Menu toggle

Welkom

GEBRUIKTE auto-onderdelen VOOR VW

NU METEEN 422.099 Onderdelen te koop

Keuze model

Snel zoeken

of kies automodel

Zoek OEM, Motorcode, etc.

GEBRUIKTE auto-onderdelen VOOR VW

NU METEEN 422.099 Onderdelen te koop

Keuze model

Europa's grootste assortiment auto-onderdelen

Gratis en snelle levering

Volledig retourbeleid

Keuze model

Bespaar geld op gebruikte reserveonderdelen voor uw VW – Volkswagen

Reserveonderdelen voor uw auto zijn nooit bijzonder leuk om geld aan uit te geven. De onderdelen zijn over het algemeen duur en de reparaties aan de auto zijn altijd lastig. Maar wat als u geld kunt besparen en toch reserveonderdelen kunt krijgen met een volledige garantie? Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Dus lees hier verder en bestel gebruikte reserveonderdelen voor uw auto met volledige garantie van vandaag al bij ons.

Je hebt het waarschijnlijk geprobeerd. Je gaat in je auto rijden. Je bent volledig ondergedompeld in je eigen gedachten. Plots is er een lamp die oplicht in het dashboard. Wat betekent dat Waarom is het nu verlicht? En dan vlak voor de vakantie. Het wordt absoluut duur!

Maar gelukkig kunt u veel geld besparen op de reserveonderdelen voor uw auto als u ze bij ons koopt.

Gebruikte reserveonderdelen die lang meegaan

Autogeen gebruik is geen nieuw fenomeen. Jarenlang was het mogelijk om naar de plaatselijke auto-chopper te gaan en gebruikte auto-onderdelen te kopen. Maar er is altijd onzekerheid geweest over de vraag of het reserveonderdeel net zo lang meegaat als een nieuw. Dit heeft ertoe geleid dat velen nieuwe reserveonderdelen tegen de volledige prijs hebben gekocht.

We hebben de onzekerheid over duurzaamheid eenvoudig opgelost. U krijgt bij ons volledige garantie op gebruikte reserveonderdelen. Dit betekent dat u veilig goedkope gebruikte reserveonderdelen voor uw VW kunt kopen. U bespaart geld en bent ook gegarandeerd met onze garantie.

Zorg voor het milieu met de recycling van reserveonderdelen

Door gebruikte reserveonderdelen voor uw VW te kopen, kunt u de hoeveelheid afval van afgedankte auto’s verminderen. Wanneer de auto naar auto-pickup is gereden, worden de onderdelen die nog werken verwijderd. Ze worden beoordeeld en indien nodig opgeknapt.

Als u gebruikte auto-onderdelen koopt, helpt u daarmee actief om de hoeveelheid te verwijderen afval te verminderen. Bovendien worden er veel minder middelen gebruikt voor autogeen gebruik dan voor de productie van nieuwe onderdelen. Dit betekent dat er veel minder CO2 wordt uitgestoten. De onderdelen mogen alleen worden verwijderd en gereedgemaakt – er is geen daadwerkelijke productie.

Zoek voor het eerst de juiste vervanging

Met onze zoekfunctie vindt u zeker het juiste onderdeel voor de eerste keer. Er is niets zo vervelends om een ​​onderdeel te bestellen dat niet past. Dan kost het veel tijd om het onderdeel terug te sturen en een nieuw te ontvangen. U kunt dat bij ons vermijden.

U voert gewoon het kenteken van de auto in het zoekvak in. Dan zorgen wij ervoor dat de onderdelen die we u tonen geschikt zijn voor uw VW. U kunt er ook voor kiezen om naar reserveonderdelen te zoeken op basis van merk, model en vintage.

Onze database bevat meer dan 3 miljoen gebruikte onderdelen. U kunt er dus absoluut zeker van zijn dat we hebben wat u zoekt. U vindt reserveonderdelen in de categorieën motor, versnellingsbakken, carrosserie, stuurinrichting, uitlaat en autoruiten.

Mocht u nog steeds pech hebben om een ​​verkeerde reserve te krijgen, dan heeft u altijd gratis retour.

Het verhaal achter VW

De Duitse autofabrikant VW werd opgericht in 1936 en behoort tot Wolfsburg. Ze zijn vandaag ‘s werelds grootste autofabrikant. In 2016 stuurde de groep meer dan 10 miljoen auto’s de helling op.

VW is een afkorting voor Volkswagen, wat “openbare auto” betekent. En het idee achter de originele VW was gewoon om een ​​auto voor de mensen te maken. Een auto die door de meerderheid kon worden gekocht – niet alleen de rijkere bevolking.

Het moet gezegd worden dat de missie geslaagd is. Acht decennia later is VW niet alleen ‘s werelds grootste autofabrikant. Ze waren ook goed voor maar liefst drie van de tien best verkochte auto’s in de geschiedenis. De drie modellen zijn Golf, Kever en Passat.

Gezinsvriendelijke auto’s in Duitse kwaliteit

VW staat erom bekend hoogwaardige auto’s te produceren. Verschillende modellen zijn extreem populair bij gezinnen met kinderen. Ze staan ​​bekend om:

Grote ruimtelijkheid
Hoge beveiliging
Lange houdbaarheid
Goede rijeigenschappen

Bovendien staat Volkswagen bekend als zeer betrouwbare auto’s. Het is absoluut een belangrijk punt in de drukke families van kinderen.

VW modellen

Er is geen twijfel over de kwaliteit en populariteit van het Duitse automerk. Zowel de Golf- als de Polo-modellen waren eerder meerdere keren de auto van het jaar in Denemarken en in Europa. Meest recent was Up! auto van het jaar in Denemarken in 2013 en Passat was auto van het jaar in Europa in 2015.

Hieronder ziet u een selectie van de vele verschillende modellen die het bedrijf vandaag in productie heeft.

MICRO- EN MINI-AUTO’S

VW UP!: De populaire brommobiel kwam in 2012 op de markt in Denemarken. Het model was de best verkochte auto in Denemarken van augustus 2012 tot januari 2015.
VW Polo: De mini-auto werd voor het eerst geïntroduceerd in 1975. De Polo was de auto van het jaar in Denemarken in 1982 en 2010.
KLEINE AUTO’S VAN MIDDENKLASSE
VW Golf: de tweede meest verkochte auto in de geschiedenis. Het is sinds de introductie in 1974 in ongeveer 30 miljoen exemplaren verkocht.
VW Jetta: De sedan-versie van VW Golf wordt sinds 1979 geproduceerd. De derde en vierde generatie van het model kregen de namen “Vento” en “Bora”, maar in de vijfde generatie is de naam opnieuw “VW Jetta”.
VW Beetle: Het model is gebaseerd op de legendarische oude bobbel “VW Type 1” die in meer dan 21 miljoen exemplaren is verkocht.
VW Scirocco: De auto werd voor het eerst gelanceerd in 1974. Op aanvankelijk was het identiek aan Golf in de techniek. Maar de carrosserie is gemaakt in een jeugdiger en sportiever ontwerp.

GEWELDIGE AUTO’S VAN MIDDENKLASSE

VW Passat: De Passat kwam in 1974 voor het eerst op de markt. Het model staat op de negende plaats ten opzichte van de best verkochte auto’s ter wereld.
VW CC: CC staat voor de Comfort Coupe en het is oorspronkelijk een Coupé-versie van de Passat. Het model moest de kloof dichten tussen de VW Passat en de voormalige luxe VW Phaeton. In 2017 werd het model vervangen door VW Arteon, het topmodel in het programma van VW

SUV’s en offroaders

VW Touareg: Touareg is de grootste SUV van VW. Het is sinds 2002 op de markt en wordt gemaakt in samenwerking met Porsche en Audi. Het is vergelijkbaar met de Audi Q7 en Porsche Cayenne. Het is verkrijgbaar met een 6-, 8- of 12-cilinder benzinemotor of een 5-, 6- of 10-cilinder dieselmotor.
VW Amarok: Amarok is de pick-up van VW, gelanceerd in 2010. Het is beschikbaar in zowel 2-deurs als 4-deurs versies, evenals met achterwielaandrijving of vierwielaandrijving.
Gratis verzending en volledige retour

Met gratis verzending naar uw adres op alle bestellingen is helemaal geen probleem. En mocht het terugkeren naar ons magazijn, dan kunt u eenvoudig een retour op de website starten.

Vind de reserveonderdelen die u nodig heeft voor uw auto. Met onze zoekfunctie is het supergemakkelijk. Probeer het zelf en bespaar vandaag nog op gebruikte VW-reserveonderdelen.


Which delivery type should I choose?

shipping iconExpress delivery

If time is of the essence – and when you want your part delivered quickly to your address. Best when you want your second-hand part sent directly to your address and when you need a very speedy delivery. Choosing express delivery gets your second-hand part to you within 1-2 business days.

shipping iconStandard delivery

If you want the item delivered to your address. Best when you want your part sent directly to your address. Choosing standard delivery gets your part to you within 3-5 business days.

 • VW GOLF Mk IV Estate (1J5) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor VW GOLF Mk IV Estate (1J5)
  • Origineel nummer: 1J0949117,
   1J0949117
  • positie: Rechts
  • Km: 279180
  • Jaar: 2002
  • Item nummer: D_0041_868386
  Meer informatie
  35,97 EUR excl. BTW: 29,73 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Bekijk snellere levering opties

  Verwachte levertijd: 1-2 werkdag(en)

  Verwachte levertijd: 3-4 werkdag(en)

  Which delivery type should I choose?
 • VW GOLF Mk IV (1J1) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor VW GOLF Mk IV (1J1)
  • Origineel nummer: 1J0949117,
   1J0949117
  • positie: Rechts
  • Km: 190040
  • Jaar: 2001
  • Item nummer: D_0041_863390
  Meer informatie
  35,97 EUR excl. BTW: 29,73 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Bekijk snellere levering opties

  Verwachte levertijd: 1-2 werkdag(en)

  Verwachte levertijd: 3-4 werkdag(en)

  Which delivery type should I choose?
 • VW GOLF Mk IV (1J1) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor VW GOLF Mk IV (1J1)
  • Origineel nummer: 1J0949117,
   1J0949117
  • positie: Links
  • Km: 136630
  • Jaar: 2003
  • Item nummer: D_0300_256459
  Meer informatie
  61,13 EUR excl. BTW: 50,52 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
 • VW CARAVELLE Mk VI (SGF, SGM, SGN, SHM, SHN) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor VW CARAVELLE Mk VI (SGF, SGM, SGN, SHM, SHN)
  • Origineel nummer: 7E0949102,
   7E0949102
  • positie: Rechts
  • Km: 20260
  • Jaar: 2016
  • Item nummer: D_0144_942849
  Meer informatie
  35,97 EUR excl. BTW: 29,73 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Bekijk snellere levering opties

  Verwachte levertijd: 1-2 werkdag(en)

  Verwachte levertijd: 3-4 werkdag(en)

  Which delivery type should I choose?
 • VW GOLF Mk IV (1J1) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor VW GOLF Mk IV (1J1)
  • Origineel nummer: 3B0949117A,
   3B0949117C,
   3B0949117C,
   3B0949117A
  • positie: Links
  • Km: 112550
  • Jaar: 1998
  • Item nummer: D_0135_2232111
  Meer informatie
  35,97 EUR excl. BTW: 29,73 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Bekijk snellere levering opties

  Verwachte levertijd: 1-2 werkdag(en)

  Verwachte levertijd: 3-4 werkdag(en)

  Which delivery type should I choose?
 • VW CADDY III Box (2KA, 2KH, 2CA, 2CH) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor VW CADDY III Box (2KA, 2KH, 2CA, 2CH)
  • positie: Rechts
  • Km: 113000
  • Jaar: 2004
  • Item nummer: A_0070_JS44302
  Meer informatie
  36,17 EUR excl. BTW: 29,89 Levering: 4-6 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Bekijk snellere levering opties

  Verwachte levertijd: 1-3 werkdag(en)

  Verwachte levertijd: 4-6 werkdag(en)

  Which delivery type should I choose?
 • VW CADDY III Box (2KA, 2KH, 2CA, 2CH) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor VW CADDY III Box (2KA, 2KH, 2CA, 2CH)
  • positie: Links
  • Km: 113000
  • Jaar: 2004
  • Item nummer: A_0070_JS44303
  Meer informatie
  36,17 EUR excl. BTW: 29,89 Levering: 4-6 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Bekijk snellere levering opties

  Verwachte levertijd: 1-3 werkdag(en)

  Verwachte levertijd: 4-6 werkdag(en)

  Which delivery type should I choose?
 • VW CADDY III Box (2KA, 2KH, 2CA, 2CH) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor VW CADDY III Box (2KA, 2KH, 2CA, 2CH)
  • Origineel nummer: 2K0949117,
   2K0949117
  • positie: Rechts
  • Jaar: 2007
  • Item nummer: D_0036_1132763
  Meer informatie
  61,43 EUR excl. BTW: 50,77 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
 • VW GOLF Mk IV (1J1) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor VW GOLF Mk IV (1J1)
  • Origineel nummer: 3B0 949 117 B
  • positie: Links
  • Km: 310000
  • Jaar: 1998
  • Item nummer: A_0070_JS64678
  Meer informatie
  36,45 EUR excl. BTW: 30,12 Levering: 4-6 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Bekijk snellere levering opties

  Verwachte levertijd: 1-3 werkdag(en)

  Verwachte levertijd: 4-6 werkdag(en)

  Which delivery type should I choose?
 • VW GOLF Mk IV (1J1) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor VW GOLF Mk IV (1J1)
  • Origineel nummer: 3B0 949 117 B
  • positie: Rechts
  • Km: 310000
  • Jaar: 1998
  • Item nummer: A_0070_JS64677
  Meer informatie
  36,45 EUR excl. BTW: 30,12 Levering: 4-6 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Bekijk snellere levering opties

  Verwachte levertijd: 1-3 werkdag(en)

  Verwachte levertijd: 4-6 werkdag(en)

  Which delivery type should I choose?