts24.nl is de toonaangevende online marktplaats voor hoogwaardige gebruikte Tesla auto-onderdelen. In een tijd waarin duurzaamheid en innovatie voorop staan, bieden wij een breed scala aan Tesla-onderdelen, wat niet alleen zeer milieuvriendelijk is, maar ook financieel zeer aantrekkelijk.

Hoeveel Tesla auto-onderdelen zijn er beschikbaar bij Autoparts24?

Autoparts24 biedt een indrukwekkende selectie van 3.495 Tesla auto-onderdelen die rechtstreeks afkomstig zijn van 120 autorecyclingbedrijven in Duitsland en Europa. Deze uitgebreide selectie overtreft ruimschoots wat u bij een lokale schroothandel of autorecycler zou vinden, waardoor Tesla-eigenaren over een betrouwbare bron van reserveonderdelen beschikken.

Waarom is Autoparts24 een betere keuze dan de plaatselijke schroothandel?

Autoparts24 is het handige en moderne alternatief voor de traditionele schroothandel. Onze klanten waarderen de mogelijkheid om online door ons uitgebreide assortiment te bladeren en gebruikte onderdelen te vergelijken zonder hun huis te hoeven verlaten. Onze brede selectie, gemakkelijke toegankelijkheid en uitstekende klantenservice maken Autoparts24 de voorkeurskeuze voor Tesla-eigenaren.

Hoe kunt u er zeker van zijn dat een Tesla-onderdeel in uw voertuig past?

Dankzij onze nauwkeurige zoekfuncties, waarbij u onderdelen kunt vinden op VIN/chassisnummer en OEM-nummer, minimaliseert u het risico op een verkeerde aankoop. Deze functies zorgen ervoor dat het geselecteerde onderdeel perfect op je Tesla past.

Hoe vindt u Tesla auto-onderdelen in de Autoparts24 catalogus?

In onze gebruiksvriendelijke online catalogus kunt u gericht zoeken aan de hand van het VIN, het sleutelnummer of het OEM-nummer. Dit maakt het veel eenvoudiger om het Tesla-onderdeel te vinden dat u nodig hebt en maakt het proces efficiënt en ongecompliceerd.

Waarom zijn de prijzen voor Tesla auto-onderdelen bij Autoparts24 zo aantrekkelijk?

Onze gunstige prijzen zijn het resultaat van onze toewijding aan het recyclen van auto-onderdelen. Hierdoor kunnen we Tesla-onderdelen van hoge kwaliteit aanbieden tegen een fractie van de kosten van nieuwe onderdelen, zonder in te leveren op kwaliteit.

Welke voordelen biedt Autoparts24 aan groothandelaars en garages?

Autoparts24 is een waardevolle bron voor zowel groothandelaren als garages die Tesla-onderdelen van hoge kwaliteit nodig hebben. Met onze aantrekkelijke prijzen en grote selectie kunnen we uw bedrijf helpen om uw klanten snel en betaalbaar te helpen.

Hoe veilig en klantvriendelijk is winkelen bij Autoparts24?

Wij bieden veilige betaalmethoden, gratis verzending, een uitgebreid retourbeleid en Duitstalige klantenservice. Deze maatregelen zorgen ervoor dat uw winkelervaring bij Autoparts24 veilig, plezierig en bevredigend is. Kies Autoparts24 voor uw Tesla auto-onderdelen en profiteer van onze brede selectie, concurrerende prijzen en uitstekende klantenservice. Bij autoparts24.nl vindt u de beste oplossing voor al uw Tesla auto-onderdelen.

Hoe vind ik het onderdeelnummer voor mijn specifieke Tesla model en bouwjaar?

De eenvoudigste manier om het onderdeelnummer voor een specifiek Tesla model en bouwjaar te vinden is via de Tesla onderdelencatalogus. Tesla stelt deze onderdelencatalogus online beschikbaar. Op Autoparts24 kunnen Tesla-rijders het juiste onderdeel voor hun auto vinden met behulp van de onderdelenzoekfunctie.

Waar kan ik het onderdeelnummer van een Tesla onderdeel vinden?

Het onderdeelnummer op een Tesla auto-onderdeel staat in reliëf in het materiaal, is erop gedrukt of staat op een sticker. Tesla onderdelen hebben meestal een onderdeelnummer dat begint met een 7-cijferige numerieke code. Dit wordt gevolgd door een streepje, twee cijfers en nog een streepje, gevolgd door letters.

Zijn er kwaliteitsverschillen tussen originele en aftermarket onderdelen voor Tesla?

