Menu toggle

Welkom

GEBRUIKTE auto-onderdelen VOOR DACIA

NU METEEN 16.928 Onderdelen te koop

Keuze model

Snel zoeken

of kies automodel

Zoek OEM, Motorcode, etc.

GEBRUIKTE auto-onderdelen VOOR DACIA

NU METEEN 16.928 Onderdelen te koop

Keuze model

Europa's grootste assortiment auto-onderdelen

Gratis en snelle levering

Volledig retourbeleid

Keuze model

inhoud

1. Waarom zou ik originele, gebruikte Dacia auto-onderdelen kopen op Autoparts24?

2. Hoeveel Dacia onderdelen zijn er beschikbaar op Autoparts24?

3. Waarom is Autoparts24 de beste bron voor Dacia auto-onderdelen?

4. Waarom verkiezen klanten Autoparts24 boven lokale sloperijen?

5. Hoe weet je zeker dat een onderdeel op jouw Dacia past?

6. Hoe vindt u Dacia-onderdelen in de Autoparts24-catalogus?

7. Waarom zijn de prijzen voor Dacia auto-onderdelen bij Autoparts24 zo aantrekkelijk?

8. Welke voordelen biedt Autoparts24 groothandelaren en garages?

9. Hoe veilig en klantvriendelijk is winkelen bij Autoparts24?

10. Hoe vind ik het onderdeelnummer voor mijn specifieke Dacia-model en bouwjaar?

11. Waar kan ik het onderdeelnummer van een Dacia auto-onderdeel vinden?

12. Zijn er kwaliteitsverschillen tussen originele en aftermarket onderdelen voor Dacia?

13. Wat zijn de risico’s van het gebruik van gebruikte onderdelen in mijn Dacia?

14. Hoe verhouden de prijzen voor gebruikte Dacia onderdelen zich tot andere automerken?

15. Wat is de algemene kwaliteit van gebruikte Dacia auto-onderdelen in vergelijking met andere automerken?

16. Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte Dacia-motoren zich tot andere merken op het gebied van levensduur/prestaties?

17. Wat is de algemene kwaliteit van gebruikte Dacia versnellingsbakken in termen van levensduur/kilometrage in vergelijking met andere merken?

18. Hoe kom ik erachter of een Dacia-onderdeel onder een terugroepactie valt?

19. Zit er garantie op gebruikte Dacia-onderdelen?

20. In welke landen worden Dacia auto-onderdelen geproduceerd?

21. Wat zijn de populairste series en modellen van Dacia?

22. Wat is de geschiedenis van Dacia?


Waarom zou ik originele, gebruikte Dacia auto-onderdelen kopen op Autoparts24?

Op autoparts24.nl bieden we een breed scala aan hoogwaardige gebruikte Dacia auto-onderdelen rechtstreeks afkomstig van meer dan 120 autorecyclingbedrijven in Duitsland en Europa. Ons platform is gewijd aan het verstrekken van Dacia-eigenaren met een kosteneffectieve, betrouwbare bron van reserveonderdelen die het lokale aanbod ver overtreft.

Hoeveel Dacia onderdelen zijn er beschikbaar op Autoparts24?

Autoparts24 heeft 18.142 Dacia-onderdelen die rechtstreeks afkomstig zijn van autorecyclingbedrijven. Dit grote aantal onderdelen zorgt ervoor dat u een grote kans hebt om het onderdeel te vinden dat u nodig hebt voor uw Dacia, ongeacht het model of bouwjaar.

Waarom is Autoparts24 de beste bron voor Dacia auto-onderdelen?

Autoparts24 is een gespecialiseerde marktplaats voor voertuigrecycling waar u online gebruikte auto-onderdelen kunt vinden, vergelijken en kopen. Ons platform biedt een handig en tijdbesparend alternatief voor de traditionele lokale sloperij, met een veel grotere keuze aan Dacia-onderdelen.

Waarom verkiezen klanten Autoparts24 boven lokale sloperijen?

Klanten zoeken gebruikte onderdelen liever online op Autoparts24 omdat de lokale autosloperij niet dezelfde keuze biedt als ons platform. Wij bieden een eenvoudige en complete oplossing waarmee u vanuit uw luie stoel het perfecte onderdeel voor uw Dacia kunt vinden.

Hoe weet je zeker dat een onderdeel op jouw Dacia past?

Door te zoeken met het VIN/chassisnummer en het OEM-nummer in onze catalogus, weet je zeker dat het geselecteerde onderdeel perfect op jouw auto past. Deze nauwkeurige zoekfunctie helpt onjuiste aankopen te voorkomen en compatibiliteit te garanderen.

Hoe vindt u Dacia-onderdelen in de Autoparts24-catalogus?

In onze uitgebreide online catalogus kunt u specifiek zoeken op VIN, sleutelnummer of OEM-nummer. Deze gebruiksvriendelijke functie maakt het aankoopproces snel, efficiënt en eenvoudig.

Waarom zijn de prijzen voor Dacia auto-onderdelen bij Autoparts24 zo aantrekkelijk?

Dankzij onze toewijding aan het recyclen van auto-onderdelen kunnen we Dacia-onderdelen tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden. Deze prijzen maken Autoparts24 tot een kosteneffectieve oplossing voor het onderhoud en de reparatie van uw Dacia.

Welke voordelen biedt Autoparts24 groothandelaren en garages?

Autoparts24 is een waardevolle partner voor groothandels en garages die Dacia auto-onderdelen van hoge kwaliteit nodig hebben. Onze brede selectie en gunstige prijzen ondersteunen uw bedrijf en bieden uw klanten een uitstekende waarde.

Hoe veilig en klantvriendelijk is winkelen bij Autoparts24?

We bieden veilige betaalmethoden, gratis verzending, een uitgebreid retourbeleid en Duitstalige klantenservice. Onze “Outstanding” TrustPilot score weerspiegelt onze toewijding aan klanttevredenheid en servicekwaliteit.

Hoe vind ik het onderdeelnummer voor mijn specifieke Dacia-model en bouwjaar?

Garages kunnen het onderdeelnummer voor een specifiek Dacia-model en bouwjaar vinden met behulp van de bijbehorende werkplaatssoftware. Dit is echter niet direct beschikbaar voor particuliere gebruikers. Op Autoparts24 kunnen particuliere klanten en garageprofessionals ook Dacia-onderdelen zonder onderdeelnummer vinden met behulp van de zoekfunctie.

Waar kan ik het onderdeelnummer van een Dacia auto-onderdeel vinden?

Het onderdeelnummer van een Dacia auto-onderdeel is meestal te vinden op een sticker direct op het betreffende auto-onderdeel. Bij sommige onderdelen is het nummer ook in het materiaal geslagen. Dacia gebruikt 10-cijferige onderdeelnummers voor de originele onderdelen, die bestaan uit cijfers en letters.

Zijn er kwaliteitsverschillen tussen originele en aftermarket onderdelen voor Dacia?

Er kunnen verschillen zijn tussen originele en aftermarket onderdelen voor Dacia. Originele Dacia onderdelen zijn ontwikkeld en ontworpen volgens strenge kwaliteitseisen voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en een lange levensduur. Dit is niet altijd het geval bij aftermarket onderdelen, wat betekent dat de pasvorm of duurzaamheid kan verschillen.

Wat zijn de risico’s van het gebruik van gebruikte onderdelen in mijn Dacia?

Er zijn nauwelijks risico’s bij het gebruik van gebruikte onderdelen in een Dacia, mits bepaalde punten in acht worden genomen. Gebruikte auto-onderdelen voor Dacia moeten volledig intact en functioneel zijn en moeten afkomstig zijn van betrouwbare bronnen. De partnerbedrijven van Autoparts24 controleren de auto-onderdelen voordat ze verkocht worden.

Hoe verhouden de prijzen voor gebruikte Dacia onderdelen zich tot andere automerken?

De prijzen voor gebruikte Dacia-onderdelen liggen in de middenklasse vergeleken met andere automerken. Bijvoorbeeld, gebruikte veerpoten in goede staat voor Dacia kosten vanaf ongeveer 100 euro bij Autoparts24. De prijzen voor veerpoten voor Fiat of Peugeot liggen in dezelfde range.

Wat is de algemene kwaliteit van gebruikte Dacia auto-onderdelen in vergelijking met andere automerken?

De algemene kwaliteit van gebruikte Dacia auto-onderdelen hoeft de vergelijking met andere automerken niet uit de weg te gaan. Dacia-rijders roemen vooral het feit dat alle auto-onderdelen extreem robuust en duurzaam zijn. De kwaliteitsnormen van Dacia zijn ook merkbaar in de gebruikte Dacia-onderdelen.

Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte Dacia-motoren zich tot andere merken op het gebied van levensduur/prestaties?

De algemene kwaliteit van gebruikte Dacia-motoren in vergelijking met andere merken wordt als goed beschouwd. Dacia installeert verschillende benzine- en dieselmotoren in haar voertuigen, evenals motoren voor LPG. Dacia-motoren zijn afkomstig van het moederbedrijf Renault. De totale levensduur in termen van kilometrage is daarom vergelijkbaar.

Wat is de algemene kwaliteit van gebruikte Dacia versnellingsbakken in termen van levensduur/kilometrage in vergelijking met andere merken?

De algemene kwaliteit van gebruikte Dacia versnellingsbakken op het gebied van levensduur of kilometrage in vergelijking met andere merken is goed. Naast handgeschakelde versnellingsbakken installeert Dacia ook EDC versnellingsbakken met dubbele koppeling en continu variabele CVT versnellingsbakken, afhankelijk van het model. De Easy-R geautomatiseerde handgeschakelde versnellingsbak is ook te vinden in sommige Dacia’s en is ook tweedehands verkrijgbaar.

Hoe kom ik erachter of een Dacia-onderdeel onder een terugroepactie valt?

Dacia-rijders kunnen op verschillende manieren te weten komen of een Dacia-reserveonderdeel onder een terugroepactie valt. Dacia publiceert terugroepacties op haar website. Daarnaast bevat de terugroepdatabase van de Duitse federale autotransportautoriteit specifieke informatie over de terugroepacties van Dacia, gerangschikt per model. Daar staat bijvoorbeeld een terugroepactie van een niet-conforme airbag voor de Dacia Duster sinds begin 2024.

Zit er garantie op gebruikte Dacia-onderdelen?

Garantie op gebruikte Dacia onderdelen kan worden aangeboden door de verkoper van het onderdeel. De garantievoorwaarden kunnen per geval verschillen. Kopers van gebruikte auto-onderdelen hebben over het algemeen recht op garantie. De garantieperiode is meestal 2 jaar vanaf de aankoopdatum.

In welke landen worden Dacia auto-onderdelen geproduceerd?

Dacia auto-onderdelen worden in verschillende landen geproduceerd. Auto-onderdelen worden vaak in de buurt van de desbetreffende autofabriek geproduceerd. Terwijl voor de productie van Dacia-auto’s in China meestal Chinese auto-onderdelen worden gebruikt, is de situatie op andere locaties anders. Zo komt 60 procent van de onderdelen voor de Roemeense Dacia-productie rechtstreeks uit Roemenië.

Wat zijn de populairste series en modellen van Dacia?

De populairste series en modellen van Dacia zijn de Dacia Sandero kleine auto en de Dacia Duster SUV. De Dacia Jogger familiebus en de Dacia Spring elektrische auto zijn ook erg populair in Duitsland. In 2023 was de Dacia Sandero het best verkochte model van het merk in Duitsland en ook de best verkochte kleine auto op de particuliere markt.

Wat is de geschiedenis van Dacia?

De geschiedenis van Dacia begint in 1952 als toeleverancier voor de auto-industrie. In 1968 produceerde Dacia zijn eerste auto onder licentie van Renault. In 1999 neemt de Renault Groep een meerderheidsbelang in Dacia en investeert in de modernisering van het merk. Het succes van Dacia in Duitsland begint in 2008 met het model Sandero.

Which delivery type should I choose?

shipping iconExpress delivery

If time is of the essence – and when you want your part delivered quickly to your address. Best when you want your second-hand part sent directly to your address and when you need a very speedy delivery. Choosing express delivery gets your second-hand part to you within 1-2 business days.

shipping iconStandard delivery

If you want the item delivered to your address. Best when you want your part sent directly to your address. Choosing standard delivery gets your part to you within 3-5 business days.

 • DACIA LOGAN MCV II - Handgreep-binnen
  Handgreep-binnen DACIA LOGAN MCV II
  • positie: Rechts voor
  • Km: 110934
  • Jaar: 2014
  • Item nummer: F_0001_344202
  Meer informatie
  35,91 EUR excl. BTW: 29,68 Levering: 2-3 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • DACIA LOGAN MCV II - Handgreep-binnen
  Handgreep-binnen DACIA LOGAN MCV II
  • positie: Rechts achter
  • Km: 110934
  • Jaar: 2014
  • Item nummer: F_0001_344205
  Meer informatie
  35,91 EUR excl. BTW: 29,68 Levering: 2-3 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • DACIA LOGAN MCV (KS_) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor DACIA LOGAN MCV (KS_)
  • Origineel nummer: 8200257884
  • positie: Rechts
  • Km: 106100
  • Jaar: 2009
  • Item nummer: D_0067_1265223
  Meer informatie
  35,47 EUR excl. BTW: 29,31 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • DACIA SANDERO - sleepoog
  sleepoog DACIA SANDERO
  • Origineel nummer: 6001546734
  • Motortype: K4M-696
  • Versnellingsbak-code: JH3347
  • Chassisnummer (VIN): UU1BSDBSP47707198
  • Constructietype: Hatchback
  • Km: 65540
  • Jaar: 2013
  • Item nummer: D_0133_804046
  Meer informatie
  36,84 EUR excl. BTW: 30,45 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • DACIA SANDERO II - Raamzwengel (handmatig)
  Raamzwengel (handmatig) DACIA SANDERO II
  • Origineel nummer: 8200673745,
   8200673745
  • Km: 79000
  • Jaar: 2014
  • Item nummer: A_0047_KF36925
  Meer informatie
  34,82 EUR excl. BTW: 28,78 Levering: 3-6 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • DACIA SANDERO II - Raamzwengel (handmatig)
  Raamzwengel (handmatig) DACIA SANDERO II
  • Origineel nummer: 8200673745,
   8200673745
  • Km: 79000
  • Jaar: 2014
  • Item nummer: A_0047_KF36924
  Meer informatie
  34,82 EUR excl. BTW: 28,78 Levering: 3-6 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • DACIA LOGAN MCV (KS_) - Raamzwengel (handmatig)
  Raamzwengel (handmatig) DACIA LOGAN MCV (KS_)
  • Origineel nummer: 8200673745,
   8200673745
  • Km: 90490
  • Jaar: 2011
  • Item nummer: D_0204_749426
  Meer informatie
  35,50 EUR excl. BTW: 29,34 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • DACIA LOGAN MCV (KS_) - Raamzwengel (handmatig)
  Raamzwengel (handmatig) DACIA LOGAN MCV (KS_)
  • Origineel nummer: 8200673745,
   8200673745
  • Km: 90490
  • Jaar: 2011
  • Item nummer: D_0204_749428
  Meer informatie
  35,50 EUR excl. BTW: 29,34 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • DACIA SANDERO II - Raamzwengel (handmatig)
  Raamzwengel (handmatig) DACIA SANDERO II
  • Origineel nummer: 8200673745,
   8200673745
  • positie: Links achter
  • Km: 19600
  • Jaar: 2015
  • Item nummer: D_0204_811934
  Meer informatie
  35,50 EUR excl. BTW: 29,34 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • DACIA DOKKER Express Box - Raamzwengel (handmatig)
  Raamzwengel (handmatig) DACIA DOKKER Express Box
  • Origineel nummer: 8200673745,
   8200673745
  • positie: Rechts voor
  • Km: 33650
  • Jaar: 2015
  • Item nummer: D_0204_813080
  Meer informatie
  35,50 EUR excl. BTW: 29,34 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht