Menu toggle

Welkom

GEBRUIKTE auto-onderdelen VOOR MERCEDES-BENZ

NU METEEN 202.840 Onderdelen te koop

Keuze model

Snel zoeken

of kies automodel

Zoek OEM, Motorcode, etc.

GEBRUIKTE auto-onderdelen VOOR MERCEDES-BENZ

NU METEEN 202.840 Onderdelen te koop

Keuze model

Europa's grootste assortiment auto-onderdelen

Gratis en snelle levering

Volledig retourbeleid

Keuze model

MERCEDES
Gebruikte reserveonderdelen voor Mercedes

De mogelijkheid om gebruikte reserveonderdelen te kopen wordt vaak over het hoofd gezien. Soms in onwetendheid. Andere keren uit angst dat gebruikte onderdelen niet zo lang meegaan als nieuwe. Maar er is veel geld te besparen door te kiezen voor gebruikt in plaats van nieuw. De prijzen zijn aanzienlijk lager dan bij de gebruikte en als u bij ons de gebruikte reserveonderdelen koopt, krijgt u dezelfde garantie als bij nieuwe.

Het kan snel een kostbaar genoegen worden wanneer uw Mercedes-Benz moet worden gerepareerd. Want hoewel Mercedes het laagste prijsniveau voor reserveonderdelen heeft in vergelijking met de nieuwe prijs van de auto, is het veel leuker om aan iets anders te besteden.
Maar als u gebruikte reserveonderdelen voor uw Mercedes-Benz kiest in plaats van nieuwe, kunt u geld besparen. Dan heb je meer geld om aan leuke dingen uit te geven. Tegelijkertijd krijgt u nog steeds volledige garantie op uw reserveonderdelen.

Wat zijn gebruikte reserveonderdelen?

Gebruikte reserveonderdelen zijn onderdelen die eerder op een gesloopte auto zaten. Hoewel de auto is geëindigd met de auto-chopper, kunnen er bepaalde delen van de auto zijn die niks missen.

Het kunnen bijvoorbeeld onderdelen zijn die nieuwer zijn dan de auto. Dat wil zeggen, onderdelen die zijn vervangen tijdens de levensduur van de auto. Het kunnen ook delen van een auto zijn die volledig is beschadigd bij een ongeval. Als de auto bijvoorbeeld van achteren is geraakt, zijn er meestal veel auto-onderdelen aan de voorkant die niets missen.

Voordat de auto wordt afgedankt, verwijdert u alle onderdelen die kunnen worden gerecycled. Ze ondergaan een grondige kwaliteitscontrole en in sommige gevallen een kleine renovatie. Daarna zijn ze klaar om opnieuw te worden gebruikt in een andere auto.

Hoe goed houden gebruikte auto-onderdelen?

Hoewel de reserveonderdelen worden gebruikt, is de duurzaamheid goed. Zo goed dat we volledige garantie geven op alle auto-onderdelen die u bij ons koopt. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over duurzaamheid.

We werken met een aantal zorgvuldig geselecteerde auto-chippers in Denemarken en Europa. Ze zijn experts in het controleren of een auto-reservewiel zich in voldoende goede staat bevindt om opnieuw te worden gebruikt. Daarom is kwaliteit altijd top bij het kopen van gebruikte reserveonderdelen.

Wij hebben altijd het onderdeel waarnaar u op zoek bent

We hebben meer dan 3 miljoen gebruikte reserveonderdelen in onze database, verzameld bij al onze partners. Daarom kunt u er zeker van zijn dat u alleen het onderdeel kunt vinden dat u nodig hebt. Dan bent u vrij om naar verschillende plaatsen te gaan.

Met onze slimme zoekfunctie hebben we het gemakkelijk gemaakt om de juiste onderdelen voor uw Mercedes te vinden. Voer eenvoudig het kenteken van uw auto in of selecteer het merk, model en vintage van de auto als deze nog geen kentekenplaten heeft ontvangen of u het registratienummer niet meer weet.

Dan zorgen we ervoor dat alle onderdelen waaruit u kunt kiezen in uw auto passen. Op die manier kom je niet midden in een reparatie uit met een onderdeel dat niet past.

Achter Mercedes

Het automerk Mercedes-Benz is eigendom van het Duitse bedrijf Daimler AG. Het is het resultaat van een fusie van de bedrijven van Karl Benz en Gottlieb Daimler al in 1926. Maar de geschiedenis van Mercedes gaat terug tot 1886. Hier creëerde Karl Benz de eerste auto met een verbrandingsmotor.

De naam Mercedes komt van een automodel dat Daimler al in het begin van de 20e eeuw produceerde. Het is vernoemd naar de dochter van Emil Jellinek. Jellinek was ingenieur aan het eerste model, dat in 1901 Mercedes heette. De naam bleef hangen en werd de naam van het automerk zelf, zoals we het vandaag kennen.

Innovatie en innovatie

In de loop der tijd heeft het bedrijf een groot aantal opwindende uitvindingen gedaan die al snel door iedereen in de auto-industrie werden gebruikt. Veel van deze worden tegenwoordig nog steeds gebruikt, bijvoorbeeld:

De verbrandingsmotor
airbags
Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP) om uitglijden te voorkomen
Emergency Brake Assist (EBA) om de bestuurder te helpen vertragen in geval van noodremming
Luxe auto’s van hoge kwaliteit

Mercedes produceert voornamelijk luxe auto’s. De doelgroep zijn doorgaans zakenmensen, bestuurders en rijke mensen die kiezen voor een geweldig ontwerp, een comfortabele cabine en een auto van goede kwaliteit die betrouwbaar is en elk jaar vele kilometers rijdt.

Die beschrijving raakt Mercedes-Benz goed. In een recent onderzoek behoort het automerk tot de vier meest betrouwbare. Een ander onderzoek voor Reuters wees uit dat Mercedes het laagste aantal terugroepacties onder alle automerken in de geschiedenis heeft.

Een ander belangrijk kenmerk is het ontwerp dat altijd overgeleverd is aan Mercedes. De nieuwe Mercedes E-Klasse in 2016 won onder andere de prestigieuze Red Dot Award voor zijn innovatieve koplampontwerp.

modellen

Mercedes bestaat al sinds het begin voor een aantal – bijna legendarische – modellen. Evenzo hebben ze veel succes met veel van hun huidige modellen. Hier is een kort overzicht van enkele van de modellen die momenteel in productie zijn:

A-Klasse: Kleine middenklasse auto beschikbaar als een 3 of 5-deurs hatchback
B-Klasse: luxe compacte MPV verkrijgbaar als 5-deurs hatchback
C-Klasse: Grote middenklasse auto verkrijgbaar als 4-deurs sedan, 5-deurs stationwagon en 2-deurs Coupe
E-Klasse: hogere klasse auto beschikbaar als een 4-deurs sedan, 5-deurs sedan, 2-deurs coupe en 2-deurs cabriolet
S-Klasse: luxeauto en de grootste sedan die Mercedes-Benz maakt. Beschikbaar als een 4-deurs sedan en een 2-deurs coupé
Vito: MPV, gemaakt als busje en minibus
AMG GT: sportwagen verkrijgbaar als tweedeurs fastback-coupé en tweedeurs roadster

Bescherm het milieu door te kiezen voor recycling

Autogeen gebruik is een gemakkelijke manier om actief deel te nemen aan de bescherming van ons milieu. Het proces van demontage en voorbereiding van gebruikte reserveonderdelen is aanzienlijk minder schadelijk voor het milieu dan nieuwe productie.

Bij de productie van nieuwe reserveonderdelen is er veel CO2-uitstoot door zowel de winning van materiaal als de daaropvolgende bewerking. Tegelijkertijd worden bij de productie een aantal chemicaliën gebruikt.

Er is veel minder verwerking bij autogeen gebruik, wat leidt tot een significante vermindering van de CO2-uitstoot. Evenzo worden bijna geen chemicaliën gebruikt voor recycling.

Daarom moet u bij ons winkelen

Bespaar geld de volgende keer dat de auto gerepareerd moet worden. Wanneer u gebruikte reserveonderdelen koopt, krijgt u altijd:

Groot aanbod
Aanzienlijk lagere prijs dan nieuwe reserveonderdelen
Gratis verzending naar uw adres
Volledige garantie
Volledig retourbeleid

Probeer nu onze zoekopdracht en zie hoe goedkoop u de reserveonderdelen kunt krijgen die u nodig hebt voor uw specifieke Mercedes.


Which delivery type should I choose?

shipping iconExpress delivery

If time is of the essence – and when you want your part delivered quickly to your address. Best when you want your second-hand part sent directly to your address and when you need a very speedy delivery. Choosing express delivery gets your second-hand part to you within 1-2 business days.

shipping iconStandard delivery

If you want the item delivered to your address. Best when you want your part sent directly to your address. Choosing standard delivery gets your part to you within 3-5 business days.

 • MERCEDES-BENZ CITAN Panel Van (415) - Knipperlicht scherm voor
  Knipperlicht scherm voor MERCEDES-BENZ CITAN Panel Van (415)
  • Origineel nummer: A 639 820 00 21
  • positie: Links
  • Km: 164280
  • Jaar: 2013
  • Item nummer: D_0155_586941
  Meer informatie
  35,37 EUR excl. BTW: 29,23 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Bekijk snellere levering opties

  Verwachte levertijd: 1-2 werkdag(en)

  Verwachte levertijd: 3-4 werkdag(en)

  Which delivery type should I choose?
 • MERCEDES-BENZ C-CLASS (W202) - Lijst spatbord
  Lijst spatbord MERCEDES-BENZ C-CLASS (W202)
  • positie: Rechts voor
  • Km: 124230
  • Jaar: 1993
  • Item nummer: F_0001_81049
  Meer informatie
  64,13 EUR excl. BTW: 53,00 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Bekijk snellere levering opties

  Verwachte levertijd: 2-3 werkdag(en)

  Verwachte levertijd: 3-4 werkdag(en)

  Which delivery type should I choose?
 • MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) - Diverse schakelaars
  Diverse schakelaars MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124)
  • Origineel nummer: 1248201010,
   MERCEDES-BENZ,1248201010,
   1248201010
  • Km: 371418
  • Jaar: 1988
  • Item nummer: F_0001_121945
  Meer informatie
  33,81 EUR excl. BTW: 27,94 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Bekijk snellere levering opties

  Verwachte levertijd: 1-2 werkdag(en)

  Verwachte levertijd: 3-4 werkdag(en)

  Which delivery type should I choose?
 • MERCEDES-BENZ - Ruitenwisser relais
  Ruitenwisser relais MERCEDES-BENZ
  • Origineel nummer: 15420219
  • Item nummer: F_0001_121948
  Meer informatie
  33,81 EUR excl. BTW: 27,94 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Bekijk snellere levering opties

  Verwachte levertijd: 1-2 werkdag(en)

  Verwachte levertijd: 3-4 werkdag(en)

  Which delivery type should I choose?
 • MERCEDES-BENZ - Ruitenwisser relais
  Ruitenwisser relais MERCEDES-BENZ
  • Origineel nummer: 15420219
  • Item nummer: F_0001_121950
  Meer informatie
  33,81 EUR excl. BTW: 27,94 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Bekijk snellere levering opties

  Verwachte levertijd: 1-2 werkdag(en)

  Verwachte levertijd: 3-4 werkdag(en)

  Which delivery type should I choose?
 • MERCEDES-BENZ - Ruitenwisser relais
  Ruitenwisser relais MERCEDES-BENZ
  • Origineel nummer: 15420219
  • Item nummer: F_0001_121951
  Meer informatie
  33,81 EUR excl. BTW: 27,94 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Bekijk snellere levering opties

  Verwachte levertijd: 1-2 werkdag(en)

  Verwachte levertijd: 3-4 werkdag(en)

  Which delivery type should I choose?
 • MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Platform/Chassis (903) - Diverse relais
  Diverse relais MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Platform/Chassis (903)
  • Origineel nummer: A0025421419,
   A0025421419,
   HELLA,4R0007794-00,
   4R0007794-00
  • Item nummer: F_0001_313132
  Meer informatie
  33,81 EUR excl. BTW: 27,94 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Bekijk snellere levering opties

  Verwachte levertijd: 1-2 werkdag(en)

  Verwachte levertijd: 3-4 werkdag(en)

  Which delivery type should I choose?
 • MERCEDES-BENZ C-CLASS Coupe (CL203) - Electrische raamschakelaar
  Electrische raamschakelaar MERCEDES-BENZ C-CLASS Coupe (CL203)
  • Origineel nummer: A2038200210
  • positie: Rechts
  • Km: 332842
  • Jaar: 2002
  • Item nummer: F_0001_321343
  Meer informatie
  33,81 EUR excl. BTW: 27,94 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Bekijk snellere levering opties

  Verwachte levertijd: 1-2 werkdag(en)

  Verwachte levertijd: 3-4 werkdag(en)

  Which delivery type should I choose?
 • MERCEDES-BENZ C-CLASS (W202) - Sierlijst deur
  Sierlijst deur MERCEDES-BENZ C-CLASS (W202)
  • positie: Links voor
  • Jaar: 1995
  • Item nummer: F_0001_355227
  Meer informatie
  57,10 EUR excl. BTW: 47,19 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Bekijk snellere levering opties

  Verwachte levertijd: 2-3 werkdag(en)

  Verwachte levertijd: 3-4 werkdag(en)

  Which delivery type should I choose?
 • MERCEDES-BENZ C-CLASS (W202) - Sierlijst deur
  Sierlijst deur MERCEDES-BENZ C-CLASS (W202)
  • positie: Rechts voor
  • Jaar: 1995
  • Item nummer: F_0001_355229
  Meer informatie
  57,10 EUR excl. BTW: 47,19 Levering: 3-4 werkdag(en) Toevoegen aan mandje
  Bekijk snellere levering opties

  Verwachte levertijd: 2-3 werkdag(en)

  Verwachte levertijd: 3-4 werkdag(en)

  Which delivery type should I choose?