Er kunnen verschillen zijn in kwaliteit tussen originele en replica onderdelen voor Tesla. Tesla ontwikkelt en test alle onderdelen zorgvuldig om de veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. Voor replica-onderdelen worden soms lagere kwaliteitsnormen gehanteerd. Dit kan leiden tot afwijkingen in pasvorm of een kortere levensduur in vergelijking met het origineel.

Wat zijn de risico’s van het gebruik van gebruikte onderdelen in mijn Tesla?

Er zijn weinig risico’s bij het gebruik van gebruikte onderdelen in een Tesla als je met een paar dingen rekening houdt. De gebruikte onderdelen moeten afkomstig zijn van betrouwbare bronnen en natuurlijk volledig intact zijn. Partnerbedrijven van Autoparts24 controleren Tesla-onderdelen zorgvuldig voordat ze deze verkopen.

Waar moet ik op letten bij het kopen van gebruikte Tesla onderdelen?

Bij het kopen van gebruikte Tesla onderdelen moeten kopers op een paar punten letten. Zo kunnen sommige onderdelen die in Tesla’s zijn geïnstalleerd verschillen, bijvoorbeeld na een facelift of modelupdate. Het helpt om de onderdelen zorgvuldig te vergelijken. Daarnaast mogen alleen originele onderdelen worden gekocht.

Hoe kan ik vervalste originele Tesla-onderdelen herkennen?

Nagemaakte originele Tesla onderdelen zijn te herkennen aan een aantal kenmerken. Zo kan de verpakking van de onderdelen verschillen van het origineel of kan het etiket op het onderdeel anders zijn. Het Tesla-logo ontbreekt vaak. Ook het ontwerp van namaakonderdelen wijkt soms af van het originele onderdeel. Voor Tesla zijn bijvoorbeeld nagemaakte velgen bekend.

Hoe verhouden de prijzen voor gebruikte Tesla onderdelen zich tot andere automerken?

De prijzen voor gebruikte Tesla-onderdelen liggen meestal iets hoger in vergelijking met andere automerken. Een gebruikte ABS-sensor voor Tesla-voertuigen kost bijvoorbeeld vanaf ongeveer 70 euro bij Autoparts24. Vergelijkbare auto-onderdelen voor BMW, Ford of Fiat zijn verkrijgbaar tegen gunstigere prijzen.

Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte Tesla auto-onderdelen zich tot andere automerken?

De algemene kwaliteit van gebruikte Tesla auto-onderdelen kan niet worden bekritiseerd in vergelijking met andere automerken. Tesla hecht, samen met zijn leveranciers, veel belang aan de hoge kwaliteit van auto-onderdelen. Dit is ook terug te zien in gebruikte Tesla onderdelen.

Hoe kom ik erachter of een Tesla onderdeel onder een terugroepactie valt?

Er zijn verschillende manieren om erachter te komen of een Tesla reserveonderdeel onder een terugroepactie valt. Tesla publiceert regelmatig terugroepacties op internet en ze zijn ook opgenomen in de terugroepdatabase van de Duitse federale autoriteit voor motorvoertuigen. In het voorjaar van 2022 werden bijvoorbeeld defect gefabriceerde fusees voor de Tesla Model Y teruggeroepen.

Zit er garantie op gebruikte Tesla-onderdelen?

Garantie op gebruikte Tesla-onderdelen kan op vrijwillige basis worden verleend door de verkoper. Desondanks worden gebruikte Tesla onderdelen over het algemeen gedekt door een garantie. De garantieperiode is meestal 2 jaar, maar kan in Duitsland worden verkort tot 1 jaar.

In welke landen worden Tesla auto-onderdelen geproduceerd?

Tesla auto-onderdelen worden in veel verschillende landen geproduceerd. De productielocatie is deels afhankelijk van de locatie van de betreffende autofabriek. Tesla-onderdelen worden bijvoorbeeld geproduceerd in de VS, maar ook in China. Onderdelen voor de Duitse fabriek komen vaak uit Duitsland.

Welke leveranciers gebruikt Tesla voor zijn originele auto-onderdelen?

Tesla gebruikt verschillende bekende leveranciers voor zijn originele auto-onderdelen. Dit zijn onder andere Panasonic, LG Chem, CATL, Bosch en Infineon. De Duitse Tesla-productie maakt gebruik van leveranciers zoals Stabilus voor elektromechanische aandrijvingen, ZF Friedrichshafen voor chassisonderdelen en Recaro voor stoelen.

Wat zijn Tesla’s populairste series en modellen?

De populairste modellen van Tesla zijn de Model Y, de Model 3, de Model S en de Model X. In Duitsland zijn vooral de Model Y en Model 3 populair. Volgens de Bundesanstalt für Automobilwesen werden er in 2023 45.818 nieuwe Model Y’s geregistreerd in Duitsland. Daarmee is dit model de meest geregistreerde elektrische auto in Duitsland in 2023.

Wat is de geschiedenis van Tesla?

De geschiedenis van Tesla begint in 2003 met de oprichting van het bedrijf door twee ingenieurs. Elon Musk kwam pas in 2004 bij het bedrijf. De autofabrikant verwierf meer bekendheid met de Tesla Roadster, die van 2008 tot 2012 werd gebouwd. In 2012 kwam daar de Model S bij en sinds 2015 is ook de Model X verkrijgbaar. De Model 3 werd in 2017 aan het modellengamma toegevoegd en de Model Y werd in 2020 gelanceerd.

Which delivery type should I choose?

shipping iconExpress delivery

If time is of the essence – and when you want your part delivered quickly to your address. Best when you want your second-hand part sent directly to your address and when you need a very speedy delivery. Choosing express delivery gets your second-hand part to you within 1-2 business days.

shipping iconStandard delivery

If you want the item delivered to your address. Best when you want your part sent directly to your address. Choosing standard delivery gets your part to you within 3-5 business days.

 • TESLA MODEL 3 (5YJ3) - Verlichting kentekenplaat
  Verlichting kentekenplaat TESLA MODEL 3 (5YJ3)
  • Origineel nummer: 9786107243,
   1449730
  • Jaar: 2021
  • Item nummer: D_0041_1224428
  Meer informatie
  72,00 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • TESLA MODEL 3 (5YJ3) - Verlichting kentekenplaat
  Verlichting kentekenplaat TESLA MODEL 3 (5YJ3)
  • Origineel nummer: 9786107243,
   1449730
  • Jaar: 2021
  • Item nummer: D_0041_1224429
  Meer informatie
  50,07 EUR excl. BTW: 41,38 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • TESLA MODEL 3 (5YJ3) - Verlichting kentekenplaat
  Verlichting kentekenplaat TESLA MODEL 3 (5YJ3)
  • Origineel nummer: 1449730-00-BV
  • Km: 67870
  • Jaar: 2019
  • Item nummer: D_0076_2586629
  Meer informatie
  72,00 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • TESLA MODEL 3 (5YJ3) - Verlichting kentekenplaat
  Verlichting kentekenplaat TESLA MODEL 3 (5YJ3)
  • Origineel nummer: 1449730-00-BV
  • Km: 67870
  • Jaar: 2019
  • Item nummer: D_0076_2586630
  Meer informatie
  72,00 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • TESLA MODEL Y (5YJY) - Verlichting kentekenplaat
  Verlichting kentekenplaat TESLA MODEL Y (5YJY)
  • Origineel nummer: 144973000B
  • positie: Links achter
  • Jaar: 2022
  • Item nummer: D_0023_1250979
  Meer informatie
  72,00 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • TESLA MODEL Y (5YJY) - Verlichting kentekenplaat
  Verlichting kentekenplaat TESLA MODEL Y (5YJY)
  • Origineel nummer: 144973000B
  • positie: Rechts achter
  • Jaar: 2022
  • Item nummer: D_0023_1250980
  Meer informatie
  72,00 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • TESLA MODEL 3 (5YJ3) - Verlichting kentekenplaat
  Verlichting kentekenplaat TESLA MODEL 3 (5YJ3)
  • Origineel nummer: 144973000B
  • Km: 28970
  • Jaar: 2020
  • Item nummer: D_0144_1499613
  Meer informatie
  72,00 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • TESLA MODEL 3 (5YJ3) - Verlichting kentekenplaat
  Verlichting kentekenplaat TESLA MODEL 3 (5YJ3)
  • Origineel nummer: 144973000B
  • Km: 28970
  • Jaar: 2020
  • Item nummer: D_0144_1499614
  Meer informatie
  72,00 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • TESLA MODEL X (5YJX) - Electrische raamschakelaar
  Electrische raamschakelaar TESLA MODEL X (5YJX)
  • Origineel nummer: A2049058202,
   1003749X0B
  • positie: Links achter
  • Km: 81170
  • Jaar: 2018
  • Item nummer: D_0144_1498176
  Meer informatie
  72,00 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • TESLA MODEL X (5YJX) - Electrische raamschakelaar
  Electrische raamschakelaar TESLA MODEL X (5YJX)
  • Origineel nummer: A2049058202,
   1003749X0B
  • positie: Rechts achter
  • Km: 81170
  • Jaar: 2018
  • Item nummer: D_0144_1498177
  Meer informatie
  72,00 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht