Menu toggle

Welkom

GEBRUIKTE auto-onderdelen VOOR BMW

NU METEEN 136.739 Onderdelen te koop

Keuze model

Snel zoeken

of kies automodel

Zoek OEM, Motorcode, etc.

GEBRUIKTE auto-onderdelen VOOR BMW

NU METEEN 136.739 Onderdelen te koop

Keuze model

Europa's grootste assortiment auto-onderdelen

Gratis en snelle levering

Volledig retourbeleid

Keuze model

Waarom zou ik originele, gebruikte BMW auto-onderdelen op Autoparts24 kopen?

Ons huidige aanbod omvat 131.285 BMW auto-onderdelen, rechtstreeks van het autorecyclingcentrum. Dit stelt u in staat om precies het onderdeel te vinden dat u nodig hebt en zorgt ervoor dat u een breed scala aan opties hebt om uit te kiezen.

inhoud

1. Waarom zou ik originele, gebruikte BMW auto-onderdelen op Autoparts24 kopen?

2. Hoe vind ik het onderdeelnummer van het BMW onderdeel dat ik nodig heb?

3. Verkoopt Autoparts24 alleen originele BMW onderdelen?

4. Waar kan ik het onderdeelnummer van een BMW onderdeel vinden?

5. Hoe kan ik bepalen of een BMW onderdeel compatibel is met mijn model?

6. Hoe vind ik originele onderdelen met een OEM-nummer voor mijn BMW?

7. Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen originele OEM onderdelen en aftermarket onderdelen voor BMW’s?

8. Zijn er compatibiliteitsproblemen wanneer OEM en aftermarket onderdelen gemengd worden?

9. Hoe kan ik vervalste originele BMW onderdelen herkennen?

10. Welke invloed heeft de inbouw van niet-originele onderdelen op de garantie van mijn BMW?

11. Hoe kom ik te weten of een BMW onderdeel onder een terugroepactie valt?

12. Bestaat er garantie op gebruikte BMW onderdelen?

13. Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van BMW auto-onderdelen zich tot andere automerken?

14. Hoe is de algemene kwaliteit van gebruikte BMW auto onderdelen in vergelijking met andere automerken?

15. Wat is de algemene kwaliteit van gebruikte BMW motoren in termen van levensduur/prestaties in vergelijking met andere merken?

16. Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte BMW versnellingsbakken zich tot andere merken op het vlak van algemene duurzaamheid/kilometrage?

17. Waar moet ik op letten bij het kopen van gebruikte BMW onderdelen?

18. Wat maakt Autoparts24 tot een goed alternatief voor de plaatselijke schroothandel?

19. Welke voordelen biedt Autoparts24 groothandelaren en garages?

20. Hoe verhouden de prijzen voor BMW onderdelen zich tot die van andere automerken?

21. Hoe verhouden de prijzen voor gebruikte BMW onderdelen zich tot andere automerken?

22. Waar vind ik instructies voor het vervangen van BMW onderdelen?

23. Hoe kan ik me op een verantwoorde manier ontdoen van oude, defecte of gebruikte BMW onderdelen?

24. Kan ik defecte of gebruikte BMW onderdelen ergens verkopen?

25. In welke landen worden BMW auto-onderdelen geproduceerd?

26. Welke leveranciers gebruikt BMW voor zijn originele auto-onderdelen?

27. Wat zijn de populairste BMW reeksen en modellen?

28. Wat is de geschiedenis van BMW?

29. Waar staat BMW voor?

Hoe vind ik het onderdeelnummer van het BMW onderdeel dat ik nodig heb?

De onderdeelnummers voor een specifiek BMW model vindt u in de BMW onderdelencatalogus. Sommige BMW concessiehouders bieden ook online toegang tot een onderdeelnummerlijst. Bovendien hebben sommige BMW fansites een onderdelencatalogus in hun online aanwezigheid geïntegreerd. Hier kunnen geïnteresseerden het model en bouwjaar van hun BMW selecteren en aan de hand van een exploded view het onderdeelnummer bepalen.

Verkoopt Autoparts24 alleen originele BMW onderdelen?

Autoparts24 verkoopt uitsluitend originele BMW onderdelen. Alle originele BMW onderdelen op onze site kunnen worden gevonden met een OEM onderdeelnummer, zodat u altijd zeker kunt zijn van de kwaliteit en compatibiliteit van elk onderdeel.

Waar kan ik het onderdeelnummer van een BMW onderdeel vinden?

Het onderdeelnummer van een BMW onderdeel kan meestal rechtstreeks op het voertuigonderdeel gevonden worden. Het nummer is meestal op het onderdeel gedrukt of door middel van een sticker aangebracht. Op sommige BMW auto onderdelen is het onderdeelnummer ook in het materiaal gefreesd of gepreegd. Het onderdeelnummer van originele BMW onderdelen bestaat meestal uit elf of (minder vaak) zeven cijfers.

Hoe kan ik bepalen of een BMW onderdeel compatibel is met mijn model?

De eenvoudigste manier om te bepalen of een BMW onderdeel compatibel is met een specifiek model is door de onderdeelnummers te vergelijken. Bij Autoparts24 is het zoeken naar een compatibel onderdeel nog eenvoudiger. Het enige wat je hoeft te doen is het automodel en de fabrikant in te voeren in het zoekmasker om onderdelen te vinden die mogelijk compatibel zijn. Het is ook mogelijk om tezoeken aan de hand van de sleutelnummers uit het kentekenregister of – de beste en meest nauwkeurige methode – het originele nummer van het auto-onderdeel.

Hoe vind ik originele onderdelen met een OEM-nummer voor mijn BMW?

Door onze catalogus op OEM-nummer te doorzoeken, vindt u originele onderdelen voor uw BMW. Dit garandeert dat u de beste onderdelen krijgt die specifiek voor uw wagen werden gemaakt.

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen originele OEM onderdelen en aftermarket onderdelen voor BMW’s?

De verschillen tussen originele OEM onderdelen en aftermarket onderdelen voor BMW’s hebben vooral te maken met de productie en de kwaliteit van de onderdelen. OEM onderdelen worden door BMW zelf of door een erkende leverancier vervaardigd volgens strikte richtlijnen. Deze onderdelen komen exact overeen met de BMW onderdelen die ook af fabriek op de wagen gemonteerd zijn. Aftermarket onderdelen worden onafhankelijk geproduceerd door externe fabrikanten die niet altijd voldoen aan de specificaties van de voertuigfabrikant.

Zijn er compatibiliteitsproblemen wanneer OEM en aftermarket onderdelen gemengd worden?

Als OEM- en aftermarket-onderdelen worden gemengd, kunnen er compatibiliteitsproblemen optreden. Compatibiliteit hangt grotendeels af van de kwaliteit en de pasvorm van de geïnstalleerde onderdelen. Terwijl OEM onderdelen altijd voldoen aan de specificaties van de BMW fabrikant, wijken aftermarket onderdelen daar in sommige gevallen van af. Dit kan gemakkelijk leiden tot compatibiliteitsproblemen. Dit kan gemakkelijk leiden tot compatibiliteitsproblemen.

Hoe kan ik vervalste originele BMW onderdelen herkennen?

Om vervalste originele BMW onderdelen te herkennen, moeten kopers op verschillende punten letten. De buitenverpakking van namaak auto onderdelen komt vaak niet overeen met die van het BMW onderdeel en is minder fraai vormgegeven. Logo’s en keurmerken in reliëf op originele onderdelen kunnen ontbreken op nagemaakte BMW onderdelen. De prijs kan ook een aanwijzing zijn om een vervalsing te herkennen. Geen enkele dealer zal een origineel onderdeel voor veel minder dan de prijs verkopen.

Welke invloed heeft de inbouw van niet-originele onderdelen op de garantie van mijn BMW?

Of de installatie van niet-originele onderdelen de garantie van een BMW beïnvloedt, hangt af van de respectievelijke garantievoorwaarden. Dankzij de garantie en waarborg worden de meeste onderdelen sowieso gratis vervangen door originele onderdelen binnen de garantieperiode. Niet-originele onderdelen betreffen dus meestal accessoire-onderdelen. De BMW Premium Selection Garantie vermeldt bijvoorbeeld onderdelen van derden die niet aan de BMW kwaliteitsnorm voldoen als reden voor uitsluiting van de garantie .

Hoe kom ik te weten of een BMW onderdeel onder een terugroepactie valt?

U kunt op verschillende manieren te weten komen of een BMW onderdeel onder een terugroepactie valt. BMW biedt bijvoorbeeld op zijn website een terugroepactie aan de hand van het chassisnummer. Ook de Duitse federale autotransportdienst biedt een recall-databank op het internet aan. Na het invoeren van merk en model worden de terugroepacties voor voertuigen en de relevante BMW onderdelen opgesomd.

Bestaat er garantie op gebruikte BMW onderdelen?

Garantie op gebruikte BMW onderdelen kan worden verleend door de verkoper van het betreffende onderdeel. De garantie is een vrijwillige service en mag niet verward worden met de wettelijke garantie. Deze bedraagt in Duitsland 2 jaar en kan voor gebruikte onderdelen worden verminderd tot 1 jaar.

Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van BMW auto-onderdelen zich tot andere automerken?

De algemene kwaliteit van BMW auto-onderdelen is zeer goed in vergelijking met andere automerken. Als premiummerk hecht BMW veel belang aan de duurzaamheid van alle onderdelen. BMW dealers adverteren soms met een onderdelengarantie van 2 jaar.

Hoe is de algemene kwaliteit van gebruikte BMW auto onderdelen in vergelijking met andere automerken?

De kwaliteit van gebruikte BMW auto-onderdelen is vaak zeer goed in vergelijking met andere automerken. Dit is deels te danken aan de hoge productienormen van BMW. De kwaliteit van BMW onderdelen kan echter ook worden beïnvloed door eerder gebruik of een hoge kilometerstand. De partners van Autoparts24 controleren daarom elk gebruikt onderdeel op kwaliteit.

Wat is de algemene kwaliteit van gebruikte BMW motoren in termen van levensduur/prestaties in vergelijking met andere merken?

De algemene kwaliteit van gebruikte BMW motoren wordt als uitstekend beschouwd in vergelijking met andere merken. Motorfabrikanten benadrukken vaak dat BMW motoren tot de sterkste en meest robuuste aandrijfeenheden van allemaal behoren. De motoren halen vaak een hoge kilometerstand voordat er een defect optreedt. Dit wordt ook weerspiegeld in de staat van de gebruikte motoren van het merk .

Hoe verhoudt de algemene kwaliteit van gebruikte BMW versnellingsbakken zich tot andere merken op het vlak van algemene duurzaamheid/kilometrage?

De algemene kwaliteit van gebruikte BMW versnellingsbakken is soms beter in vergelijking met andere merken. Als premiummerk geeft BMW de voorkeur aan transmissies die een hoge kilometerstand kunnen halen. In BMW’s worden meestal automatische versnellingsbakken van bekende fabrikanten gebruikt en in sommige modellen worden ook handgeschakelde versnellingsbakken gebruikt. De hoge standaarden in de productie van transmissies worden ook weerspiegeld in de kwaliteit van gebruikte BMW onderdelen.

Waar moet ik op letten bij het kopen van gebruikte BMW onderdelen?

Bij de aankoop van gebruikte BMW onderdelen is het belangrijk dat ze precies op uw wagen passen. Bovendien mogen de onderdelen niet overmatig versleten zijn. Het is ook belangrijk dat het originele onderdelen zijn, want BMW onderdelen worden vaak nagemaakt. Op Autoparts24 vindt u alleen originele BMW auto-onderdelen van hoge kwaliteit, altijd met vermelding van de kilometerstand tot op heden.

Wat maakt Autoparts24 tot een goed alternatief voor de plaatselijke schroothandel?

Als marktplaats voor voertuigrecycling bieden we een uitstekend alternatief voor de plaatselijke schroothandel. Onze ‘Outstanding’ TrustPilot score getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, waardoor we een betrouwbare bron voor BMW auto-onderdelen zijn. Online onderdelen zoeken bij Autoparts24 in plaats van bij uw lokale autosloperij biedt u het voordeel dat u kunt kiezen uit een veel breder assortiment onderdelen.

Welke voordelen biedt Autoparts24 groothandelaren en garages?

Autoparts24 biedt auto-onderdelen niet alleen aan voor individuele klanten, maar ook voor groothandels en garages. Dit maakt ons een waardevolle partner voor iedereen, ongeacht de grootte van hun behoefte aan onderdelen.

Hoe verhouden de prijzen voor BMW onderdelen zich tot die van andere automerken?

De prijzen voor BMW onderdelen zijn vaak duurder in vergelijking met andere automerken. Een gloednieuwe en originele dynamo voor een BMW 320i kan bijvoorbeeld ongeveer 1200 euro kosten. Een dynamo voor een VW Golf 7 1.4 kost daarentegen maar ongeveer 600 euro. Een BMW motorstuureenheid kost soms 1000 euro, terwijl deze voor Audi verkrijgbaar is vanaf 700 euro.

Hoe verhouden de prijzen voor gebruikte BMW onderdelen zich tot andere automerken?

De prijzen van gebruikte BMW onderdelen hoeven niet per se hoger te zijn dan die van andere automerken. Bijvoorbeeld, gebruikte transmissiesteunen voor BMW en Ford zijn verkrijgbaar bij Autoparts24 vanaf ongeveer 40 euro. Hetzelfde geldt voor gebruikte startmotoren, die voor BMW en Skoda variëren van 65 euro tot 190 euro.

Waar vind ik instructies voor het vervangen van BMW onderdelen?

Instructies voor het vervangen van BMW onderdelen zijn vaak te vinden op het internet. Niet alle reparatie-instructies zijn echter door professionals geschreven. Vaak zijn reparatiehandleidingen bijzonder nuttig. Voor bijna elk BMW model is er een geschikt reparatiehandboek te vinden.

Hoe kan ik me op een verantwoorde manier ontdoen van oude, defecte of gebruikte BMW onderdelen?

Zoals alle auto-onderdelen moeten oude, defecte of gebruikte BMW onderdelen in Duitsland op een verantwoorde manier worden afgevoerd. De auto-onderdelen kunnen bijvoorbeeld naar een schroothandel worden gebracht of bij een autorecyclingcentrum worden ingeleverd. Sommige recyclingcentra aanvaarden ook auto-onderdelen.

Kan ik defecte of gebruikte BMW onderdelen ergens verkopen?

Defecte of gebruikte BMW onderdelen kunnen soms nog verkocht worden. De onderdelen worden vaak aangeboden op online veilinghuizen of via advertenties. In geval van twijfel moet het onderdeel als duidelijk defect worden aangegeven en moet bij particuliere verkoop garantie worden uitgesloten.

In welke landen worden BMW auto-onderdelen geproduceerd?

BMW auto onderdelen worden in verschillende landen geproduceerd. BMW heeft in totaal 31 fabrieken, andere assemblagefabrieken en talrijke toeleveranciers. De fabrieken zijn voornamelijk verspreid over Europa, zoals Duitsland, Groot-Brittannië en Oostenrijk. Productiefaciliteiten zijn echter ook te vinden in Mexico, de VS en China.

Welke leveranciers gebruikt BMW voor zijn originele auto-onderdelen?

BMW gebruikt verschillende leveranciers voor zijn originele auto-onderdelen. Zo worden sommige auto-onderdelen geproduceerd door gerenommeerde contractfabrikanten zoals Bosch, Sachs of Continental. Transmissies bij BMW zijn vaak afkomstig van de transmissiespecialisten ZF of GM.

Wat zijn de populairste BMW reeksen en modellen?

De populairste BMW reeksen en modellen zijn de BMW 3 Re eks en de BMW 5 Reeks. De BMW 3 Reeks werd lang beschouwd als het best verkochte BMW model ooit. Volgensde Federal Motor Transport Authority is de BMW X1 hetmeest nieuw geregistreerde BMW model in 2023.

Wat is de geschiedenis van BMW?

De geschiedenis van BMW begint in 1916 met de fusie van twee bedrijven, vanaf 1917 bekend als Bayerische Motoren Werke. Na de bouw van vliegtuigmotoren werd in 1923 de eerste BMW motorfiets gepresenteerd en in 1929 werd de eerste auto in licentie geproduceerd. De eerste zelf ontwikkelde auto’s volgden in 1932 en in 1933 begon de BMW nierengrille de voorkant van de auto’s te sieren. Na de Tweede Wereldoorlog kon BMW de productie van auto’s hervatten en sindsdien is het bedrijf zich blijven ontwikkelen. Mini en Rolls-Royce maken sinds 2000 deel uit van BMW.

Waar staat BMW voor?

De afkorting BMW staat voor Bayerische Motoren Werke. BMW zelf staat voor veel meer. Vandaag de dag ziet BMW zichzelf niet alleen als een ontwikkelaar van eersteklas voertuigtechnologie, maar wil het dit ook combineren met zuinigheid en ecologie.

Which delivery type should I choose?

shipping iconExpress delivery

If time is of the essence – and when you want your part delivered quickly to your address. Best when you want your second-hand part sent directly to your address and when you need a very speedy delivery. Choosing express delivery gets your second-hand part to you within 1-2 business days.

shipping iconStandard delivery

If you want the item delivered to your address. Best when you want your part sent directly to your address. Choosing standard delivery gets your part to you within 3-5 business days.

 • BMW 3 (E46) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor BMW 3 (E46)
  • Origineel nummer: 63138370720
  • positie: Rechts
  • Km: 179980
  • Jaar: 1999
  • Item nummer: D_0041_1169883
  Meer informatie
  21,60 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • BMW 5 Touring (E39) - Handgreep-binnen
  Handgreep-binnen BMW 5 Touring (E39)
  • positie: Links achter
  • Km: 199225
  • Jaar: 2000
  • Item nummer: F_0001_350027
  Meer informatie
  35,42 EUR excl. BTW: 29,27 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • BMW X1 (E84) - Verlichting kentekenplaat
  Verlichting kentekenplaat BMW X1 (E84)
  • Origineel nummer: BMW,63267193293,
   63267193293
  • positie: Links
  • Km: 214382
  • Jaar: 2010
  • Item nummer: F_0001_337723
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • BMW X1 (E84) - Verlichting kentekenplaat
  Verlichting kentekenplaat BMW X1 (E84)
  • Origineel nummer: BMW,63267193293,
   63267193293
  • positie: Rechts
  • Km: 214382
  • Jaar: 2010
  • Item nummer: F_0001_337724
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • BMW 3 (F30, F80) - Verlichting kentekenplaat
  Verlichting kentekenplaat BMW 3 (F30, F80)
  • Origineel nummer: BMW,63267193293,
   63267193293
  • positie: Links
  • Km: 150000
  • Jaar: 2013
  • Item nummer: F_0001_335950
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • BMW 3 (E36) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor BMW 3 (E36)
  • Origineel nummer: COSMOS,52-2-659/7,
   52-2-659/7
  • positie: Links voor
  • Item nummer: F_0001_41164
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • BMW 3 (E46) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor BMW 3 (E46)
  • Origineel nummer: 8370720,
   BMW,8370720
  • positie: Rechts
  • Km: 200010
  • Jaar: 2000
  • Item nummer: F_0001_233126
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • BMW 5 (E34) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor BMW 5 (E34)
  • positie: Rechts voor
  • Km: 204244
  • Jaar: 1989
  • Item nummer: F_0001_91559
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • BMW 3 (E46) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor BMW 3 (E46)
  • Origineel nummer: BMW,63132228591,
   63132228591
  • positie: Links
  • Km: 162645
  • Jaar: 2000
  • Item nummer: F_0001_239311
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht
 • BMW 3 (E36) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor BMW 3 (E36)
  • positie: Links voor
  • Km: 214950
  • Jaar: 1996
  • Item nummer: F_0001_191669
  Meer informatie
  29,94 EUR excl. BTW: Levering: werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Expreslevering kan worden aangekocht