Menu toggle

Welkom

GEBRUIKTE auto-onderdelen VOOR BMW

NU METEEN 131.382 Onderdelen te koop

Keuze model

Snel zoeken

of kies automodel

Zoek OEM, Motorcode, etc.

GEBRUIKTE auto-onderdelen VOOR BMW

NU METEEN 131.382 Onderdelen te koop

Keuze model

Europa's grootste assortiment auto-onderdelen

Gratis en snelle levering

Volledig retourbeleid

Keuze model

BMW
Hoe u geld kunt besparen op reserveonderdelen voor BMW

Onderdelen voor BMW zijn geprijsd in overeenstemming met het automerk. Dus als uw auto gerepareerd moet worden, kan deze snel opraken. Maar het hoeft niet zo te zijn! Met gebruikte reserveonderdelen voor uw BMW behaalt u een aanzienlijke besparing. En u krijgt zelfs een volledige garantie op de auto-onderdelen die u bij ons koopt. Bespaar vandaag op uw volgende reparatie met gebruikte reserveonderdelen.

Je houdt waarschijnlijk van je BMW. Dus als het werkt zoals het hoort. Niet wanneer het moet worden gerepareerd! Autoreparaties zijn altijd lastig. En wie kan er niets beters vinden om zijn zuurverdiende geld aan uit te geven dan auto-onderdelen?

Gelukkig is het gemakkelijk om geld te besparen op reserveonderdelen voor uw auto.

Wij verkopen alleen bruikbare reserveonderdelen – dat garanderen wij!

Veel mensen stoppen met het kopen van gebruikte reserveonderdelen uit angst niet goed te werken. Of dat ze niet zo lang meegaan als nieuwe onderdelen. Maar daar hoeft u zich geen zorgen over te maken als u bij ons winkelt. We geven volledige garantie op alle auto-onderdelen.

Onze garantie is uw verzekering dat u onderdelen krijgt voor uw werkende auto. Tegelijkertijd krijgt u ook een volledig rendement. Dit betekent dat uw geld niet wordt verspild als u het verkeerde reserveonderdeel voor uw auto kunt kopen.

Met gratis verzending naar uw adres op alle bestellingen is helemaal geen probleem. En mocht het terugkeren naar ons magazijn, dan kunt u eenvoudig een retour op de website starten.

Bespaar tijd en krijg hulp bij het vinden van de juiste reserveonderdelen

Met onze zoekfunctie kunt u eenvoudig de juiste reserveonderdelen voor uw BMW vinden. Zoeken naar reserveonderdelen op basis van automerk, model en vintage. Of nog eenvoudiger: voer het kenteken van de auto in. Dan helpen we u de onderdelen te vinden die precies bij uw auto passen.

De zoekfunctie bespaart u veel tijd. U hoeft niet talloze productbeschrijvingen te lezen om te controleren of het onderdeel bij uw vintage en uw model past. Alles waar we tijd aan hebben besteed, zodat u dat niet hoeft te doen. Het gebeurt allemaal automatisch zodra u op het kenteken van uw auto stapt.

Eenvoudig zoeken met het zoekvak of op categorie

Nadat u het kenteken van de auto hebt ingevoerd, kunt u zoeken via het zoekvak. Schrijf gewoon de naam op waarnaar u op zoek bent. Als u niet zeker weet wat de naam is, kunt u in plaats daarvan op categorieën zoeken. Klik in een hoofdcategorie en ga door naar een van de subcategorieën.

U vindt categorieën zoals:Vind alle auto-onderdelen op één plek

Het wordt al snel frustrerend als je verschillende winkels moet bezoeken om al je gebruikte onderdelen te bemachtigen. In het verleden kon je naar een autoschraper gaan. Als hij niet het onderdeel had waarnaar je op zoek was, moest je doorgaan naar het volgende. Hier is hoe het kan doorgaan totdat je alles hebt gevonden wat je nodig had.

Gelukkig is dat niet het geval. Bij ons bent u op zoek naar meer dan 3 miljoen gebruikte auto-onderdelen. Daarom weet u zeker dat u alle onderdelen die u nodig hebt op één plek kunt vinden
.

BMW’s geschiedenis

De Duitse autofabrikant begon helemaal in 1916 in München. Ze begonnen als fabrikant van vliegtuigmotoren, maar zijn tegenwoordig een van de grootste fabrikanten van luxe auto’s ter wereld.

Pas in 1923 begon BMW auto’s te produceren. Destijds was de productie bescheiden. Maar vandaag worden er wereldwijd jaarlijks ongeveer 2 miljoen BMW’s verkocht. Naast BMW produceert de groep ook verschillende andere auto- en motormerken.

De groep bezit bijvoorbeeld. ook de automerken Rolls Royce en Mini, evenals de motormerken BMW en Husqvarna. Alles bij elkaar opgeteld geeft een aantal indrukwekkende cijfers. In totaal rollen er elke dag meer dan 9.000 voertuigen uit de BMW-fabrieken!

Wie koopt BMW

BMW produceert voornamelijk luxe auto’s. Dit betekent dat de typische kopers worden gevonden onder zakenmensen. Niet in de laatste plaats degenen die vaak vele kilometers rijden. De auto’s hebben een echt goede reputatie en worden gekenmerkt door:

Goede rijeigenschappen
Ruime cabines met mooie afwerking
Uitzonderlijk ontwerp
Goede krachtige motoren
Uitstekende duurzaamheid

Daarom is BMW ook een populair leasemerk en was BMW een van de eerste autofabrikanten die privélease op hun auto’s aanbood.

Populaire BMW-modellen

De Duitse fabrikant heeft een groot aantal populaire automodellen in de bagage. De lijst met modellen die nog in productie zijn, is ook lang. Hieronder vindt u een kleine selectie van enkele van de meest succesvolle modellen die nog in productie zijn.

BMW 1 REEKS

De 1-serie werd voor het eerst geïntroduceerd in 2004. Het is de kleinste modelserie in het programma. De serie zou de vervanging moeten zijn voor Compact, dat anders deel uitmaakte van de 3-serie. De 1-serie behoort tot de kleine middenklasse. Het is verkrijgbaar in de volgende ontwerpen:

3- en 5-deurs hatchback
3-deurs coupé
2-deurs cabriolet
BMW 3 REEKS

De 3-serie werd voor het eerst gelanceerd helemaal in 1975. De serie is nog steeds de meest succesvolle modelserie van BMW tot nu toe. De populaire auto behoort tot de grote middenklasse en is vandaag beschikbaar in de volgende modellen:

2- en 4-deurs sedan
3-deurs hatchback
Stationwagen met 5 deuren
2-deurs coupé
2-deurs cabriolet

Verschillende modellen zijn ook verkrijgbaar met achterwielaandrijving of vierwielaandrijving.

BMW 5 REEKS

De 5-serie dateert uit 1972 en is het populaire broertje van de 7-serie. Dit is een kleine luxe sedan die ook verkrijgbaar is als Touring car met de aanduiding Touring. De modelserie omvat:

2- en 4-deurs sedan
3-deurs hatchback
Stationwagen met 5 deuren
BMW 7 REEKS

De 7-serie is de grootste sedan van BMW en behoort tot de luxeklasse. Het is exclusief verkrijgbaar als 4-deurs sedan met achterwiel- of vierwielaandrijving. Aan de andere kant kunt u kiezen uit een aantal krachtige motoren:

6-cilinder benzinemotor
8-cilinder benzinemotor
12-cilinder benzinemotor
6-cilinder dieselmotor
8-cilinder dieselmotor
Bescherm het milieu met gebruikte reserveonderdelen voor uw BMW

Wanneer u gebruikte reserveonderdelen voor uw BMW koopt, beschermt u ook het milieu. De productie van in de fabriek nieuwe auto-onderdelen veroorzaakt grote CO2-uitstoot. Tegelijkertijd worden bij de productie een aantal chemicaliën gebruikt.

Bij autogeen gebruik wordt aanzienlijk minder CO2 uitgestoten. De procedure voor de gebruikte onderdelen bestaat uitsluitend uit demontage en voorbereiding. Tegelijkertijd helpt u de hoeveelheid afval van schrootauto’s te verminderen.

Bespaar vandaag op reserveonderdelen

Begin vandaag nog met het besparen van reserveonderdelen voor uw BMW. Laat uw selfie niet los en doe iets goeds voor uw portemonnee en het milieu.
Probeer de zoekfunctie om goedkope reserveonderdelen voor uw specifieke auto te vinden. Bij ons krijgt u altijd gratis verzending, volledige garantie en volledige retourrecht op alle bestellingen.

Which delivery type should I choose?

shipping iconExpress delivery

If time is of the essence – and when you want your part delivered quickly to your address. Best when you want your second-hand part sent directly to your address and when you need a very speedy delivery. Choosing express delivery gets your second-hand part to you within 1-2 business days.

shipping iconStandard delivery

If you want the item delivered to your address. Best when you want your part sent directly to your address. Choosing standard delivery gets your part to you within 3-5 business days.

 • BMW 3 (E46) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor BMW 3 (E46)
  • Origineel nummer: 63138370720
  • positie: Rechts
  • Km: 179980
  • Jaar: 1999
  • Item nummer: D_0041_1169883
  Meer informatie
  21,60 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • BMW 5 Touring (E34) - Lichtschakelaar diverse
  Lichtschakelaar diverse BMW 5 Touring (E34)
  • Origineel nummer: 8 351 241.9
  • Km: 147000
  • Jaar: 1994
  • Item nummer: F_0001_60268
  Meer informatie
  34,92 EUR excl. BTW: 28,86 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • BMW 5 Touring (E39) - Handgreep-binnen
  Handgreep-binnen BMW 5 Touring (E39)
  • positie: Links achter
  • Km: 199225
  • Jaar: 2000
  • Item nummer: F_0001_350027
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • BMW 3 Touring (E36) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor BMW 3 Touring (E36)
  • Origineel nummer: BMW,63138353278,
   63138353278
  • positie: Rechts voor
  • Km: 201315
  • Jaar: 1998
  • Item nummer: F_0001_296023
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • BMW 3 Compact (E36) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor BMW 3 Compact (E36)
  • Origineel nummer: BMW,63138353278,
   63138353278
  • positie: Rechts voor
  • Km: 306945
  • Jaar: 1997
  • Item nummer: F_0001_295083
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • BMW 5 Touring (E39) - Lichtschakelaar
  Lichtschakelaar BMW 5 Touring (E39)
  • Origineel nummer: 8360461,
   BMW,8360461
  • Km: 226061
  • Jaar: 1997
  • Item nummer: F_0001_244434
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • BMW 3 (E36) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor BMW 3 (E36)
  • Origineel nummer: COSMOS,52-2-659/7,
   52-2-659/7
  • positie: Links voor
  • Item nummer: F_0001_41164
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • BMW 5 (E39) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor BMW 5 (E39)
  • positie: Rechts
  • Km: 89000
  • Jaar: 1999
  • Item nummer: F_0001_29349
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • BMW 3 (E36) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor BMW 3 (E36)
  • positie: Rechts voor
  • Km: 145000
  • Jaar: 1994
  • Item nummer: F_0001_179930
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • BMW 3 (E36) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor BMW 3 (E36)
  • positie: Links voor
  • Km: 119000
  • Jaar: 1991
  • Item nummer: F_0001_42760
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht